Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 10 жовтня 2024, 16:35
4729
29

Сергій РЕБРОВ – про ситуацію з Ярмоленком, гру збірної та Лігу націй

Ребров провів прес-конференцію перед грою Ліги націй

| Оновлено 10 жовтня 2024, 16:35
4729
29
Сергій РЕБРОВ – про ситуацію з Ярмоленком, гру збірної та Лігу націй
Getty Images/Global Images Ukraine. Сергій Ребров

Наставник збірної України Сергій Ребров відповів на запитання журналістів перед матчем 3-го туру Ліги націй проти Грузії. Зустріч відбудеться 11 жовтня, початок о 21.45.

Україна після двох турів не набрала жодного очка, Грузія лідирує у групі з 6 пунктами.

Про те, чому немає Єгора Ярмолюка: «Ми стежимо за ним, він грає за молодіжку, він допомагає там. Ми викликали інших гравців, гравців з УПЛ, і я впевнений, що вони скористаються своїм шансом».

Про Андрія Ярмоленка: «Андрій не потрапив до збірної в основний список, бо зараз велика конкуренція, зокрема з гравцями УПЛ. І ми взагалі дивимось на Лігу націй як на турнір, де можна подивитися кандидатів. Я розмовляв з Андрієм, я йому пояснював, і я не знаю, звідки з'явилася інформація, що я з ним не розмовляв і не пояснював.

«Він – особливий гравець, і я пояснював йому свою позицію і що потрібно давати шанс кандидатам».

Про дебютантів збірної України: «Нам важливо, щоб була конкуренція. Якщо є травма, ми намагаємося знайти того, хто зможе його замінити. І нам потрібно щонайменше два гравці на позицію, і ті, хто був викликаний або довикликаний, то вони заслуговують на шанс у збірній. Я не бачу, щоб новачки десь загубилися у тренуваннях. Вони заслужили, ми всім даємо шанси, подивимося, як вони себе покажуть не лише на тренуваннях, а й у матчах».

Про ситуацію у групі: «Ми програли два матчі, і гравці розуміють, що потрібно показувати результат. До Ліги націй це були просто контрольні матчі і тренерам було легше перевірити кандидатів, а зараз це офіційні матчі. І всі розуміють важливість цих матчів, в Україні на них чекають. На жаль, у нас дві поразки на старті, але я не можу сказати, що наступні два матчі будуть лише для результату. Для мене Ліга націй – це все ж більше підготовка до відбору ЧС-2026».

«Але, звісно, ​​з Ліги націй можна потрапити до плей-оф відбору ЧС-2026, це ще один шанс. Звичайно, ми не можемо сказати, що не хочемо виграти ці два матчі. Хтось каже, що ми просто контролюємо м'яч, але у матчі з Чехією у нас 20 ударів було. На Євро, ми це проаналізували, топ-команди завдавали 15-16 ударів. Ми мали 20, але програли. Але ми пробували, ми грали. І все ж гравці чекають на можливість показати себе».

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Ерлінг Голанд шукає нове житло разом зі своєю дівчиною
Футбол | 10 жовтня 2024, 06:19 0
ФОТО. Ерлінг Голанд шукає нове житло разом зі своєю дівчиною

Норвезький нападник Манчестер Сіті вибрався на оглядини нового будинку зі своєю гарячою подругою

«Його оцінюють у 5 млн». Відомий тренер висловився щодо Судакова
Футбол | 10 жовтня 2024, 13:59 5
«Його оцінюють у 5 млн». Відомий тренер висловився щодо Судакова

Олександр Грицай сподівається на стабільну гру півзахисника «Шахтаря»

