Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 серпня 2023, 00:34
1109
0

Ненад ЛАЛАТОВИЧ: «Україна в моєму серці. Хочу залишити свій слід тут»

Гловний тренер «Зорі» прокоментував першу перемогу в сезоні

| Оновлено 14 серпня 2023, 00:34
1109
0
Ненад ЛАЛАТОВИЧ: «Україна в моєму серці. Хочу залишити свій слід тут»
ФК Зоря Луганськ. Ненад Лалатович

Головний тренер луганської «Зорі» Ненад Лалатович поділився враженнями від гри проти «Ворскли» (2:1).

– В мене зараз великі емоції. Був дуже тяжкий виїзд. Скрипник – гарний тренер, а «Ворскла» чудова команда. Дуже дякую гравцям, за те, що вони були дисципліновані, грали агресивно. Грали так, як ми хотіли, тактично грамотно. Забили швидкий гол та мали змогу забивати в першому таймі ще тричі й закривати гру.

В другому таймі дали супернику можливість повернутися в гру. Але ми вірили, що повинні перемогти та завдяки голу Джордана таки перемогли.

Треба знов сказати, що фізичний стан наших гравців ще не оптимальний. Було також багато травмованих в нас. Зараз ситуація змінюється. В кожній грі будемо додавати та ставати кращими.

Ця перемога для вболівальників «Зорі». Я разом з українським народом. Дуже хочу, щоб війна якомога скоріше закінчилася. Щоб жодна українська мати не плакала та щоб ваша країна жила краще. Я приїхав сюди в найтяжчий момент в історії України, показавши тим, як люблю цю країну. Україна в моєму серці. Хочу залишити свій слід тут.

Велике дякую гравцям. Це їхня перемога.

– Чому не було в старті Сапутіна та Русина?

– Перші два матчі грав Сапутін. В першій зустрічі були деякі помилки. Другий поєдинок був кращим в його виконанні. В нас ще є Турбаєвський та Жилкін. Сьогодні місце у воротах зайняв Турбаєвський, тому що в нас є три молоді воротарі, котрим будемо давати шанс, оскільки вони всі приблизно одного рівня.

Що стосується Русина, то в нього пошкодження, але сподіваємося, що вже на «Олександрію» він буде готовий, – сказав Лалатович.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.