Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 вересня 2023, 16:58
6619
77

Динамо – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Кияни місяць не грали у національному чемпіонаті

| Оновлено 18 вересня 2023, 16:58
6619
77
Динамо – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У понеділок, 18 вересня, відбудеться останній поєдинок 7-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому київське «Динамо» зустрінеться з полтавською «Ворсклою». Матч пройде у Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, стартовий свисток пролунає о 17:00 за київським часом.

Динамо

Попередній матч національної першості кияни провели майже місяць тому, несподівано поступившись одеському «Чорноморцю» (2:3). Після цього дві зустрічі УПЛ за участю «Динамо» було перенесено. Команда Мірчі Луческу так і не змогла пробитися до групового турніру Ліги конференцій, програвши у двоматчевому протистоянні турецькому «Бешикташу». Таким чином, київський клуб не вийшов у груповий етап єврокубкового турніру вперше із 2005 року. Трохи парадоксально, але можливо, такий казус піде на користь команді, адже тепер динамівці зможуть зосередитися на українському чемпіонаті, де в них завжди стоять високі завдання. «У нинішньому чемпіонаті іншого результату, крім першого місця, для нас просто не існує», - зазначив вінгер киян Андрій Ярмоленко.

Однією з головних новин «Динамо» став перехід до «Вестерло» капітана команди Сергія Сидорчука, який уже встиг дебютувати у чемпіонаті Бельгії. Залишив київський клуб і Денис Гармаш, який вирушив до хорватського «Осієка». Цікаво, що обидва екс-динамівці у своїх дебютних матчах за нові клуби отримали жовті картки. Перед матчем із «Ворсклою» кияни мають кадрові проблеми. Не встиг відновитись Шапаренко, який через травму пропустив зустрічі збірної України. Крім того, не тренуються Костянтин Вівчаренко та Володимир Шепелєв, а Олександр Тимчик працює за індивідуальною програмою.

Ворскла

Полтавці, як і їхні найближчі суперники, не змогли пробитися до групового раунду Ліги конференцій. Втім, для «зелено-білих» така історія стала сумною традицією. Невдало «Ворскла» розпочала і чемпіонат, що призвело до розмов про можливу відставку наставника команди Віктора Скрипника. Але потім полтавці видали серію із трьох перемог, чим помітно покращили своє турнірне становище. У попередньому турі «зелено-білі» з мінімальним рахунком обіграли «Олександрію».

Зазначимо повернення до полтавського клубу захисника Наджиба Якубу, який після початку повномасштабного вторгнення росії до нашої країни вирушив до фінського «Ільвеса». Також позитивною новиною є повернення до ладу капітана «зелено-білих» Володимира Чеснакова, який відновився після пошкодження. Полтавська команда у чемпіонаті ставить перед собою високі завдання та знову хоче бути представлена в єврокубках. «Я бачу, що ми можемо боротися за топ-5. Це буде добре. Будемо вище – буду тільки радий. Говорити про вищі цілі архіскладно, оскільки в нас дуже сильна конкуренція в УПЛ. Принаймні ми докладемо всіх зусиль, щоб повторити досягнення минулого сезону», – сказав Скрипник.

Статистика зустрічей

У понеділок команди проведуть 60-ту очну дуель. Кияни здобули 43 перемоги над «зелено-білими», а «Ворскла» лише 5 разів обігравала «біло-синіх». У 11 зустрічах було зафіксовано нічиї. Минулого чемпіонату кияни так і не змогли здолати полтавців. У Києві команди зіграли внічию (1:1), а у Полтаві господарі поля були сильнішими (2:1).

Прогноз на протистояння

Киянам потрібно підтверджувати свої амбіції, тож вони будуть налаштовані рішуче. Але і «Ворскла», яка відчула смак перемог, намагатиметься відібрати очки у фаворита. І все ж таки, поставимо на мінімальну перемогу господарів поля.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан – Дубінчак, Попов, Сирота, Караваєв – Андрієвський, Бражко – Волошин, Буяльський, Ярмоленко – Ванат.

