Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 липня 2024, 11:16
39838
12

Довбик отримав пропозицію з божевільною зарплатою. Він дав чітку відповідь

Артем відхилив пропозицію із Саудівської Аравії

| Оновлено 06 липня 2024, 11:16
39838
12
Довбик отримав пропозицію з божевільною зарплатою. Він дав чітку відповідь
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

27-річний український форвард «Жирони» Артем Довбик зацікавив низку іменитих клубів, які спробують його підписати у літнє трансферне вікно.

Однак Довбик ухвалив непросте для себе рішення – залишитися у «Жироні». Довбик відхилив низку пропозицій щодо трансферу від «Наполі» та «Вест Гема», які пропонували «Жироні» понад 35 мільйонів євро. Артем хоче грати лише в Ла Лізі, його не спокушають пропозиції з АПЛ і Серії А.

Окрім європейських клубів, Довбик отримав божевільну пропозицію із зарплатою в 15 мільйонів євро (на рік) від неназваного клубу із Саудівської Аравії. Відповідь Артема була чіткою – він сказав категоричне «Ні».

Артем став найкращим бомбардиром сезону Ла Ліги 2023/24. В українця – 24 голи. Він обійшов Александера Серлота з «Вільярреала», на рахунку якого 23 забиті м'ячі.

Оцініть матеріал
(308)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Перелопатил все футбольные сайты всех арабских стран за последнй месяц.... К большому сожалению, так и не встретил там упоминание фамилии Довбик (DOVBIC).... Очередной фейковый вброс якобы журналистов на сайте спорт.уа... Админы, может пора прекратить  вводить народ в экстаз?
Xvalenok03
В 13-33 спорт. Юа с ссылкой на as сообщило что довбик определился где будет играть.
В 16-46 с сылкой на ту же as спортюа сообщаяет про сенсационное предложение. Какой-то неизвестный саудовский шейх готов платить неизвестно кому, посредственному игроку, игроку который ничего существенного не добился в европе,  аж 15 лямов зелени. 
Что еще спортюа придумает? 
Xvalenok03
Какая утка. Жирная, откормленная, домашняя. 
Yevginarius
та яке все повідхиляв, штанці після євро постірав від гівна і сиди в жирні бестолоч, як і мудрі і інші піжони всраті, які не за країну на поле виходили, а продавати себе як шльонди на трасі
Олександр
А мудрика срна продавал и возил на верёвке чтоб не сбежал как раба.срна не спрашивал у раба мнение где ты хочешь играть а как русское рабское продавало как скотину 
Trollface
Міг би допомагати ЗСУ. 
AK.228
Сильная личность!!
inspekcha85
Довбик это халиф на час
Serhiikher
Очередной шлак… сколько можно. Великий месси, которого все хотят, лучший бомбардир с посредственными результатами с игры, в отличии от серлота, который указал на класс Лунина. Что этот? Бестолково на чемпионате выступил и ноль результативности с топ клубами в ла лиге…пишите лучше о реброве, какой он крутой и не понял почему вылетели