Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 12 лютого 2023, 10:21
3943
1

Один із найгірших зі старту. Яка оцінка Маліновського за матч у Франції?

Українець провів на полі усі 90 хвилин

| Оновлено 12 лютого 2023, 10:21
3943
1
Один із найгірших зі старту. Яка оцінка Маліновського за матч у Франції?
Getty Images/Global Images Ukraine

11 лютого відбувся матч 23-го туру чемпіонату Франції з футболу між «Клермоном» та «Марселем». Гра завершилась із рахунком 2:0 на користь гостей поля.

Український футболіст Руслан Маліновський провів на полі усі 90 хвилин. Українець допоміг зірковому партнеру Алексісу Санчесу оформити дубль. На 44-й хвилині поєдинку Руслан заробив пенальті, який чилієць успішно реалізував.

Проте статистичні портали WhoScored та SofaScore гру Маліновського не сильно зацінили. Принаймні вони виставили йому одну з найгірших оцінок серед старту «Марселя» – 6.9 балів від SofaScore та 7.1 балів від WhoScored. За матч Руслан віддав 25 точних пасів, двічі відібрав м'яч, двічі обіграв суперника та віддав одну гостру передачу.

Найкращим гравцем поєдинку було визнано Алексіса Санчеса, який, як уже було сказано вище, оформив дубль. Він отримав оцінку в 8.1 бал від WhoScored та 8.0 від SofaScore.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
В целом, Малиновский, несмотря на его волшебный дальний удар с левой, не забивной, за это он и ушел с Аталанты. Гасперини неоднократно жаловался, что ему надо забивать больше. Вон пришло чудо на его место Лукман и сходу наклепал 14 за полсезона. А эти софаскоры и хускорды дают высокую оценку за ассисты и голы.