«Ворскла»: Ісенко – Корнієнко, Бацула, Сантана, Пердута – Скляр, Павлюк – Челядін, Юрченко, Кане – Степанюк.

18 вересня, понеділок

«Динамо» – «Ворскла»
Київ. Стадіон «Динамо» імені В.Лобановського. 17.00
ТБ-трансляція на телеканалі 2+2
ДИНАМО – ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 165
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Стали відомі ще 2 клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 28 квітня 2024, 11:35 1
Стали відомі ще 2 клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25

«Арсенал» та «Баварія» гарантували собі участь у головному єврокубковому турнірі

Коментарі 77
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Після сбірних Шахтар виглядав важкувато. Правда, у киян було на один день відпочинку більше, але... Ворскла ж в останній час (де ж ви раніше були!) демонструє впевнену гру, вигравши 3 матчі у непростих суперників. Чекаємо цікаве протистояння!
ZlayaSobaka
Привіт всім вболівальникам Динамо Київ
Бажаю успіхів нашим футболістам. Чекаємо на видовищний футбол
🔱Avtoigor🔱
Динамо має перемагати сьогодні, питання лише з яким рахунком. Спробую спрогнозувати перемогу київського клубу з рахунком 3:1, бо не бачу причин або якісь проблем, які можуть завадити їм виграти цей матч з великим рахунком, тим паче що є кого випускати на поле, на ротації багато гарних виконавців.
FunnyCat_____
Поклонники кружка физкультуры из села Счастливое, снова с самого утра охраняют ветку самого титулованного и популярного клуба Украины - Киевского Динамо!
Никогда такого не было и вот опять 
Умник
Поздравляю Бую с капитанством. Желаю победы Динамо.
Наконец то центр поля будет быстрее, понятно что без ошибок не бывает, но быстрее будет в раза 2.
Глянул молодежку с Ирландцами. Назар конечно в очень хорошей форме.
Кабаев свой шанс профукал.
DK1961
Прогнозировать трудно, думаю, что середина поля теперь по другому у Динамо будет выглядеть (Брашко - все шансы). Надеюсь на победу Динамо сегодня. Фанам оранжевым рекомендую больше думать о ЛЧ, т.к. ваши основные "рекорды" будут там. Будет ли вам соперник Динамо - посмотрим, слишком много игр напереносили. Ну ничего, теперь ваша очередь переносить и стонать про усталость и переезды.
Summertime
Написали бы : "Киевляне вышли из отпуска".   Так понятно, что им теперь надо пару туров  входить в сезон.     Для меня самое интересное это как будет смотреться средина без Сидорчука.
FunnyCat_____
Ммм смотрю от Оболони снова отскочили с красной карточкой, как неожиданно то
Не, ну такой уровень игры сельского спорт клуба явно дает право его фанатам ерничать на ветках других клубов !
Умник
А еще ребятушки Динамо подписало контракт о сотруднтчествн с "Bayer"
Та что занимаеися фармакалогией.
сильно в военное то время.
саня лысый
І свистунам на замітку- "зять" Суркіса відіграв чудово
саня лысый
Динамо із заслуженою перемогою! По грі ще є питання але це набагато краще ніж півтора тайми 10 проти 11. ВАР сліпий - прямий удар в голову це лише жовта
VBOLYUVALNIK
Спорт юа як завжди, - "Минулого чемпіонату кияни так і не змогли здолати полтавців. У Києві команди зіграли внічию (1:1), а у Полтаві господарі поля були сильнішими (2:1)", як можна так написати, чи вони це з пам'яті пишуть? (Якщо що, в Полтаві минулого сезону виграло дк 2:1)
Gargantua
можно ставить на Ворскла 0.5 ТБ
Tom
Перемога столичного клубу з перевагою у 2-3 м'ячі.
Успіхів Динамо, чекаємо на перемогу у цьому протистоянні
ZportUA
Безробітні данэтскіє біженці-зємлєкопи з восьмої ранку охоронять новини про Динамо Київ
Remark
Ставка: ТБ1 в первом тайме.
Прогноз: Ворскла забьет в первом и ОЗ в матче.