Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

17.08.2023 21:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:3 1 : 1
Славія Прага Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 17 серпня 2023, 20:05
4787
25

Дніпро-1 – Славія Прага. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Українці мають відстояти свою честь

| Оновлено 17 серпня 2023, 20:05
4787
25
Дніпро-1 – Славія Прага. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

У четвер, 17 серпня, в Кошице (Словаччина) на полі місцевої Футбольної арени відбудеться матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Європи УЄФА, в якому «Дніпро-1» зіграє з празькою «Славією». Стартовий свисток 39-річного іспанського арбітра Хесуса Хіль Мансано пролунає о 21:00 за київським часом. У першій зустрічі команд із рахунком 3:0 на своєму полі перемогла «Славія».

Дніпро-1

Команда Олександра Кучера європейську кампанію сезону-2023/2024 розпочала, як відомо, раніше, ніж взяла старт в Українській Прем'єр-лізі нового скликання. У раунді Q2 відбору Ліги чемпіонів «Дніпру-1» довелося зійтися з грецьким «Панатінаїкосом».

На жаль, грецький бар'єр виявився для дніпрян зависоким. Програвши у номінально домашній грі 1:3, а на виїзді зігравши внічию 2:2, вони попрощалися з чемпіонським турніром і перейшли до Ліги Європи. У його кваліфікації «Дніпро-1» уже встиг яскраво довести, що від перестановки місць доданків сума точно не змінюється. У першій зустрічі раунду Q3 Ліги Європи дніпровська команда опинилася в нокауті після 0:3 на полі празької «Славії». Командам належить провести матч-відповідь, але загальний результат їхнього протистояння вже ні в кого не має викликати питаннь.

«Дніпро-1» між повторною зустріччю з «Панатінаїкосом» у кваліфікації Ліги чемпіонів і першою зустріччю зі «Славією» Прага стартував в УПЛ-2023/2024. Для початку підопічні Олександра Кучера здобули перемогу над «Поліссям» – 2:1. А ось після поєдинку з пражанами вони в другому матчі національного чемпіонату не дорахувалися очок у грі з «Минаєм» – 1:1.

Утім, очки - то, як то кажуть, справа наживна. Особливо, якщо сезон тільки-но стартував. Куди болючішим для «Дніпра-1» є те, що він нещодавно втратив свого забивного нападника Артема Довбика. Він уже ударно освоюється в Жироні, а дніпровська команда без нього має проблеми в атаці. Замінити Довбика був покликаний Олександр Філіппов, але його атакувальні здібності для команди поки що залишаються загадкою.

Славія Прага

Празька «Славія» має потужну серію ігор на старті нового сезону. Відкрила вона його трьома поєдинками в національному чемпіонаті та взяла в них максимум - 9 очок із дев'яти. Пражани по черзі обіграли «Градец-Кралове» (2:0 удома), «Чеське Будейовіце» (3:1 на виїзді) та «Злін» (2:1 на своєму полі).

Після цього підопічні тренера Їндржиха Трпішовскі в рідних стінах розгромили «Дніпро-1» у першій грі третього раунду кваліфікації Ліги Європи – 3:0. Варто згадати, що матч із дніпрянами «Славія» завершувала вдесятьох. На 58-й хвилині партнерів залишив у меншості Огбу, але, як виявилося, цим не підвів, адже під завісу пражани забили третій гол і довели свою перевагу до великої. Єдиний мінус для «Славії» у вилученні Огбу, що він у повторній грі з «Дніпром-1» не зіграє.

Уже після зустрічі з українським клубом «Славія» в черговому матчі чемпіонату Чехії перемогла вчетверте. Вона на виїзді обіграла з рахунком 1:0 «Младу» Болеслав. Загалом, нині пражани в турнірній таблиці чеської Ліги 1 ділять разом зі «Спартою» з Праги перше місце. Обидві команди мають по 12 очок із 12-ти можливих.

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Кінарейкін – Адамюк, Сваток, Сарапій, Кравець, Бабенко, Рубчинський, Гуцуляк, Піхальонок, Леднєв, Філіппов.

«Славія» Прага: Коларж – Масопуст, Голеш, Усу, Провод, Шевчик, Дорлі, Томич, Лінгр, Юречка, Хитіл.

Прогноз на протистояння

Гравці «Дніпра-1», якщо об'єктивно, можуть мріяти лише про локальний успіх у протистоянні зі «Славією», а ніяк не про глобальну перемогу. Їхні шанси на вихід до наступного раунду кваліфікації Ліги Європи зменшилися до мінімуму з кожним пропущеним голом у першій грі в Празі. 0:3 на виїзді - це багато, це болісно.

Є невелика надія на те, що в номінально домашній грі «Дніпро-1» все ж таки зіграє краще. З вірою в команду Кучера можна поставити на те, що вона не програє, тобто – у матчі буде 1Х.

17 серпня, четвер

«Дніпро-1» – «Славія» Прага
Кошице (Словаччина). Футбольна арена Кошице. 21:00
Пряма ТБ-трансляція – УНІАН ТВ, YouTube-канал Football Hub
ДНІПРО-1 – СЛАВІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Хесус Хіль Мансано (Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 1:1

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 10
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання-мінімум

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Антон Пашко
До побачення, Дніпро-1
nick07
та тут все зрозуміло було ще минулого тижня. 
і сумнівно що навіть нічию витянуть
Xvalenok03
Без шансов. 
Alex196
Или  0 3 или  1 3 гол Филиппова 
Alex T
Коэффициент буков говорит сам за себя 
BigDean
Сподіваюсь Славія не менше трьох заб'є в ворота цього потворного недоклубу 
Remark
Тут либо результативная ничья, либо счета 1-2 или 1-4.
zzg77
Славия победит!
Fitness.sports
На проход следующий раунд лиги Европы тема закрыта в первом матчи. Днепр должен думать про очки для страны и предгруповой раунд конференции.
onco-clown
Не вполне ориентируюсь в ситуации: Шахтер точно в ЛЧ, а в ЛК кто точно будет? Днепр только или еще кто-то?
Swed
Завтра Заря - Александрия в 100 раз интересней.
BARA.bass
Если ставить бабки то только за 30мин до матча когда дадут составы на игру. Если у Славии будет тот же состав, и тренер хотя-бы его не перепаловинит, то моё мнение лучше уж ставить на Славию,они в первой игре вообще на одной наге играли.
Сергій Кукалець
Це випадок коли суді допомогли попасти в лігу чемпіонів
zelc006
 Нас не подалати, бо в нас у воротях