Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 вересня 2023, 16:54
1326
0

Кривбас – Верес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

У разі перемоги криворіжці залишаться серед лідерів, рівненській команді треба вибиратися з підвалу

| Оновлено 17 вересня 2023, 16:54
1326
0
Кривбас – Верес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У 7-му турі української Прем'єр-Ліги у Кривому Розі місцевий «Кривбас» прийматиме «Верес» із Рівного. Господарі поля перед цим туром посідали третє місце, маючи у своєму активі 11 очок, а гості, як і раніше, перебувають у числі аутсайдерів, набравши в 5 матчах лише 4 очки.

Кривбас

Криворізька команда розпочала чемпіонат із поразки від «Олександрії» 0:1, натомість після цього п'ять турів поспіль вона вже не зазнає гіркоти від поразок, а, навпаки, дарує більше позитиву своїм вболівальникам.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Почалася ця безпрограшна серія у гостьовому матчі із «Зорею», в якому «Кривбас» здобув перемогу 3:1. Потім був ще один, уже домашній успіх в матчі з «ЛНЗ» 2:0 та нічия 3:3 з «Шахтарем», яку сміливо також можна вважати ближчим до перемоги. А у двох останніх матчах чемпіонату країни підопічні Юрія Вернидуба взяли в гостях чотири очки – 0:0 з «Оболонню» та 3:0 впевнений виграш у «Колоса». Сам головний тренер після такої серії вже натякав, що хотів би бачити свою команду в єврокубках на наступний сезон, а ще сподівається на підсилення, якщо найближчим часом вдасться знайти вільних агентів.

Під час паузи в чемпіонаті України «Кривбас» на своєму стадіоні «Гірник» провів контрольний матч із «ЛНЗ», у якому зіграв унічию 1:1. Гол у господарів забив Олег Кожушко. У цій грі тренерський штаб криворіжців перевірив у справі одразу 20 футболістів. Подивимося, хто з них вийде в основі майбутньої зустрічі.

Верес

А от клуб із Рівного поки що ніяк не може вибратися з дна турнірної таблиці, де він опинився ще в другому колі попереднього чемпіонату. І у новому сезоні в перших чотирьох матчах «Верес» набрав лише 1 очко. Втім, у шостому турі підопічні Сергія Лавриненка здобули свою першу перемогу над «Чорноморцем» 3:1 і, можливо, саме з неї розпочнеться підйом команд нагору.

«Верес» дуже серйозно готувався до поєдинку у Кривому Розі. За словами наставника, він разом зі своїми футболістами кілька разів переглядали матчі майбутнього суперника і назвав «Кривбас» найсильнішим із тих, з ким його команда зустрічалася на старті турніру. А під час вимушеної перерви у Прем'єр-лізі рівненська команда у контрольному поєдинку обіграла «Полісся» 3:1. У переможців забивали Гайдучик, Марусич та Ковалюк.

Ось тільки й досі головний тренер не може виставити свій бойовий склад. Вже точно у майбутньому матчі не зіграють через травми Дмитро Кльоц, Денис Балан та Василь Гакман.

Статистика матчів

У матчах на рівні Прем'єр-Ліги суперники зустрічалися 8 разів. «Кривбас» перемагав тричі, «Верес» – двічі і ще 3 поєдинки завершилися внічию. У першому колі попереднього чемпіонату у Києві на НСК «Олімпійський» виграв «Верес» 1:0 завдяки голу Дахновського. А у другому колі вже у Рівному переміг «Кривбас» 2:1. У гостей відзначилися Приходько та Понєдєльнік, а у господарів – Близниченко.

Орієнтовні склади:

«Кривбас»: Кліщук, Понєдєльнік, Безкоровайний, Стецьков, Дібанго, Іліч, Бізімана, Вакулко, Хомченовський, Задерака, Кожушко

«Верес»: Паст, Шевченко, Вовченко, Курко, Близниченко, Кучеров, Кучеренко, В. Шарай, С. Шарай, Яго, Гайдучик

Прогноз на протистояння:

Обидві команди в попередньому турі порадували своїх вболівальників перемогами, тому вони знову прагнутимуть набрати 3 очки. «Кривбас» грає вдома, та й склад у нього досвідченіший. Тому поставимо на господарів поля, які можуть досягти успіху з рахунком 2:1

17 вересня, воскресенье

«Кривбас» – «Верес»
Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 17.00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ
КРИВБАС - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.