Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 вересня 2023, 16:55
2944
2

Верес – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Після п'яти турів команди перебувають на різних полюсах турнірної таблиці

| Оновлено 01 вересня 2023, 16:55
2944
2
Верес – Чорноморець. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
CEV

Шостий тур української Прем'єр-Ліги відкриє поєдинок у Рівному, де місцевий «Верес» прийматиме «Чорноморець». Господарі поля невдало розпочали новий сезон. Маючи у своєму активі лише одне очко, підопічні Сергія Лавриненка посідають останнє 16 місце. А ось одесити перед цим туром знаходяться на 4-му місці, набравши 9 очок.

Верес

Команда з Рівного, яка за підсумками попереднього сезону зберегла собі місце в елітному дивізіоні лише після перехідних матчів, розпочала й новий чемпіонат із трьох поразок у чотирьох поєдинках. Були програні зустрічі з «Поліссям» 0:2, «Колосом» 0:2 та «Ворсклою» 1:2.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Втім, був і один виняток, це гра із чемпіоном країни «Шахтарем», яка завершилася внічию 1:1. Але й тут треба зазначити, що весь другий тайм «Верес» перебував у чисельній більшості, що, звичайно ж, допомогло йому відіграти пропущений м'яч ще перед перервою.

Поки що, чесно кажучи, особливо не видно покращень у діях футболістів «Вереса» після відставки Юрія Вірта. Цілком можливо, що новому наставнику ще не вистачило часу побудувати гру своїх підопічних, яку він представляє. Та й новачки клубу, можливо, ще повністю адаптувалися. Тому перемога над «Чорноморцем» важлива ще з огляду психології. Адже, якщо ще збільшиться відставання від інших команд, то далі буде складніше надолужуватиме втрачене.

Чорноморець

Одесити поки що є однією з найбезкомпромісніших команд елітного українського дивізіону. У п'яти матчах жодної нічиєї – 3 перемоги та 2 поразки. Особливо хотілося б виділитися успіх «Чорноморця» в поєдинку проти київського «Динамо», коли мало хто ставив на моряків. Але підопічні Романа Григорчука зуміли здолати грізного суперника, забивши вирішальний гол на 90-й хвилині. Щоправда, на той час динамівці перебували у меншості.

Напевно, тішить шанувальників одеського клубу, що «Чорноморець» досить багато забиває у ворота суперників. І це другий показник у чемпіонаті. Двічі відзначився нігерійський форвард Ієде, який з'явився у команді лише цього сезону. Решту голів провели різні футболісти, серед яких ще два новачки – відомий в Україні нападник Богдан Бойчук та словенець Йон Шпорн.

А ще Роман Григорчук після останнього матчу з «Ворсклою» був дуже незадоволений суддівством. І навіть не лише конкретно у цьому поєдинку, а тим, як відбувається призначення арбітрів на той чи інший матч. «На вулиці війна, і я попросив би шановних людей, які цим займаються, розібратися, що відбувається в нашому судівському корпусі. Призначення і так далі, і таке інше. Просто давайте зараз візьмемося та розберемося», – сказав Григорчук.

Статистика матчів

На рівні української Прем'єр-Ліги команди зіграли 9 матчів. П'ять разів перемагав «Чорноморець», тричі успіх був на боці «Вереса», ще один поєдинок завершився внічию. Різниця м'ячів 12-8 на користь одеситів. У попередньому чемпіонаті у першому колі у Києві на стадіоні імені В.Баннікова виграв «Верес» 1:0 (гол забив Кльоц). А у другому колі у Рівному перемогу здобув «Чорноморець» 3:1. Тут у одеситів відзначилися Бадібанга, Алефіренко та Гладкий, а у господарів поля - Маткобожик.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Паст, Гагун, Курко, Вовченко, Балан, Близниченко, Яго, Кучеров, С.Шарай, В.Шарай, Гайдучик

«Чорноморець»: Шевченко, Єрмаков, Салюк, Путря, Васильєв, Кузик, Шпорн, Штогрін, Авагімян, Бойчук, Ієде

Прогноз на протистояння:

На даний момент одесити виглядають краще за своїх суперників, тому саме вони будуть вважатися фаворитами в цьому матчі. Поставимо на перемогу гостей із рахунком 2:1.

1 вересня, п'ятниця

«Верес» – «Чорноморець»
Рівне. Стадіон «Авангард». 17:00
ТБ-трансляція на платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТВ
ВЕРЕС – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua – 1:2

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Рух – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 08:30 0
Рух – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Верес» ще не перемагав «Рух»

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Белогубко
ГРИ только не Штогрина  это 10 против 11--выпускай его в конце игры если ЧО выигрывает в 2 мяча