Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 квітня 2023, 20:21
1894
4

Ліверпуль – Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Зінченко та Ко оступатися вкрай небажано

| Оновлено 09 квітня 2023, 20:21
1894
4
Ліверпуль – Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 9 квітня, у Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» відбудеться матч 30-го туру чемпіонату Англії, в якому стосунки з'ясують «Ліверпуль» та «Арсенал». Стартовий свисток у матчі пролунає о 18:30 за київським часом.

Ліверпуль

«Ліверпуль» у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги посідає 8-е місце. В активі «червоні» мають 43 очки після 28 матчів. У 12 поєдинках вони перемогли, 7 разів зіграли внічию та зазнали 9 поразок.

До приїзду «Арсеналу» підопічні Юргена Клоппа підходять із серією з трьох матчів без перемог. Вони 5 березня на своєму полі майже знищили «Манчестер Юнайтед» - 7:0. Після цього на виїзді програли 0:1 «Борнмуту», виявилися биті у Манчестері «Сіті» (1:4) та розійшлися у Лондоні миром із «Челсі» - 0:0.

За здобутками на своєму полі «Ліверпуль» нині в англійській Прем'єр-лізі п'ятий. Він у 13 домашніх матчах набрав 30 очок, здобувши 9 перемог за трьох нічиїх та однієї поразки.

Арсенал

Лондонський «Арсенал» знаходиться у турнірній таблиці чемпіонату Англії на 1-му місці. Він має 72 пункти після 29 ігор. Команда у 23 зустрічах перемогла, по три рази зіграла внічию та програла.

На даний момент «каноніри» йдуть в англійській Прем'єр-лізі на серії із семи переможних поєдинків. Вони 15 лютого на своєму полі програли з рахунком 1:3 «Ман Сіті». Після тієї невдачі у підопічних Мікеля Артети були перемоги над «Астон Віллою» (2:1 у гостях), «Лестером» (1:0 на виїзді), «Евертоном» (4:0 вдома), «Борнмутом» (3:2 вдома), «Фулхемом» (3:0 у гостях), «Крістал Пелас» (4:1 на своєму полі) та «Лідсом» (4:1 удома).

Якщо взяти успіхи на виїзді, то «Арсенал» у нинішній АПЛ посідає також 1-ше місце, як і у генеральній класифікації. Поза рідним Лондоном він провів 14 матчів і набрав в них 34 очки. У 11 гостьових зустрічах «каноніри» виграли, 1 раз зіграли внічию та зазнали двох поразок.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку господарі виявляться кращими за гостей. При цьому обидві команди результативністю не потішать і ТБ 2,5 у матчі не зіграє. Нашою ставкою буде позиція – перемога першої команди та ТМ 2,5 у матчі.

Орієнтовні склади:

Ліверпуль: Аліссон – Александр-Арнольд, Конате, ван Дейк, Робертсон, Мілнер, Фабіньо, Хендерсон, Салах, Жота, Гакпо.

Арсенал: Рамсдейл – Вайт, Холдінг, Габріел, Зінченко, Едегор, Парті, Джака, Сака, Троссард, Жезус.

9 квітня, неділя

«Ліверпуль» – «Арсенал»
Ліверпуль. «Енфілд». 18:30
ТБ-трансляція – Setanta Sports
ЛІВЕРПУЛЬ – АРСЕНАЛ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
А чому так впевнені  в перемозі  Ліверпуля? На основі   чого в лідера мало шансів? Так і  чемпіонство легко втратити буде якщо хоч на нічию не спроможуться арсенальці  в гостях.