Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну
Чемпіонат світу
| Оновлено 23 листопада 2022, 07:25
6037
7

ЧС-2022. Група В: останні шанси Саутгейта та Бейла, битва Ірану зі США

Sport.ua представляє другий квартет учасників мундіалю у Катарі

| Оновлено 23 листопада 2022, 07:25
6037
7
ЧС-2022. Група В: останні шанси Саутгейта та Бейла, битва Ірану зі США
Getty Images/Global Images Ukraine

Матеріал підготовлено за підтримки Parimatch Ukraine. Parimatch Ukraine – народжена в Україні перша ліцензійна онлайн беттінг-компанія та найбільший інвестор у розвиток українського спорту.

Заряджай на чемпіонат світу разом з Parimatch!

Ми продовжуємо знайомити читачів із учасниками фінальної частини чемпіонату світу-2022 у Катарі. На черзі – чотири команди, із яких складається група В…

АНГЛІЯ

Збірна Англії лише один раз в історії ставала чемпіоном світу. Сталося це вже у дуже далекому 1966 році, коли турнір проходив на рідному для «Трьох левів» Туманному Альбіоні. З того часу англійці часто входять до когорти потенційних фаворитів на топ-турнірах, проте нічого серйозного виграти їм не вдається. Більше того, починаючи із 1996 року, коли «Три леви» стали півфіналістами чемпіонату Європи, ця команда на великих міжнародних турнірах, скоріше, регулярно засмучувала своїх шанувальників, аніж навпаки.

На краще ситуація почала змінюватися лише останніми роками. Зокрема, на ЧС-2018 англійці дійшли до півфіналу, де поступилися у додатковий час хорватам (1:2), після чого програли ще й Бельгії (0:2) у поєдинку за третє місце. За рік Англія виборола третє місце у дебютному розіграші Ліги націй, а влітку минулого року дійшла до фіналу чемпіонату Європи, де лише у серії пенальті знову-таки програла, проте тепер вже італійцям.

На ЧС-2022 до Катару Англія звично їде у статусі одного з фаворитів турніру. Склад «Трьох левів», за оцінками Міжнародного центру спортивних досліджень (CIES), є найдорожчим серед усіх учасників майбутнього мундіалю. Зокрема, оціночна вартість усіх футболістів збірної Англії становить 1,499 мільярди євро, тоді як у найближчих переслідувачів – Бразилії та Франції – трохи менше – 1,455 та 1,337 мільярди євро відповідно.

Головний тренер

Getty Images/Global Images Ukraine. Гарет Саутгейт

З кінця вересня 2016 року збірну Англії очолює Гарет Саутгейт. Цей 52-річний фахівець розпочинав наставницький шлях у «Мідлсбро» влітку 2006-го, де відпрацював три сезони, а потім був звільнений. Після «Боро» Саутгейт більш ніж на рік виявився незатребуваним, що спонукало його прийняти пропозицію Футбольної асоціації стати координатором молодіжних команд англійського футболу. Згодом Гарет очолив збірну Англії U-21, а через три роки, коли пост коуча головної команди країни покинув Рой Ходжсон, а його змінник Сем Еллардайс через скандал не затримався біля керма «Трьох левів» надовго, місце коуча було віддано на відкуп саме Саутгейту.

Треба сказати, що саме за Саутгейта збірна Англії знову стала реальною силою не лише на європейському континенті, а й у всьому світовому футболі. Про досить серйозні досягнення «Трьох левів» на останніх чемпіонаті світу, Лізі націй та чемпіонаті Європи ми згадували вище, хоча жодних значних трофеїв команда із Саутгейтом на чолі на Туманний Альбіон поки не привезла.

Також варто відзначити, що Саутгейт продемонстрував суттєву тактичну гнучкість при роботі із головною командою країни. Якщо на ЧС-2018 «Три леви» переважно грали за схемою 3-5-2, то останніми роками вона конвертувалася у розстановку із номінальною четвіркою захисників – 4-3-3 або 4-2-3-1. Щоправда, в експертному середовищі все частіше можна натрапити на думку, що нинішня збірна Англії нічим не здатна здивувати суперника з точки зору тактичного малюнка. Вістів критиці додає й 6-матчева безвиграшна серія (3 нічиї та 3 поразки), з якою англійці підходять до старту на ЧС-2022. Ці невдачі вже коштували «Трьом левам» місця в еліт-групі Ліги націй, а самого Саутгейта не критикував хіба що лінивий. Дійшло до того, що Гарет заявив про готовність до відставки, яка може стати реальною у разі невиграшу британською командою турніру у Катарі.

Лідер команди

Getty Images/Global Images Ukraine. Гаррі Кейн

Важко виділяти одного футболіста в команді, де зібраний цілий розсип зірок європейського та світового футболу, проте лідером нинішньої збірної Англії можна сміливо називати 29-річного центрфорварда Гаррі Кейна. Представник «Тоттенхема» як у клубі, так і в національній команді привчив до шикарної результативності. Зокрема, на даний момент на його рахунку 51 забитий м'яч у 75 поєдинках за «Трьох левів».

