Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 25 березня 2023, 01:52
3235
5

ВІДЕО. Як закинути м'яч в урну? Тренування збірної України у Лондоні

Сергій Сидорчук та Андрій Ярмоленко повернулися до основної групи команди

| Оновлено 25 березня 2023, 01:52
3235
5
ВІДЕО. Як закинути м'яч в урну? Тренування збірної України у Лондоні
УАФ

24 березня, наступного дня після контрольної гри, збірна України провела відновлювальне тренування. Це заняття стало останнім на базі ФК «Брентфорд», який упродовж цього робочого тижня забезпечував усе необхідне для підготовки синьо-жовтих. Привітний колектив працівників клубу приязно відгукувався на кожне питання від штабу національної команди. Відтак не буде перебільшенням сказати, що в районі Брентфорд українські збірники почувалися як удома.

На це тренування до основної групи повернувся Сергій Сидорчук, який відновився після застуди. Також у всіх вправах брав участь капітан збірної Андрій Ярмоленко, а також Олександр Зінченко, якому тренери напередодні дали відпочити після інтенсивного ігрового графіку в клубі.

Після тактичної роботи тренери запропонували підопічним емоційно-відновлювальні вправи. Усю команду було розділено на 4 групи по 6 гравців, які змагалися між собою у швидкості проходження етапів своєрідної естафети. Усім членам кожної команди слід було влучити м’ячем з 11 метрів у поперечину, поцілити в маленькі ворота, закрутити м’яч із лицьової лінії у ворота повітрям, руками закинути м’яч у кошик і головою влучити у невеликий трикутник на газоні. Команда, яка прийшла до фінішу останньою, отримувала покарання у вигляді футбольного обстрілу від решти колективу.

Такі емоційні старти однозначно підняли настрій гравцям після матчу напередодні, що проходив у супроводі зливи, а отже, приніс відповідну фізичну втому. Перший місяць весни в Лондоні славний погодними метаморфозами. Скажімо, в обід на місцевість, де мешкає збірна України, миттєво налетів потужний град, і залишалося тільки радіти, що в цей час команда була вже у готелі, а не на тренуванні.

Зрештою, такі природні катаклізми аж ніяк не впливають на настрій та налаштування синьо-жовтих на гру з англійцями. Хлопці почали дивитися матч Італія – Англія (1:2) в автобусі, на шляху зі стадіону до готелю, а завершили за вечерею.

25 березня – заключний день підготовки до стартового поєдинку кваліфікації на «Вемблі». Українці розпочнуть передматчеве тренування на славнозвісній арені о 18:00 за місцевим часом. На півгодини раніше в. о. головного тренера збірної України Руслан Ротань та один із гравців команди зустрінуться в конференц-залі «Вемблі» з представниками ЗМІ.

ВІДЕО. Як закинути м'яч в урну? Тренування збірної України у Лондоні

ФОТО. Тренування збірної України у Лондоні

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nick.Grabowski
Щодо російської мови в збірній України по футболу.
Українські футболісти мають знати та розуміти, що росіяни століттями забороняли українську мову та вбивали, принижували та знущалися з українців за українську мову. Це відбувається зараз в окупованих землях України на рівні шкіл, садочків, підручників в школах.
Східна Пруссія та Кенігсберг (зараз це російське місто Калінін-град на честь більшовика Калініна, соратника кривавого вбивці мільйонів Троцького-Бронштейна) до 1945 року були німецькі. Зараз там нема жодної німецької мови, жодної німецької назви або німців. І де там захист німецького населення (?) - а ніде. Їх або вбили, або закатували в таборах, або вони втекли в НДР-ФРН.
 Місто Viipuri - колись 2-е за населенням місто Фінляндії до 1939 року. А зараз це російське місто Виборг. Де там фінська мова? Немає. Де там фінська культура або фінські назви - все вичистили та знищила російські імперіалісти. 
Яка може бути толерантність до мови окупантів та вбивць власного народу?
Nick.Grabowski
Загалом ці веселі фоторепортажі дещо недоречні в умовах війни, коли люди місяцями, а деякі вже роками працюють в окопах. Цивільні вимушені переселенці взагалі стали де-факто бомжами. 
Пости в інстраграм з Парижу, пляжу, ресторану - аналогічно. 
Зараз рівень безробіття в Україні на рівні 30-40%, можливо навіть 50-60%. Звісно ЗЕ-влада про це не розкаже, що український народ сильно збіднів за рік. 
А тому скромніше потрібно нашим розкішним футболістам - менше фоточок з Hilton, ресторанів та веселощів.
 Бо занадто відірвані наші (Мудрики-Зінченки) футболісти (любимці олігархів-мільярдерів та мультимільйонерів з Ніцци та Монако) від реалій власного народу.
Нагадаю, що олігархічна держава Україна є найбіднішою державою Європи за ВВП на людину, і це станом на 2021 рік, до повномасштабної фази війни.  
Kh75
Геродот писал о народе на Балканах, которые плакали, когда рождался человек, и плясали и веселились, когда он умирал. Объяснялось это тем, что человека ждут в жизни страдания, лишения, всяческие беды - потому при рождении  взрослые грустят о нем, и радуются, когда со смертью человек избавляется от всех бед. Здается мне, потомки тех балкан все еще среди нас... 
Сначала я скептически отнесся, что Ротань будет тренировать сборную. Но, посмотрев на ту атмосферу, которая сейчас в команде, как Руслан Петрович относится к футболистам, (как равный к равному),  вижу что такого дружелюбия и раскрепощенности не было даже при Шевченко. так мне видится со стороны. Клопп, Гвардиола - очень позитивные, дружелюбные, и как результат - успешные, состоявшиеся личности.  Уверен, также будет успешным и Ротань. Поздравили Цыганкова, посмеялись - и правильно сделали. Есть чуйка, что англам не проиграем