Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 вересня 2023, 01:20
8331
58

Майже без спротиву. Динамо впевнено переграло Ворсклу

Колектив Віктора Скрипника лише у поодиноких випадках наближався до чужого штрафного

| Оновлено 19 вересня 2023, 01:20
8331
58
Майже без спротиву. Динамо впевнено переграло Ворсклу
ФК Динамо Київ

Сьомий тур української Прем’єр-ліги відбувався за доволі розгалуженою схемою та зачепив одразу чотири календарні дні. Але це жодним чином не впливало на рівень інтриги, який існував у кожному з протистоянь. Зокрема, від матчу в понеділок на стадіоні «Динамо» в столиці України поміж «Динамо» та полтавською «Ворсклою» були доволі високі очікування. Зумовлювали це проблеми кожної з команд зі здобуттям результатів на старті поточного розіграшу, а колектив Мірчі Луческу взагалі з постійними перенесеннями своїх матчів тільки сильніше заплутав ситуацію в турнірній таблиці.

Однак при цьому в «біло-синіх» був дуже потужний бонус у вигляді відсутності офіційних матчів триваліший за суперників період, тож не дивно, що в домашньому матчі «Динамо» просто виглядало більш свіжим, аніж футболісти Віктора Скрипника. Уже на стартових хвилинах кияни захопили ініціативу та створили кілька відмінних нагод для забитого м’яча.

Чекати на нього не довелось аж надто довго – на п’ятій хвилині Ванат ефектно п’ятою перевів передачу Дубінчака з лівого флангу до центру штрафного, де в свою чергу Волошин розібрався із захисниками та воротарем. Відверто кволо виглядала «Ворскла» цими хвилинами, тож навіть дивно, що гості не отримали черговий удар у подальшому та взагалі не випали з ходу протистояння.

Підстави для другого голу в «Динамо» були на 20 хвилині, а Ванат навіть спрямував м’яч у сітку з передачі головою від Біловара, проте арбітри побачили офсайд у молодого захисника, тож за умов наявності VAR подібний м’яч не мав шансів бути зарахованим. А ось продовжувати тиснути на ворота суперників до перерви команда Луческу відмовилась, хоча резерв сил був у неї ще значним. «Ворскла» натомість кілька разів спробувала дістатись чужих воріт, але з низькою інтенсивністю попереду проти впевненого в собі «Динамо» їй робити було нічого.

Друга половина матчу розпочалась із подвійного моменту Ярмоленка та Волошина, завдяки чому стало зрозуміло, що господарі поля не стануть утрачати ініціативу після перерви. Але підтримати атакувальний темп на тривалій дистанції в команди Мірчі Луческу не вийшло, тоді як у «Ворскли» несподівано виник момент завдяки дальньому пострілу Кане з правого флангу, який спрямував м’яч у протилежний каркас воріт.

Проте це була лише поодинока акція від футболістів Скрипника, тож у подальшому суперники знову забрали ініціативу в свої руки та намагались підловити полтавців на швидких переходах до атаки. Вдалось це зробити на 83 хвилині, коли Беніто від самого центрального кола біг на побачення з Ісенком після пасу на хід від Буяльського та на великому просторі познущався як із воротаря, так і із захисників. До цього в киян був ще момент із влучанням у стійку від Кабаєва, тож перевага була очевидною.

Наступними вихідними полтавська «Ворскла» прийматиме криворізький «Кривбас», а київське «Динамо» навідається до черкаського ЛНЗ.

Наші оцінки:

«Динамо Київ» (заміни): Кабаєв – 6,5, Беніто – 6,5, Рамадані – б/о.

«Ворскла» (заміни): Крупський – 6,0, Островський – б/о, Хрипчук – б/о, Черниш – б/о, Тіагуїньйо – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 7-й тур.

«Динамо» Київ – «Ворскла» - 2:0

Волошин, 5, Беніто, 83

Сантана, 28, Скляр, 38, Корнієнко, 44

«Динамо» Київ: Бущан – Дубінчак, Попов, Біловар, Караваєв – Андрієвський (Рамадані, 86), Бражко – Волошин (Кабаєв, 60), Буяльський, Ярмоленко – Ванат (Беніто, 77).

«Ворскла»: Ісенко – Корнієнко, Бацула (Островський, 76), Сантана, Пердута – Скляр (Черниш, 89), Павлюк – Челядін (Хрипчук, 89), Нестеренко (Крупський, 62), Кане (Тіагіньйо, 89) – Степанюк.

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево).

Стадіон: «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ).

Удари (у площину): 18 (6) – 5 (0)
Кутові: 5 – 7
Офсайди: 2 – 0.

