Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 вересня 2023, 02:03
1912
1

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Сидорчук був хорошим капітаном. Ми йому вдячні»

Коментар тренера після матчу УПЛ

| Оновлено 19 вересня 2023, 02:03
1912
1
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Сидорчук був хорошим капітаном. Ми йому вдячні»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Наставник «Динамо» Мірча Луческу оцінив перемогу 2:0 у матчі УПЛ проти «Ворскли», а також відхід Сергія Сидорчука та гру окремих футболістів.

— Дуже складний матч. Ми забили швидкий гол, хотіли забити ще. У нас для цього було багато можливостей, особливо в перші 15 хвилин зустрічі. Але потім з нашого боку почалися помилки. Ми намагалися грати швидко, проте часто помилялися і в технічних аспектах, і позиційно. Загалом, ми повністю контролювали матч. Але «Ворскла» завжди була складним суперником. Не став винятком і сьогоднішній поєдинок. У другому таймі у нас теж було багато моментів, ми могли забивати набагато більше, ніж один м’яч. Але в цьому матчі наші гравці отримали хороший досвід. Тепер важливо, щоб вони правильно проаналізували свої помилки. Ми дуже хотіли забити другий м’яч, але й «Ворскла» теж намагалася агресивно грати, щоб зрівняти рахунок.

— Як оціните гру Бражка, який сьогодні вперше зіграв повний матч за першу команду «Динамо»?

— Це дуже хороший футболіст, і тому я вимагаю від нього багато чого. Він один може змінити ритм гри. Утім, не тільки він. Сидорчук був хорошим капітаном нашої команди, ми вдячні йому за все. Я радий, що він підписав довгостроковий контракт з «Вестерло». Можу тільки побажати йому удачі. Шапаренко, Шепелєв, Тимчик, Вівчаренко — чималі втрати для нас, це важливі гравці, але ми без них провели гарний матч, хлопці, які сьогодні вийшли на поле, отримали хороший досвід і здобули хорошу перемогу.

— Під час матчу ви часто висловлювали претензії до Волошина. Чим ви були незадоволені в його грі?

— Він припускався багатьох помилок, особливо в контратаках. Тому я його і замінив. У нього були сьогодні хороші моменти, щоб забити більше, ніж один м’яч. Але помилки Волошина — не проблема, тому що це молодий футболіст, який вчиться на цих своїх помилках. Перший тайм він провів добре, у нього було багато простору. Запам’яталася його комбінація з Буяльським. Волошин — дуже молодий, він вчиться, тож його помилки, повторюся, не є проблемою.

— Що скажете про епізод, коли захисник «Ворскли» ногою влучив в обличчя вашому підопічному?

— Це очевидна червона картка. На міжнародному рівні подібне завжди призводить до вилучення.

— Відомо, коли будуть зіграні три перенесені матчі «Динамо» в цьому чемпіонаті?

— У нас буде час, щоб ухвалити рішення. Ми пам’ятаємо, що в Одесі у нас вийшла дуже важка гра з «Чорноморцем» після переїзду з Європи. Тож, вважаю, ми ухвалили правильне рішення не грати з «Металістом 1925». Це дозволило нам краще підготуватися до матчу-відповіді кваліфікації Ліги конференцій. З «Металістом 1925» і «Вересом» ми, думаю, зіграємо скоро. Із «Зорею» — трохи пізніше. Може, у грудні.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.