Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 04 серпня 2023, 18:07
5061
13

Джерело: Марсель спробує у серпні продати Маліновського

Провансальці незадоволені українцем

| Оновлено 04 серпня 2023, 18:07
5061
13
Джерело: Марсель спробує у серпні продати Маліновського
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

Французький клуб «Марсель» незадоволений тим, як останнім часом себе проявляє український півзахисник Руслан Маліновський.

Паризьке видання L'Equipe стверджує, що провансальці обурені тим, що 30-річний уродженець Житомира досі не адаптувався в команді і не показує всіх своїх найкращих ігрових якостей. Маліновський, як відомо, не брав участі у трьох літніх спарингах «Марселя».

Повідомляється, що «Марсель» вже в серпні спробує продати Руслана Маліновського, інтерес до якого виявляють декілька клубів з італійської Серії А. Нагадаємо, до переходу в «Марсель» у січні цього року українець захищав кольори італійського клубу «Аталанта». У другій частині попереднього сезону-2022/2023 Руслан провів за провансальців 23 матчі, забив 2 голи.

Раніше президент «Марселя» дав оцінку майбутньому Руслана Маліновського в команді.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Бений
Давай в ЛАЦИО!
MrStepanovM .
тиць пердиць..приплили...
anacreon
Печаль. А такі надії подавав.Проблема Малиновського, як і Алієва, як і Коноплянки та Ярмоленка в тому, що вони не здатні показувати вищий клас в кожному матчі. В Європі не працює так, що ти забив гарний гол і пофеєрив у матчі, а потім наступні 5 матчів бігаєш без толку і команда втрачає очки.В Європі за таке одразу саджають на лавку. 
У Малиновського є талант, але нема стабільності. Саме тому він присів на лавку в Аталанті та його не купили Ювентуси-Інтери, хоч він клав такі гарні голи.В Марселі йому дуже довго тренер давав шанс і грати. Але статистику бачимо. Прийшов новий тренер і йому Малиновський не потрібен. І шкода, бо Марсель в ЛЧ буде грати. А його спіхнуть зараз якійсь Больн'ї чи Спеції.
Serhii P.
Перейде в умовний Дніпро-1
Allegro_Barbaro
Марселю скоро в кваліфікації ЛЧ стартувати, тому якщо вийдуть в групу щонайменше як гравець ротації він їм не завадить. Тому принаймні до зими напевно ще там залишиться
Алексей Юрченко
В шахту його, до Чигиря, дрім тім буде)