Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 вересня 2023, 20:59
6609
16

Прорвало. Верес нарешті забив більше одного голу та обіграв Чорноморець

Команда Романа Григорчука грала в меншості від 10 хвилини матчу

| Оновлено 01 вересня 2023, 20:59
6609
16
Прорвало. Верес нарешті забив більше одного голу та обіграв Чорноморець
УПЛ

Черговий тур Української Прем'єр-ліги відкривало протистояння у Рівному між «Вересом» та «Чорноморцем». Рівняни записали до свого активу сенсаційну нічию з «Шахтарем», але це набране очко так і залишалося поки що єдиним для «червоно-чорних», які замикали турнірну таблицю. Одесити набрали 9 очок та розташувалися на четвертому місці.

На початку поєдинку гості взяли м'яч під контроль, неспішними позиційними атаками намагаючись розхитати оборонні побудови суперників. Першим гру загострив Кузик, який з лінії штрафного майданчика не влучив у дальню «дев'ятку». Рівняни сконцентрувалися на оборонних діях, але не забували проводити свої випади. Один із них завершився довгою передачею на хід Владиславу Шараю, якого перед лінією штрафного майданчика «Чорноморця» збив Салюк. Арбітр не став церемонитись і вже на 10-й хвилині зустрічі залишив «моряків» у меншості.

Малюнок гри одразу змінився: тепер уже господарі поля заволоділи територіальною перевагою, а одесити відійшли до свого штрафного майданчика. Незабаром уболівальники «Чорноморця» послідовно відчули негативні та радісні емоції. Спочатку арбітр Шурман зафіксував гру рукою у Авагімяна та призначив пенальті у ворота «моряків», але після перегляду відеоповтору скасував своє рішення (м'яч влучив у голову Авагімяну). А за кілька миттєвостей 11-тиметровий був призначений у ворота «Вереса»: Шпорн вийшов віч-на-віч з Пастом, і голкіпер збив суперника. Пенальті влучним ударом реалізував Путря.

Рівняни продовжили накочувати позиційні атаки на оборону «Чорноморця» і досить швидко досягли свого. І знову не обійшлося без VAR. Після удару головою Гайдучика м'яч влучив Єрмакову в руку, арбітр подивився телевізор і вказав на «точку». Пенальті холоднокровно реалізував Яго Сікейра, який забив свій перший гол у футболці рівненського клубу. А перед перервою господарі відзначилися вже з гри. Гакман із правого флангу прострілив на ногу Станіславу Шараю, який не схибив.

У другій половині зустрічі одесити активніше почали йти в атаку, а господарі намагалися скористатися оголеними тилами суперників. Міг зрівняти рахунок Брагару, але футболіст «Чорноморця» низовим ударом з лінії штрафного майданчика не влучив у ціль. Небезпечно було і після удару Кучерова, з яким у падінні впорався Шевченко. А в середині другого тайму, коли темп гри знизився, «червоно-чорні» збільшили свою перевагу. Владислав Шарай у штрафному майданчику хитнув опонента і низом точно пробив у дальній кут.

У час, що залишився, рівняни вміло оберігали здобутий результат, а Кучеров низовим ударом ледь не довів рахунок до розгромного. «Верес» здобув першу перемогу цього сезону і в наступному турі на виїзді зустрінеться з «Кривбасом». «Чорноморець» за два тижні прийматиме «Полісся».

Наші оцінки:

«Верес» (заміни): Шестаков – 6,0, Марусич – 6,0, Блізніченко – 6,0, Світюха – б/о.

«Чорноморець» (заміни): Хадіда – б/о, Дада – б/о, Вакула – б/о, Ієде – б/о, Бойчук – б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 6-й тур.

«Верес» – «Чорноморець» - 3:1

Яго, 35 (пен.), С. Шарай, 45+3, В. Шарай, 71 – Путря, 24 (пен.)

