Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2023, 16:54
56
0

Види тоталів у спортивних ставках

Які види тотала зустрічаються в букмекерському розписі

| Оновлено 05 липня 2023, 16:54
56
0
Види тоталів у спортивних ставках

Тотал - одна з найбільш популярних спортивних ставок. Точніше, один із її головних видів, що має досить багато варіантів. Які ж види тотала зустрічаються в букмекерському розписі?

  • Загальний. У цьому випадку предметом стає кількісний показник результативності, що враховує досягнення обох учасників гри. Статистика може бути різною, але якщо її можна об'єктивно врахувати, на неї, як правило, запропонують таку ставку.
  • Індивідуальний. Тип парі, що орієнтується на результат суто однієї сторони поєдинку, причому обраної при розміщенні ставки. Тобто, вибираючи цей тотал, ведеться суперечка про досягнення окремого спортсмена в індивідуальних видах спорту та однієї команди - у колективних. Багато досвідчених бетторів віддають перевагу саме цьому варіанту, вважаючи, що в ньому закладено менше ризику. Адже незалежно від того, що показує противник, ставка не згорає, якщо в того виходить узяти "зайве", випадкове очко, забити "гол престижу". Наприклад, команда А виграла в команди Б 3-1. Якщо був індивідуальний тотал менше 4 на першого, то ставка "заходить". А ось звичайний би "ТМ4", то вже все закінчилося б тільки "поверненням": ставку б розрахували під 1,0.
  • Азіатські тотали. Йому характерні десяті та соті частки в показнику - це може бути і ....,25, і ....,5, і ....,75. сенс загалом однаковий. Якщо це "більше", наприклад, ТБ2,5, то під час змагання має бути реалізовано більше зазначеного перед комою голів (у цьому випадку - 3), якщо взято "менше", то ставка зайде, якщо буде меншою за ціле число в парі. Питання тільки в тому, що в певних підвидах (...,25 і ...,75 половина суми може повернутися на рахунок), а за ...,5 може бути або перемога, або поразка в ставці.
  • Європейський тотал - ставки, де використовуються тільки варіанти з цілочисельною кількістю голів/очок тощо за подію. Його відмінність від попереднього, азіатського - можливість повного повернення всієї суми ставки. Таке трапляється, якщо заб'ють саме ту кількість м'ячів (наберуть очок, закинуть шайб), що була вказана букмекером у рамках цієї лінії.
  • Триколійний тотал - варіант із 3-ма варіантами результатів. За великим рахунком, це "європейська" модель, але, крім "більше" і "менше", ще є опція "рівно", коли варіант заходить тільки в разі, коли забивають/набирають тощо саме вказане число. І, звичайно ж, у таких умовах, зі зрозумілих причин, дробові значення тут повністю виключені.
  • Парне/непарне. Багато хто його вважає взагалі окремим видом ставок, інші взагалі відмовляються називати по-справжньому спортивним парі. Але суть у будь-якому разі зрозуміла: спрогнозувати (хоча скоріше вгадати, буде парна чи непарна кількість дій).
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.