ДИНАМО КИЇВ - ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 23°C

Події матчу

83’
ГОЛ ! М'яч забив Беніто Олабіран Муїва (Динамо Київ).
5’
ГОЛ ! М'яч забив Назар Волошин (Динамо Київ).
Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 27
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Виграш на характері. Динамо вирвало на виїзді перемогу у Дніпра-1
Футбол | 27 квітня 2024, 15:39 109
Виграш на характері. Динамо вирвало на виїзді перемогу у Дніпра-1

Команда Олександра Шовковського здобула перемогу у меншості

Коментарі 58
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FunnyCat_____
Всех поклонников самого титулованного и популярного клуба Украины с победой!!!
Ярмола, по крайней мере на уровне УПЛ, просто Пирло
по сегодняшнему матчу можно выделить конечно Волошина!!!
Надеюсь дальше будет только лучше !
Tom
Дуже сподобався перший тайм. Динамо повністю переважало Ворсклу у всьому, майже увесь тайм дикий пресинг, давно такого не бачив такої гри у киян. За такою грою рахунок мав би бути більший.
Мої вітання всім вболівальникам Динамо, всім гарного вечора
VARioR
Ну статистика 18(6)--5(0) говорить сама за себе. Можна було вирішувати питання переможця ще в першому таймі, а не марнувати купу моментів. Ворскла завжди була незручним суперником Динамо, але сьогодні, дійсно, якогось суттєвого супротиву не було. Чекаємо на наступну результативну гру!
sahka1981
Ну цілком нормально ДК зіграло, особливо на початку. Дуже багато моментів мали, але забили лише раз. Потім Ворскла оговталась, і в принципі також пристойно виглядала, момент Кане з штангою. По судівству там трішки кострубатий повтор з рукою у Ярмоли, там після рикошету від гравців мяч влучив, але напевно могли і поставити, видно було що спілкувався головний з приводу цього моменту, значить норм напевно, ну і головне до цього моменту безумовно чиста червона за удар в голову Ваната, там і без вару все видно, якщо Попову за удар в плече дають червону і дві гри, то тут і поготів червона.
Шкода що Кабаєв не забив, красивий гол мав бути. Ну і Буяльський сьогодні щось занадто загравався. Андріївський також не дуже  саме він імітував боротьбу з Кане коли той у штангу влучив. Видно як Волошин додає, і Бражко в порядку, Дубінчак також моторчик, навіть Біловар, наче і нічого так, в ігровому плані звісно)
З перемогою!
bolelschik
Ярмоленко спиной видит. Шикарный пас выдал на последней минуте
FunnyCat_____
донецкие автобусиники не знают что писать, после победы ДК поэтому пишут просто бессвязный бред, набивая себе плату за количество комментариев 
Умник
Назар раскрывается. А Кабаеву надо забить.
Ну и Бражко топище все в касание т максимально просто.
Remark
Ну а шо тут ещё можно сказать!? Это чемпионский старт от Динамо.
П. С. Счёт должен был быть минимум 2-3 раза больше. Кривоногие капец. Особенно в первом тайме.
Istm
сміх сміхом, але Динамо поки що за втраченими очками найкраще в лізі.
Віктор Коробка
Здається, що якби зараз Динамо грало з Бешикташем, то підсумок був би зовсім інший. Бражко - просто браво!
Summertime
18 (6) – 5 (0) как будто Ворскла играла без 2-х игроков.
Наконец то Динамо в человеческих футболках и трусах играло, вот и повезло. 
   Правда Луческу орал, как у нас один савецкий болельщик когда то.  Он выпивал пол бутылки водки, запивал молоком из бутылки и диким голосом орал шо надо.   Его все любили.   Дядя Вова. Комплекцией был почти как наш теперешний спикер.
Kapitan
Буяльський сьогодні не виправдав капітанську пов'язку.Мабуть,найгірший в складі Динамо...
BekXan
Маю надію що цього фізрука Скрипника все ж таки взимку викинуть з клубу.
ZportUA
Всіх з перемогою. Ну а данєцкаму сміттю, яке день і ніч пускає лайно з рота, бажаю завтра зганьбитися і потравитися бояришніком
John Week
Навіть при Васі Сачко Ворскла виглядала краще. Поверніть Павлова!!! 
jugulator
Хіба не було фолу в центрі поля в епізоді з другим голом?
Александр
Чемпионство в Украине потеряло смысл ведь ясно что больше нашим клубам место в группе лиги чемпионов не дадут а пройти квалификацию ни динамо ни шахтер не сможет.Еще вопрос смогут ли попасть в лигу европы 
Славик Круссер
Где пенальти после руки Ярмрлы?
Злий Глобинець
Динамівці "молодці проти овець". Тобто герої проти Ворскли. А де ж вони були проти Бешикташа? Який навіть не гранд турецького футболу, бо досяг лише зони ЛК.