Коментарі 29
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Якщо турнір для перегляду новачків, то чому цих новачків почали дивитись аж з 3-го туру? І то не всіх.
 Хтось лукавить чи п.здить)
Alex T
Пойдете ли в отставку в случае поражения в этих матчах где вопрос?)
Chystyi_stavok
Нам перемагати у 4-х матчах Ліги націй що залишилися - страшенно потрібно, щоб мати шанс зачепитися за 1-й кошик при жеребкуванні відбору на Чемпіонат світу, який даватиме додаткові перспективи.
DK1970
І на Ч Е до речі проскочили через ЛН. Тож не треба казати про награвання складу через ЛН до відбору на ЧС.. Може це єдиний шанс потрапити на ЧМ через ЛН.
onco-clown
На фото Ребров рукой показывает, как матч за матчем сборная Украины будет двигаться вверх по турнирной таблице в Лиге Наций))
Dfs2262ar
Звєздабол!🤦🏻
onco-clown
Ну вот, они Лигу Наций всерьез не воспринимают, что я и ожидал.
George Abuladze
Пане Ребров, якщо програєте Грузії то це буде стидоба повна!
aleks8-48
Не вистачає Реброву аторитету Шеви, який і для своїх гравців ,і для суперників був поважним та шановним фахівцем. Шева зміг оновити збірну молодими,талановитими гравцями,у Реброва це поки не дуже виходить. Звичайно,треба зробити знижку на війну і на те,що команда всі ігри грає на виїзді. На жаль,зараз усі мають таку проблему. Треба триматись. Давайте будемо бильш терпимішими до людей,які у такий складний для країни час намагаються зберегти футбол та взаглі український спорт.
adidas777
Один я перестав слухати пресконференції Реброва і наших ногомячерів перед іграми збірної? Там зазвичай мільйон пафосних слів про Україну і самовіддачу А підсумок ми всі прекрасно знаємо
Walle
Ліга націй це підготовка до відбору, ясно)))) Ну тоді я подивлюсь, як ми в кваліфікації з Ребровим зіграємо. Зараз Шевченко свого дружка захищає, але якщо таке жахіття буде і у відборі, обидва повинні піти у відставку 
Alex T
Странно то второстепенный турнир и надо новых глядеть игроков, а на деле вызывались все старые и уже даже такие шо пора бы на покой почетный отправить 
u6464u
для дебілів таки прес-конференції )))
Alex AS
Агония какая-то.
Где вопросы об атмосфере в команде?
Уже турнир не нужен оказывается.
Потом зато поздно будет его убирать потому что скажут отбор к ЧМ уже идет и нормальный тренер не пойдет да и куда уж, времени нет.
На деле же надо было сказать спс и опыт сразу после ЧЕ, где мы вылетели в первом же матче по сути.  
DK1970
20 ударів з Чехією? Але тільки 5 з них у ствір. А у чехів 4 у ствір і рахунок 2:3. То ж не треба маніпуляцій. Всі бачили- - гри не було.
DK1961
Абсолютно уверен в том, что если завтра у грузин выиграют, те же самые персонажи - обличающие Реброва здесь грязью - будут петь дифирамбы. Посмотрим...Мяч круглый, поле ровное.
LexХХХ
Ребров, так чи інакше, буде поразка від кавказців.. хоч з "зірками" вітчизняного футболу, хоч з  їхніми дублерами. 
А виною цьому - наша корумпована УАФ із "своїм" тренером.
Після програшу грузинам, повірте, нічого не зміниться. 
Vovan78
І знову бла, бла, бла. З того що сказав Ребров можна зробити висновок, що якщо знову пр...буть ці два матчі,  то все і всі залишаться на своїх місцях. Тобто ЛН не основний турнір і його можна просрати. Але де ж гідність і честь? Всі виходять з прапорами, гарно співають гімн, на пресухах кричать як вони грають для українців і для підняття насторою бійців, а насправді що? На полі повна хрінь, безхребетність і що не матч то програш. Тому всі ці балачки на пресконференціях ні про що. Гидко їх слухати.
Лига
Сережа только языком может молоть, а после матча одни отмазки и он всем доволен Может произойдет чудо и будет две победы, тогда он вообще корону наденет на голову да ещё и героя зермачок даст
AK.228
Сережка на фото показывает -  до какого уровня он дорос как тренер