Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 серпня 2023, 08:34
21297
14

ГРИГОРЧУК: «Хто призначає цих суддів? Що відбувається?»

Тренер «Чорноморця» залишився невдоволеним діями арбітра в грі з «Ворсклою»

| Оновлено 28 серпня 2023, 08:34
21297
14
ГРИГОРЧУК: «Хто призначає цих суддів? Що відбувається?»
ФК Чорноморець Одеса. Роман Григорчук

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук після програного матчу з «Ворсклою» (1:2) розповів, що він думає про суддівський корпус УПЛ.

«Яка тут протидія? Суперник сів знизу і грав на контратаках. Звичайно, наша помилка, бо ми не впорались зі швидкими контратаками, які були зовсім не дивними. Ми з цим не впорались. У найбільш відповідальний момент ми або послизнулись, або програли один в один, і суперник нас покарав. Вони одразу використали наші помилки, що говорить про їхній клас.

У перерві ми змінили не тільки лівий фланг, ми багато чого поміняли на другий тайм в тактичному плані. Нам це принесло дивіденди, але недостатні для того, щоб здобути перемогу.

Радості у мене немає. Ми програли гру і допустили цілий ряд помилок, які привели до того, що ми пропустили голи і програли. Ми не використали нагоди, які створили. У двох моментах ми не мали фарту сьогодні. Інакше, як відсутністю везіння, ці моменти не прокоментуєш.

У мене дуже поганий настрій, бо в цілому ряді ігор у цьому сезоні я незадоволений суддівством. Я просто не розумію. Я вам наводжу приклад. Домашня гра, і ми дізнаємось, що нашу гру будуть судити хто? Одна людина в полі судить та, яка нас просто поховала з «Дніпром-1». Після того не судив, а цю гру йому дають в Одесу, на наш рідний стадіон. Четвертий суддя в цій же бригаді на цю ж гру, той суддя, який, на мій погляд, дуже не симпатизував (бачите, як я м'яко говорю) нам у грі з «Колосом». І наступну гру він нам показав цілий ряд карток і ми були незадоволені, і він приїжджає в Одесу четвертим.

Хто призначає цих суддів? Що відбувається? Мені важко сказати. Звичайно, перш за все, розберусь зі своєю командою, але дивлячись на це, я просто розумію, що відбуваються дуже негарні речі, про які ми повинні голосно говорити, шуміти, і розбиратися з тими людьми, хто цим всім керує.

В цей час не до того, щоб ми отримували негатив, а судді, можливо, б***ь, собі, я не знаю, як це сформулювати... Тобто у них позитив, так? І вони вирішують наші долі тут. На вулиці війна, і я б попросив поважних людей, які цим займаються, розібратися, що відбувається в нашому судівському корпусі. Призначення і так далі, і так далі. Просто зараз візьмемось і розберемось», - сказав Григорчук.

Події матчу

54’
ГОЛ ! Автогол забив Ігор Пердута (Чорноморець).
45’ +1
ГОЛ ! М'яч забив Владлен Юрченко (Ворскла).
4’
ГОЛ ! М'яч забив Руслан Степанюк (Ворскла).
Оцініть матеріал
(118)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Все по ділу і матюк теж 
vruthiy-112
Давай Рома,  дави їх.!!! 
20052011
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BekXan
Ви хоть читали всю пресуху Григорчука?Він мав на увазі суддів в Одесі і матч дома ,а не про  цю гру.
Fant24
Посмотрел бы он матч атлетик бетис как убивали бетис вчера 
Gargantua
ну сегодня то арбитр не виноват в поражении.
игра по большому счету была ничейна, не повезло Одессе
zzg77
Так, попался - штраф и дисквалификация на пять матчей!
Xvalenok03
Проиграли потому, что там не доиграли, там физики не хватило, так расабились, там установку на игру не выполнили.
Но во всем виноваты судьи. 
Это уже не смешно слышать. 
Это уже надоело. 
Barsa
Нытик григорчук
Barsa
Судья нормально судил !
Выталкиватель парашутистов
Наши "топовые" арбитры потеряли чувство самосохранения, которое напрочь было утрачено при кураторстве Колины. А как раньше хорошо было - напартачил на поле, а вечерком ребята с битами уже ждут возле калитки, или прямо в поезде ножичком могли поцарапать, некоторых дубасили прямо в готельных номерах, а некоторых по-утру находили уже холодненькими на берегу Днепра, в районе Гидропарка. Славные 90-е...
.Сейчас другие времена, многие арбитры имеют ментовскую крышу,если что случилось -могут и стрелку забить, благо дело есть кого послать на разборку. В организации, под названием УПГ УАФ по-другому и не может быть априори. Я еще удивляюсь, что еще не замочили никого. А все к этому идет, кто-то не выдержит очередного издевательства над футболом... И кому потом нужны будут трехэтажные особняки, феррари и бентли, круизы по Тихому океану, бунгало на Гаити и свадьбы в Лас Вегасе....