Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 вересня 2023, 12:11
470
0

Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Сподобалася реакція команди на пропущений м‘яч»

Керманич рівненського клубу прокоментував матч проти одеситів

| Оновлено 02 вересня 2023, 12:11
470
0
Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Сподобалася реакція команди на пропущений м‘яч»
ФК Верес. Сергій Лавриненко

Головний тренер рівненського «Вереса» Сергій Лавриненко поділився емоціями після вольової перемоги проти «Чорноморця» (3:1) в 6-му турі УПЛ.

«Сьогодні ми перемогли дуже хорошого суперника. «Чорноморець» - дуже швидка команда. Ми багато уваги приділяли роботою над тим, як правильно проти них грати. Та червона картка, яку футболіст «Чорноморця» отримав на старті гри, стала наслідком заготовленої нами атаки. Ми знали, що суперник нас пресингуватиме, гратиме з високою лінією оборони. Тому відпрацьовували цей момент і добре реалізували цей шанс.

Далі нам, щоправда, було не набагато легше. Бо ми готувалися до гри другим номером, використовувати простір за спинами суперника. А після вилучення «Чорноморець» сідав низько і нам було значно важче.

Сподобалась реакція команди на пропущений м‘яч. Не було паніки. Розуміли, що ще багато часу. Як показала гра - ми чітко виконали те, що планували.

В нас був дуже важкий старт. Але і в програних раніше матчах ми мали непоганий вигляд. Вважаю, ми не по грі поступилися «Ворсклі». Зараз хлопці краще розуміють, що ми від них вимагаємо. Менше вертикальних передач, більше роботи з м‘ячем. Змінився малюнок гри та футболісти повірили, що можуть грати у такий футбол.

Ми дуже багато молоді залучаємо до тренувального процесу. Я відвідую усі матчі команди U19. Одинадцять-дванадцять гравців юнацької команди з нами регулярно працюють. Хтось більше, хтось менше, але ми постійно залучаємо молодь.

Василь Курко у другому поспіль матчі вийшов із капітанською пов‘язкою. Він це заслужив своєю роботою. Зараз це лідер команди. Він керує командою, організовує оборону і підказує партнерам.

Щодо травм. Сьогодні Яго Сікейра грав не на своїй позиції. Він десять днів не тренувався, тому я дуже йому вдячний. Андрій Кухарук мав високу температуру. Він вже почав тренуватися. Дмитро Кльоц пройшов реабілітацію. Сподіваюся, після триденних вихідних він почне працювати в загальній групі. Віталію Дахновському зняли шви. Йому потрібні три-чотири тижні реабілітації. Сподіваюся, що восени він ще зіграє. Роман Гагун – м‘язовий спазм. У Дениса Балана - мікроушкодження. Йому потрібен тиждень для відновлення, – розповів Лавриненко.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.