Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 квітня 2023, 18:06
4439
61

Зоря – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Центральний поєдинок туру проходитиме у Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського

| Оновлено 15 квітня 2023, 18:06
4439
61
Зоря – Дніпро-1. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У 21 турі української Прем'єр-Ліги, безумовно, центральним матчем вважається протистояння двох команд, які безпосередньо ведуть боротьбу за нагороди чемпіонату. У Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського луганська «Зоря» прийматиме «Дніпро-1».

Зоря

Українські шанувальникиі футболу добре знають, що яким би не був склад у «Зорі» і хто б її не тренував, ця команда завжди націлена на високе місце в чемпіонаті України. І цей сезон не став винятком.

Пішовши зимувати на 4-му місці, підопічні Патріка Ван Леувена чудово розпочали весняну частину турніру, здобувши чотири перемоги у чотирьох матчах, в тому числі і над динамівцями Києва з рахунком 1:0. Вже здалося, що вони ось-ось наздоженуть «Шахтар» та «Дніпро-1» у турнірній таблиці та складуть їм серйозну конкуренцію у боротьбі за золоті медалі. Однак, як це не раз бувало із «Зорею» у попередні роки, вона несподівано програла тиждень тому команді із середини турнірної таблиці «Кривбасу» 0:1 і перед цим туром знову відставала від двох лідерів на досить пристойну відстань (якщо брати втрачені, то на 9 та 8 очок відповідно).

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live у Telegram Sport.ua

Незважаючи на таке високе місце, луганська команда цього сезону все ж таки багато пропускає у свої ворота – 26 м'ячів у 20 матчах. За цим показником вона стоїть лише трохи вище за такі команди, як «Металіст», «Верес» або «Рух», які ведуть боротьбу за збереження місця в Прем'єр-Лізі, і на рівні з «Чорноморцем», у якого на 20 очок менше. Натомість за кількістю забитих голів (42) «Зоря», як і належить, у трійці лідерів.

А ось справжніх бомбардирів, таких, як Артем Довбик у майбутніх суперників, у «Зорі» поки немає. Натомість загрози можна очікувати від великої групи футболістів, включаючи Сергія Булецу, Назарія Русина (на даний момент обидва забили по 6 голів), Ігоря Кирюханцева (5), Володимира Бражка (4), Дмитра Мішньова (3) та інших. До того ж, може повернутися на поле нещодавній панамський новачок клубу Едуардо Герреро, який у трьох дебютних матчах за луганський клуб забив 1 гол і зробив 3 результативні передачі. У двох попередніх турах він не брав участі через травму.

Дніпро-1

Якщо порівнювати із «Зорею», то футболісти «Дніпра-1», навпаки, невдало провели кінцівку першого кола та початок другого. Тоді у трьох матчах підопічні Олександра Кучера набрали лише одне очко. Це позбавило їх одноосібного лідерства у Прем'єр-Лізі. Щоправда, потім дніпряни зуміли зібратися і наступні три гри провели на одному диханні, здобувши три перемоги із загальним рахунком 9-2. Але все одно поки що вони посідають друге місце, відстаючи від «Шахтаря».

Вболівальників клубу, звичайно ж, тішить, що знову розігрався Артем Довбик, який вже згадувався раніше. У весняній частині турніру він забив вже 6 голів, довівши свій загальний показник до 17 м'ячів. Тепер у гонці бомбардирів чемпіонату Довбик випереджає найближчого переслідувача Віталія Буяльського із «Динамо» на ті ж шість голів.

Слід зазначити, що завдяки селекційній роботі, в тому числі й у міжсезоння, зараз тренерський штаб «Дніпра-1» має великий вибір футболістів на різні позиції, включаючи українців та нещодавніх новачків-легіонерів. Тому Олександр Кучер може варіювати свій склад, виходячи з суперників, плюс підсилювати його наприкінці матчу. І цей фактор може виявитися вирішальним у найближчому протистоянні із «Зорею».