Паст, 22, Гакман, 48, Шестаков, 75, В. Шарай, 80 – Авагімян, 17, Кузик, 30

Салюк, 10 (грубий фол)

«Верес»: Паст – Шевченко, Вовченко, Курко, Гакман – Кучеров, Кучеренко – В. Шарай (Світюха, 90+1), С. Шарай (Блізніченко, 73), Яго (Шестаков, 62) – Гайдучик (Марусич, 73).

«Чорноморець»: Шевченко – Єрмаков, Салюк, Гучек, Путря – Шпорн (Вакула, 79), Васильєв (Бойчук, 85), Кузик (Дада, 80) – Брагару, Авагімян (Хадіда, 79), Штогрін (Ієде, 85).

Арбітр: Володимир Новохатний (Київ).

Стадіон: «Авангард» (Рівне).

Удари (у площину): 13 (7) – 6 (3)
Кутові: 2 – 4
Офсайди: 1 – 0.

ВЕРЕС - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 22°C

Події матчу

71’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Шарай (Верес).
45’ +3
ГОЛ ! М'яч забив Станіслав Шарай (Верес).
35’
ГОЛ ! З пенальті забив Яго Сікейра (Верес).
24’
ГОЛ ! З пенальті забив Ілля Путря (Чорноморець).
10’
Volodymyr Salyuk (Чорноморець) отримує червону картку.
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги
Футбол | 27 квітня 2024, 08:01 2
ФОТО. Рідкісне видовище! Лунін привітав вундеркінда Реала після гри Ла Ліги

Королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0, єдиний гол забив Арда Гюлер

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 23
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Не зрозуміло, звідки взялася в українському футболі ця підвищена агресія? Скільки матчів псується ізза червоних карток, які хлопці заробляють інколи на рівному місці, в ситуаціях, геть зовсім не потребуючих грубість. Скільки вже можна стрибати з прямою ногою в суперника, бити ззаду по ногах, розмахувати руками, влучаючи ліктем в обличча? Тренерам треба з цим цьось робити, інакше ми в еврокубках завжди будемо вдев'ятьох матчі закінчувати.
Summertime
Черноморцев вернули в реальность.
У нас хоть бывают игры без красных теперь?)
Batya
Грнигорчук виступив, усі решта набрали у рот лайна. схоже моряків топитимуть....
Gargantua
я считаю там не было фола, когда удалили Салюка
ну и опять же пенальти в ворота Вереса. А почему не красная?
avk2307
Черноморец даже при 10 ти игроках судя по обзору неплохо выглядел и шансы были  и на 2-2 . Хорошая команда
Vovan78
Чому бля..ь фол останьої надї трактують по різному? Салюку - червону, Пасту - жовту! Виправдання тим що поставив пенальті, але його ще потрібно забити! Тому вважаю що суддя допустив помилку! Так само пенальті в ворота одеситів, м‘яч летів не в ворота, відстань від м‘яча була невелика, гравцю важко було зреагувати, тим більше він був в динаміці. Тут також все не так однозначно! Не люблять судді чомусь Чорноморець!
rrkalina
Судья результативно не ошибся ни разу.И красная и желтая Пасту по делу.По новым указаниям фол вратаря в штрафной-жк,особенно если пытался сыграть в мяч.Другое дело,что судья( поверьте как судье с 25 летним стажем) технично гнал Черноморец. Ну и Салюк с абсолютно тупым фолом: даже если бы забил-играть оставалось 80 минут.А минус игрок-без шансов
Phantom
Ну це був не фол останньої надії,  на мою думку максимум жовта
apepa
фсбшная мразь ахметов топит своего конкурента на золото Черноморец. Сегодняшний матч это наглядно продемонстрировал.
Александр Ад
Ця перемога додасть Вересу впевненності.Суддя не був заангажований і це в нашому футболі рідкість,мабуть допоміг ВАР,рахунок по грі.