Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
10892
5

Пеп ГВАРДІОЛА: «Реал, не розслабляйся. Ми йдемо за тобою»

Наставник «Манчестер Сіті» – про перемогу у фіналі Ліги чемпіонів проти «Інтера»

Пеп ГВАРДІОЛА: «Реал, не розслабляйся. Ми йдемо за тобою»
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 10 червня, відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів між клубами «Манчестер Сіті» та «Інтер». Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь «містян».

Після завершення зустрічі головний тренер Ман Сіті Пеп Гвардіола прокоментував успіх своєї команди:

«Думаю, що сценарій цього фіналу було написано на зірках. Я радий, але в той же час вони могли забити і ми могли програти. Ми дуже задоволені собою. Ми зробили «золотий хет-трик». Це унікальне досягнення.

Хочу привітати «Інтер» із чудовою грою. Знаю, як їм зараз. Ми так само почувалися два роки тому. Але вони друга команда у Європі, це дуже здорово.

«Реал», не розслабляйся – у нас на 13 ЛЧ менше, але ми йдемо за тобою».

Форвард «Ман Сіті» Ерлінг Холанд:

«Неймовірні відчуття! Навіть у своїх найсміливіших мріях я не міг собі уявити, що виграю цей турнір у 22 роки. Це доводить, що все можливе для хлопця з маленького норвезького містечка.

Думаю, що через пару днів, коли емоції влягуться, я знову захочу виграти цей трофей.

Я ще можу додати. Значно. Сьогодні був важкий матч. У мене було кілька добрих моментів у першому таймі. Свого дня я міг забити два голи. Але, якщо чесно, я не надто переживаю з цього приводу. У фіналах на першому місці перемога. Все зводиться до того, щоб зіграти як одне ціле та виграти трофей.

Це був дуже відповідальний матч. Тиск був неймовірним. Але працювати з Гвардіолою це щось. У нас добрі стосунки. Він чудово допомагає мені з самого першого дня у цьому клубі. З нетерпінням чекаю наступного сезону та можливості навчитися чогось нового. Він найкращий тренер у світі. Я дуже радий, що можу тренуватися під його керівництвом щодня».

Півзахисник «Ман Сіті» Родрі:

«Я зараз емоційний... Це мрія, яка стала реальністю. Усі тут [вболівальники «Сіті»] чекали... Навіть не знаю, скільки років. Вони на це заслужили, ми заслужили. За минулі роки ми були дуже близькі до цього.

Просто хочу всім подякувати. Це було непросто – те, яка команда нам протистояла, як вона тримала оборону та контратакувала. Ми віддали усі сили.

У першому таймі я не був добрим. Такі вже фінали. Не варто очікувати, що завжди зможеш грати добре. Емоції та нервозність були присутні. Ми маємо великі амбіції. Це мрія. Момент цей ніколи по-новому не повториться. Ми сподіваємося [повторити] наступного року, але право відсвяткувати ми вже заслужили. Це право належить кожному гравцю, хто робив цей клуб великим».

Капітан «Ман Сіті» Ілкай Гюндоган:

Ми дуже щасливі. Складно висловити на словах усе те, що сталося.

«Тяжко було обом командам. Ми не показали свого найкращого футболу у першому таймі. Ми були нерішучі. Усвідомлювали, що у другому треба грати краще. Гра була, мабуть, 50/50. Нам дуже пощастило, що гол виявився за нами.

«Всі тільки й говорили про «золотий хет-трик». Тиск був відчутним, але ми впоралися з ним якнайкраще».

Події матчу

68’
ГОЛ ! М'яч забив Родріго Ернандес (Манчестер Сіті).
Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 06:15 11
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал
Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 0
Як Перес відреагував на гру Кепи, який вийшов замість Луніна за Реал

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Raien
Спочатку Форест наздогнати треба 
andre_lui
Гумор так собі. Можна відповісти, що в чергу, шановні. Там поперед Вас купа клубів із більш славною історією. Той же Інтер...
antt
Хороший гумор гвардіоли про реал. Але дійсно хто міг передбачити такий хід гри. Що сіті  скористається своїм одним реальним шансом. Хоча ерлінг говорить про свої два. Але напевно за ним аж дуже дивилися тому він не відзначився. Але прогавили сілву і  Родрі.. І що з того що не було вже де брюйне. СілВА з реалом перед тим розібрався. Але все ж таки - заберіть холАнда і  результат би був  такий самий напевно як в попередні  рази. А про чемпіонат і мови не має.
luceorius
 Не знаю кому як, але для мене фінал ЧС був набагато цікавішим за фінал ЛЧ, в першому
було більше футболу, вчора - боротьби. Інтер аж ніяк не був гіршим, єдиний точний удар на виконання Родрі виявився вирішальним. Ніхто з лідерів команд не зробив вагомого кроку
до ЗМ, найкращим був Де Брюйне, але на жаль, недовго. Сучасний європейський, в першу
чергу англійський, футбол неухильно наближається до американського. Якщо не буде змін у правилах,  - серйознішого покарання за відмашки, зачепи, поштовхи руками, то незабаром і європейці будуть грати у свій футбол в шоломах і латах.  
Иван Качура
До Реалу шейхам, як до Луни)