Статистика матчів

Суперники провели на рівні Прем'єр-Ліги 6 ігор, причому тут велика перевага у «Зорі» – 4 перемоги, 1 нічия та лише 1 виграш у дніпрян. До речі, цей успіх футболісти «Дніпра-1» святкували в першому колі цьогорічного чемпіонату. Тоді у 6-му турі в Ужгороді на стадіоні «Авангард» вони розгромили «Зорю» з рахунком 3:0. Автором хет-трику став той самий Артем Довбик.

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Сапутін, Імереков, Батагов, Бутко, Снурніцин, Бражко, Дришлюк, Антюх, Мішньов, Булеца, Русин

«Дніпро-1»: Рибак, Пасіч, Сарапій, Сваток, Каплієнко, Бабенко, Рубчинський, Гуцуляк, Піхальонок, Бланко, Довбик

Прогноз на протистояння:

У боротьбі за медалі, напевно, знадобиться кожне очко. Тому команди намагатимуться зробити все можливе, щоб досягти успіху. Чекаємо на цікавий і результативний футбол. Припустимо, що «Дніпро-1» виграє з мінімальною перевагою 1:2.

15 квітня, субота

«Зоря» – «Дніпро-1»
Київ. Стадіон «Динамо». 15:00
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН и на YouTube-каналі Football Hub
Арбітр: Євген Арановський (Хмельницький)
ЗОРЯ – ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 30 квітня 2024, 18:55 0
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 61
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maks Maks
В котре підтверджується факт, що ордловці донецькі- це переобували. Ще вчора вони волали "Заря -пазор", а вже сьогодні "вперьод Зорюшка". Так само вони перевзуваються і пристосовуються, живлячись на ситуацію в країні. Дуже небезпечна, рускагаварящая, купка людей
Умник
За мой родной город в котором родился, за Зарю.
Defen23
Фанаты Шахтера болеют за Зарю, чтобы Днепр-1 не помешал их борьбе за первое место, но они забывают, что Заря это не только команда, но и светило на небосклоне. Так что давайте пожелаем команде из Луганска яркой игры, а Днепру победу. 
Фанькин кот
Только Заря! Только победа! За тебя, Зорюшка, сегодня все прогрессивные болелы Украины! Заря просто обязана фейкового днепрю одолеть и от динамки кипрской офшорной оторваться, да и родному Шахтёру в борьбе за золото подсобить!
На тебя, Заря, наша надежда!
avk2307
Арбітр Євген Арановський все життя був з Києва. А тут раптово став з Хмельницького. Как так? 
Aleks04
Кроти знову засрали гілку. Навіть хфєдя, який "анітрохи не цікавиться УПЛ", сьогодні відписав предікшн.
Kak Tak
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kak Tak
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
aleks8-48
Судячи з мінусів, після нашої перемоги на Україну чекає ще багато роботи, щоб очиститися від перевертнів у донецькій шкурі.
Defen23
Кроты не только в земле копают, но и в комментариях! Они так усердно заминусовали все комментарии болельщиков Динамо, что уже начинают копаться в глубоких отрицательных числах. Но не расстраивайтесь, это же просто футбол. Минусы в отличии от Келси ситуацию не спасают
avk2307
Дніпро 1 переможе або  нічійний результат буде. Вболівати буду за хороший футбол.
Remark
П. С. И не по теме матча - большинству фанатов Шахтера с этого сайта не мешало бы сходить к врачу. Видно у них то ли тяжёлое детство было, то ли ещё какие-то психологические проблемы...  Однозначно у них сбой по фазе в головешке.
Это не в обиду написано.
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Springfield
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andr88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Remark
Сорока на хвосте принесла информацию, что в матче будет ОЗ (с голом от Зари во втором тайме предварительно).
Ставка: ТБ2 или ОЗ
Прогноз: 1-1 или 2-1-2