Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 травня 2023, 23:06
2048
2

На мінімалці. Зоря обіграла Верес, граючи з 19-ї хвилини матчу у більшості

Поєдинок УПЛ через тривоги тривав понад три години

| Оновлено 03 травня 2023, 23:06
2048
2
На мінімалці. Зоря обіграла Верес, граючи з 19-ї хвилини матчу у більшості
УПЛ

Луганська «Зоря» була фаворитом матчу і фаворитом ґрунтовним. За великим рахунком, у неї не повинно було виникнути жодних проблем із подоланням бар'єру в особі «Вереса». Його гравці почали поєдинок зухвало, з бажанням, але дуже швидко гра розгорнулася згідно з передстартовим розкладом.

У воротах гостей Ющишину було не до нудьги - він то удар від Бражка парирував, то виручив партнерів під час небезпечного розіграшу кутового. Гравці «Вереса» постаралися відсунути гру подалі від своїх воріт, свого нібито домоглися, але на 19-й хвилині потрапили у полон. Вони великими силами помчали вперед і отримали у відповідь контратаку. Рятувати команду довелося Ющишину і він зіграв руками за межами свого штрафного майданчику. За фол голкіпер побачив перед собою червону картку і гості залишилися вдесятьох.

Ігрового часу до фінального свистка було ще достатньо. Отримавши чисельну перевагу, футболісти «Зорі» форсувати події не стали, а взялися за методичне розхитування оборони суперників. У хлопців Патріка ван Леувена в атаці багато що виходило, але не було єдиного - точного завершення випадів.

Співтовариші та Когут, який вимушено з'явився на останньому рубежі «Вереса», стійко трималися, відбиваючи все, що летіло у бік їхніх воріт. До перерви стартовий результат не змінився. На початок другого тайму здорово ледь-ледь не влучив у ворота Бражко. Лише на 54-й хвилині гравцям «Зорі» вдалося забити, вірніше - заштовхати м'яч у ціль. Вони вдало розіграли кутовий - Булеца подав із флангу, а Імереков переправив м'яч за лінію. 1:0.

Повівши у рахунку, у грі луганчан стала прослизати розміреність. Їхнє бажання здобути перемогу малою кров'ю було зрозумілим, адже все було на їхньому боці. Але у «Вереса» були свої плани. Наставник гостей Юрій Вірт зробив заміни і зусиллями свіжих Гайдучика і Дахновського постарався домогтися у матчі перелому.

Спочатку багато що сплутала пауза у грі через повітряну тривогу. Коли ж зустріч відновилася після простою, то гравцям обох команд знадобився час, аби відновити ігровий ритм. Першими себе знайшли гравці «Зорі» – мог забивати Герреро, але не реалізував вихід сам на сам. А на останніх хвилинах основного часу дивом не забив «Верес» – Балан влучив у стійку, а Владислав Шарай ледь не поцілив у дев'ятку.

Втім, останнє слово у грі залишилося за «Зорею» – із забійного положення промахнувся Русин. 1:0 – «Зоря» на нервах довела матч до перемоги і продовжує погоню за «Дніпром-1», відстаючи від нього на два очки.

Українська Прем’єр-ліга. 24-й тур

«Зоря» – «Верес» – 1:0

Імереков, 54

Бражко, 37, Імереков, 80 – Г.Пасіч, 58, Вірт, 81 (за межами поля)

Ющишин, 19

«Зоря»: Сапутін – Батагов, Імереков, Бутко, Вантух, Бражко, Шахов, Булеца (Дришлюк, 89), Антюх (Мишньов, 63), Русин, Герреро (Нагнойний, 89).

«Верес»: Ющишин – Балан, Курко, Вовченко, Г.Пасіч, Лебеденко, Кучеров, Блізніченко (Дахновський, 67), Ст.Шарай (Когут, 21), В.Шарай, Шестаков (Гайдучик, 67).

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського (Київ).

ЗОРЯ – ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

54’
ГОЛ ! М'яч забив Максим Імереков (Зоря).
19’
Vadim Yushchyshyn (Верес) отримує червону картку.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джошуа зробив сміливий прогноз на реванш Усик – Ф'юрі
Бокс | 27 червня 2024, 18:44 2
Джошуа зробив сміливий прогноз на реванш Усик – Ф'юрі

Бій відбудеться 21 грудня 2024 року

Не всі тренери корисні. Чи варто звільнити Реброва за провал на Євро?
Футбол | 27 червня 2024, 15:47 167
Не всі тренери корисні. Чи варто звільнити Реброва за провал на Євро?

Спроба порівняти роботу іноземного та українського тренерів у збірних України з різних видів спорту

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Просто Гоча
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил