Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 квітня 2023, 01:06
3451
2

Ексгравець МЮ: «Вочевидь, що це кінець для Арсенала»

Рой Кін – про чемпіонські перегони в АПЛ

| Оновлено 28 квітня 2023, 01:06
3451
2
Ексгравець МЮ: «Вочевидь, що це кінець для Арсенала»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній півзахисник клубу «Манчестер Юнайтед» Рой Кін поділився думкою щодо боротьби «Манчестер Сіті» та «Арсенала» за перемогу у чемпіонаті Англії у світлі їхнього очного матчу у 33-му турі, який виграли «містяни» з рахунком 4:1.

«Що і потрібно було довести. У мене не було сумнівів у тому, що чемпіонські перегони виграє «Ман Сіті». Попереду ще є низка матчів, але це кінець для «Арсенала», вочевидь. «Ман Сіті» та «Арсенал» - це два абсолютно різні рівні. Ми це побачили на «Етіхаді». «Арсенал» відверто здав ще задовго до виїзду у Манчестер. Вони видихнулися, вони стали читабельними, вони стали передбачуваними. У Артети не виявилося жодних альтернативних варіантів, жодного плану Б. Ця команда і так стрибнула вище своєї голови. Але вони ніколи не були реальними претендентами на титул», – заявив 51-річний Кін.

«Арсенал» лідирує у турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи 75 очок після 33 матчів. «Манчестер Сіті» йде другим із 73 очками, зігравши на два матчі менше.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzzz
поражение от Спортинга стало звоночком о возможностях Арсенала. Нужно серьезно усиливаться если они хотят чего то достич в ЛЧ и конкурировать за топ4 в следующем сезоне
antt
Що правда то правда. Ще задовго до матчу в Манчестері Арсенал підготувався до здачі своєї першої позиції, і до переходу на свою звичну другу позицію яка була при Арсені Венгері, і Рої Кіні, коли першу переважно займав Манчестер Юнайтед.
Але там Арсенал був в ролі наздоганяючого. А тут просто віддати чемпіонство в останній чверті, і тому це все таки несправедливо. Якщо команда три чверті спромоглася лідирувати вона мала б не віддавати по два очки перед грою в Манчестері, коли Сіті якраз випередив на пункт Арсенал.