Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 серпня 2023, 17:00
2056
1

Ворскла – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Скрипник проти Григорчука, аутсайдер проти одного з лідерів

| Оновлено 27 серпня 2023, 17:00
2056
1
Ворскла – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла

В неділю, 27 серпня, відбудеться поєдинок 5 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть полтавська «Ворскла» та одеський «Чорноморець». Гра пройде в Полтаві на полі стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського, початок - о 17:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Ворскла

«Ворскла» зараз перебуває на дні турнірної таблиці, щоправда, зіграно тільки три поєдинки. В них полтавські футболісти двічі поступилися (розгром від «Руху» 1:4 та поразка від «Зорі» 1:2) та раз перемогли - пам'ятаєте, як ви сміялися над голом, що собі привезли гравці «Ворскли»? Це було якраз в переможному матчі з «Вересом».

З єврокубків команда теж вже давно вилетіла, традиційно від маловідомої команди, якою цього року стала грузинська «Діла».

Медіаполе навколо полтавської команди відчутно сколихнулося після оренди з «Шахтаря» лівого півзахисника Віктора Корнієнка. Цей трансфер допоможе і «Ворсклі» посилити проблемну позицію лівого захисника, і гравцю набути впевненості, виступаючи за клуб, чиїм вихованцем він є. Орендна угода укладена на рік.

Віктор Скрипник після гри з «Вересом» сказав, що причина незадовільних результатів - шок після неочікуваного єврокубкового вильоту. Тому, якщо тренер не злукавив, час вже пройшов і час набирати очки в матчах з серйозними суперниками.

Також стало відомо, що гравець команди Євген Павлюк отримав виклик до молодіжної збірної України на вересневі матчі проти Німеччини та Північної Ірландії.

Крім того, «Ворскла» орендувала в «Металіста 1925» форварда Владислава Островського та не зуміла оформити трансфер з «Діли» Миколи Ковталюка.

Чорноморець

Якщо «Ворскла» перебуває на третьому місці в таблиці з кінця, то «Чорноморець» знаходиться таки на третьому верхньому щаблі. І то – був би другим, якби не розгромна перемога «Полісся».

До 5 туру одесити поступилися тільки раз (0:2 з «Колосом» в 2 турі), зате мають аж три перемоги. І якщо вікторії з ЛНЗ та «Оболонню» виглядали обов'язковою програмою, то перемога над київським «Динамо» в 4 турі стала приємним бонусом.

В тому матчі відзначилися Авагімян, Штогрін та Ієде, а Григорчук, коментуючи гол останнього, сказав, що за таке він готовий пробачити всі попередні привози. Очікуємо Ієде в старті на «Ворсклу»?

Серед тижня одесити грали в 1/16 Кубку України і здолали там «Лівий берег» з рахунком 2:1. Можливо, той факт, що довелося грати додатковий час, якось вплине на якість гри команди в неділю.

Статистика зустрічей

Між собою команди провели 47 матчів: +23=13-11, різниця м’ячів 57-36 на користь полтавської команди.

Орієнтовні склади

«Ворскла»: Ісенко - Пердута, Скляр, Юрченко, Степанюк, Чеснаков, Павлюк, Бацула, Челядін, Кане, Сантана.

«Чорноморець»: Шевченко - Брагару, Гучек, Єрмаков, Путря, Васильєв, Шпорн, Авагімян, Штогрін, Хадіда, Бойчук.

Прогноз на протистояння

Кризова полтавська команда єдиним, мабуть, козирем проти організованих одеситів матиме фактор домашнього поля, але за порожніх трибун козир виглядає так собі. Тому зробимо ставку на перемогу «Чорноморця», можливо, з різницею в два м'ячі.

27 серпня, неділя

«Ворскла» – «Чорноморець»
Полтава. Стадіон «Ворскла». 17:00
ТБ-трансляція на ОТТ-платформах Megogo, Setanta Sports, Київстар ТБ та ін.
Арбітр: Олексій Деревінський (Хмельницький)
ВОРСКЛА - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Ну тут топ матч должен быть: прогноз ТБ через ОЗ.