Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1043
0

Рух - Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Навесні львів'яни виграли лише один матч із семи, у «Ворскли» три перемоги поспіль в останніх іграх

Рух - Ворскла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У 23-му турі української Прем'єр-Ліги» на «Арені-Львів» місцевий «Рух» прийматиме полтавську «Ворсклу». Якщо ще недавно після 16-го туру суперники були сусідами за турнірною таблицею, то зараз вони вже далеко один від одного – підопічні Віктора Скрипника з 29 очками перед початком туру посідали 7 місце, а львів'яни розташувалися на передостанній позиції, маючи 19 очок.

Рух

Львівські футболісти розпочали друге коло перемогою над «Металістом» 2:1. Проте після двох поразок поспіль керівництво клубу вирішило змінити головного тренера, і замість Леоніда Кучука на цю посаду було призначено Віталія Пономарьова. Однак очікуваного швидкого позитивного ефекту це не дало. Більше того, «Рух» у наступних чотирьох поєдинках зумів набрати лише два очки.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Тут, звичайно, треба зробити знижку на те, що суперниками львівського колективу в цей момент тричі були команди з верхньої частини турнірної таблиці. Причому саме з «Динамо» гравці «Руха» зіграли внічию 1:1. А у попередньому турі у поєдинку з «Дніпром-1» львів'яни пропустили вирішальний гол вже на третій компенсованій хвилині, поступившись опонентам 2:3.

Подивимося, як далі розвиватимуться події у «Руха». І тоді вже зможемо дати правильну відповідь на запитання, яке цікавить багатьох: а чи потрібна була зміна на тренерському містку в розпал сезону? А можливо, треба було дати доопрацювати Леоніду Кучуку, а потім вже поміняти наставника? Чекати залишилося зовсім небагато, лише 8 турів.

Щодо майбутнього матчу, то через дискваліфікацію не зможе допомогти партнерам захисник Андрій Кітела. У поєдинку із «Дніпром-1» він отримав чергову жовту картку і тепер буде змушений стежити за грою своєї команди з трибуни.

Ворскла

Цікаво, що і у «Ворскли» протягом цьогорічного чемпіонату не раз виникала ситуація, коли над головним тренером згущувалися чорні хмари. У першому колі та й на початку другого полтавська команда грала нерівно, чергуючи вдалі ігри з провальними. Але керівництво клубу терпляче чекало і довіряло досвідченому наставнику. І Віктор Скрипник все ж таки виправдав ці надії.

У трьох останніх іграх «Ворскла» набрала максимальну кількість очок. І нехай усі ці матчі полтавці виграли у «Інгульця», «Чорноморця» та «Металіста» тільки з мінімальною перевагою, головне, все ж таки, що команда зробила крок високо вгору по турнірній таблиці і наразі віддалила себе від боротьби за виживання.

Як і у «Руху», у полтавській команді є втрата через дискваліфікацію. Причому бразильський захисник Феліпе у попередньому матчі з «Металістом» встиг забити вирішальний гол у ворота суперників, а наприкінці гри вже на другій компенсованій хвилині отримав «зайве» попередження. Тож у цьому плані у львів'ян та полтавців нічия.

Статистика матчів

Команди зустрічалися на рівні Прем'єр-Ліги 5 разів. Дві перемоги у «Ворскли», одна – у «Руха» та двічі була зафіксована нічия. Саме у першому колі нинішнього чемпіонату львівські футболісти досягли поки що єдиного успіху над колективом із Полтави, обігравши його у Минаї з рахунком 1:0. Переможний гол забив Олексій Довгий.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Паньків, Лях, Дідик, Слюсар, Мисик, Довгий, Едсон, Б.Таллес, Альваренга, Руніч, Клімчук

«Ворскла»: Ісенко, Бацула, Кравець, Пердута, Кане, Скляр, Павлюк, Челядін, Олійник, Степанюк, Сефері

Прогноз на протистояння:

Матч, швидше за все, буде дуже завзятим, але переможця так і не виявить. Поставимо на нічию 1:1.

29 апреля, суббота

«Рух» – «Ворскла»
Львів. Стадіон «Арена-Львів». 15:00
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН і на YouTube-каналі Football Hub
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
РУХ – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.