Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 серпня 2023, 06:26
8918
15

Третя перемога поспіль. Рух все ж забив Поліссю наприкінці матчу

Львівська команда очолила турнірну таблицю

| Оновлено 13 серпня 2023, 06:26
8918
15
Третя перемога поспіль. Рух все ж забив Поліссю наприкінці матчу
УПЛ

Після поразки в минулому турі від «Дніпра-1» головний тренер «Полісся» Юрій Калітвінцев у стартовому складі своїх підопічних зробив деякі зміни: замість Кудрика, дискваліфікованого Кушніренка, Козака і Танковського на поле вийшли Бойко, Крушинський, Назаренко та черговий новачок житомирян Мустафаєв, який перейшов з «Олександрії». В стартовому складі «Руха» відбулася лише одна ротація: Руніча замінив Соломон.

Вже у дебюті гри господарі поля могли відкрити рахунок. Смоляков зі стандарту навісив до штрафного, де головою пробивав Чоботенко в ближній кут воріт і Ледвій зумів ліквідувати загрозу. Міг відзначитися і Мустафаєв, але після передачі Крушинського удар в Еміля вийшов несильний і в руки воротареві.

УПЛ

Обидва суперники при організації атак часто втрачали м’яч в середині поля і небезпечних моментів виникало мало. До того ж команди обережно діяли в захисті. Не було нагоди нанести прицільного удару і в кращого бомбардира «рухівців» Климчука, який проводив свій 100-й матч в УПЛ. Під кінець тайму небезпечний удар в дальній кут наносив Кравченко, але Ледвій у падінні вибив м’яч. Забракло влучності і удару головою Будківського, якому робив передачу Кравченко.

На початку другого тайму перший удар в рамку воріт нанесли підопічні Калітвінцева, але після пасу Кравченка Макуана сходу пробив низом в руки воротареві. «Рухівці» відповіли фланговим проходом та ударом Климчука, який не влучив в рамку воріт. Пономарьов зробив подвійну заміну, випустиши на поле Руніча та Квасницю, які в нинішньому чемпіонаті вже забивали «джокерські» голи.

УПЛ

І Квасниця міг забити гол і в Житомирі, але досвідчений Бойко відбив удар суперника. Згодом Бойко знову рятує «Полісся», парируючи удар головою у виконанні капітана «Руха» Сапуги. Загалом у другому таймі гра була більш відкритою та цікавішою. Суперники, намагаючись вирвати перемогу, швидко переходили від оборони до атаки, проте до влучних завершальних ударів справа не доходила.

Під кінець матчу гості виконали декілька кутових ударів, проте гравці «Полісся» встигали випереджати суперників. І все ж зусилля «Руха» призвели до взяття воріт. Довгу передачу Климчука на дальнюю штангу зумів замкнути Квасниця. В підсумку «Рух» покращив клубний рекорд, здобувши третю поспіль перемогу в УПЛ. Загалом безпрограшна серія «Руха» триває 7 ігор (5 перемог та 2 нічиї), що стало повторенням клубного рекорду. Відзначимо і воротаря «рухівців» Ледвія, який провів свій 1-й «сухий» матч в УПЛ (у 6-й грі), а для «Полісся» це був перший безгольовий матч в елітному дивізіоні країни.

Наші оцінки:

Заміни Полісся: Танковський - 5,5, Козак - 5,5, Янаков - 5,0.

Заміни Руха: Квасниця - 7,0, Руніч - 6,0, Таллес - 5,0, Пастух - б/о.

Українська Прем'єр-ліга. 3 тур.

«Полісся» - «Рух» - 0:1.

Квасниця, 90.

Роман, 35, Сапуга, 75, Руніч, 90+3, Довгий, 90+3.

«Полісся»: Бойко – Шабанов, Чоботенко, Смоляков, Кравченко, Огіря, Крушинський (Янаков, 70), Мустафаєв (Танковський, 46), Макуана, Назаренко (Козак, 63), Будківський.

«Рух»: Ледвій – Сич, Слюбік, Дідик, Роман, Едсон, Сапуга, Притула (Таллес, 67), Теслюк (Квасниця, 56), Климчук, Соломон (Руніч, 56, Пастух, 90+3).

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Центральний міський стадіон «Полісся» (Житомир).

ПОЛІССЯ - РУХ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Ілля Квасниця (Рух Львів).
Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VBOLYUVALNIK
Рух красені! Цікаво, наскільки їх вистачить
Serhii P.
Краще б "Рух" спробував б свої сили в єврокубках замість умовної "Ворскли", яка завжди вилітає в першому раунді від будь-якого суперника.
Тарас Михайлович
Вам не здається, що Рух вирішив перенести своє чемпіонство з молодіжки на більш дорослий рівень?
Алексей
Рух хорошо играют во 2 тайме, красавцы, ждём в еврокубках
🔱Avtoigor🔱
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
Кыслыця очень интересный игрок.
неординарная техника, хорошая энергетика.
avk2307
Первый тайм Рух провалил и мог получить минимум один , а второй сыграл лучшеи забил благодаря скорее настырности форварда и удаче.
Легко с ними не будет никому , но и чего то необычного они пока не показали.
Summertime
Теперь есть тема.  Кто остановит Движение.
gvs58
КРУТЯК!!! ОЦЕ да!!! З'явився новий "чемпіон" України!!! З такими темпами можна виграти і Лігу чемпіонів!!!  А то ні ДК, ні Шахта так і не змогли...
aleks19826
Вина хєра платити більше?))))