Кейн – це гравець, від настрою та результативності якого багато в чому залежатиме успіх Англії на турнірі у Катарі. Невипадково букмекери називають цього нападника одним із фаворитів у боротьбі за «Золоту бутсу» турніру. Тим більше, що на попередньому мундіалі у 2018 році саме Гаррі із 6 забитими м'ячами став найкращим бомбардиром змагання.

Варто також виділяти той факт, що Кейн став найкращим голеадором європейської кваліфікації на ЧС-2022. У 8 поєдинках форвард забив 12 м'ячів, чого виявилося достатньо, щоб вкотре опинитися на вершині бомбардирських перегонів. Чи вдасться Кейну знову стати найкращим бомбардиром чемпіонату світу, але вже на турнірі у Катарі? Подивимося, але шанси Гаррі на це досить непогані...

Заявка

Воротарі: Джордан Пікфорд («Евертон»), Нік Поуп («Ньюкасл»), Аарон Рамсдейл («Арсенал»).
Захисники: Трент Александер-Арнольд («Ліверпуль»), Конор Коуді («Евертон»), Ерік Даєр («Тоттенгем»), Гаррі Маґвайр («Манчестер Юнайтед»), Люк Шоу («Манчестер Юнайтед»), Джон Стоунз («Манчестер Сіті»), Кіран Тріпп’єр («Ньюкасл»), Кайл Вокер («Манчестер Сіті»), Бен Вайт («Арсенал»).
Півзахисники: Деклан Райс («Вест Гем»), Келвін Філліпс («Манчестер Сіті»), Мейсон Маунт («Челсі»), Джордан Гендерсон («Ліверпуль»), Конор Ґаллагер («Челсі»), Джуд Беллінґем («Боруссія Дортмунд»), Джеймс Меддісон («Лестер»).
Нападники: Філ Фоден («Манчестер Сіті»), Джек Гріліш («Манчестер Сіті»), Гаррі Кейн («Тоттенгем»), Маркус Решфорд («Манчестер Юнайтед»), Букайо Сака («Арсенал»), Рахім Стерлінг («Челсі»), Каллум Вілсон («Ньюкасл»).

Орієнтовний склад

Розклад матчів

21 листопада
Англія – Іран (15:00 за київським часом, «Міжнародний стадіон Халіфа»)

25 листопада
Англія – США (21:00 за київським часом, стадіон «Ель-Байт»)

29 листопада
Уельс – Англія (21:00 за київським часом, стадіон «Ахмед бін Алі»)

Прогноз на груповий етап: перше місце

ІРАН

Збірна Ірану готується вшосте в історії стартувати на чемпіонатах світу. До цього «Перським леопардам» ніколи не вдавалося вийти з групи у плей-оф мундіалю, і, відверто кажучи, навряд чи щось подібне «світить» представнику Азії й цього разу, навіть незважаючи на те, що турнір пройде відносно неподалік – у Катарі.

Свою путівку в Катар іранці здобули досить впевнено. В азіатській кваліфікації «Перські леопарди» легко подолали перший груповий етап, посівши перше місце, а потім без особливих проблем фінішували на першому місці в групі вже й у другому груповому раунді відбору.

Треба сказати, що завдяки жеребу вже на груповій стадії глядачі зможуть побачити один з найбільш довгоочікуваних поєдинків цього мундіалю. Таким стане матч, у якому Іран зіграє проти США. Ця гра обов'язково супроводжуватиметься політичним підґрунтям, оскільки дипломатичні відносини між державами досі не відновлені після розриву у 1980 році. Цікаво, що з того часу Іран та США одного разу вже зустрічалися між собою в офіційних іграх – це було на ЧС-1998 у Франції, і тоді представник Азії здобув перемогу на останніх хвилинах із рахунком 2:1.

Ще варто наголошувати на тому факті, що Іран взагалі міг бути буквально в останній момент «знятий» з турніру. Принаймні, про це ФІФА просила низка видатних діячів Ірану, включаючи найкращого футболіста цієї країни всіх часів Алі Даеї, але головний футбольний орган планети на чолі з Джанні Інфантіно вкотре проявив колосальну толерантність до порушень прав людини, які останнім часом регулярно фіксуються в Ірані. До речі, Даеї ризикує за свою позицію втратити життя – принаймні, його вже заарештували, визнали винним і винесли смертний вирок...

Головний тренер

Getty Images/Global Images Ukraine. Карлуш Кейруш

На чемпіонат світу до Катару збірну Ірану, як і чотири роки тому, везе екс-асистент Алекса Фергюсона у «Манчестер Юнайтед» Карлуш Кейруш. Примітно, що на ЧС-2018 «Перські леопарди» під керівництвом португальця фінішували на третьому місці в групі з Португалією, Іспанією та Марокко, після чого наставник провів на своїй посаді трохи більше шести місяців, а потім пішов, очоливши згодом національну команду Колумбії.

Відбір на ЧС-2022 Іран пройшов під керівництвом інших наставників, але у вересні цього року на пост коуча повернувся Кейруш. 69-річний фахівець чудово знайомий із «Перськими леопардами», а тому жодного додаткового ризику з боку Федерації футболу Ірану у такому кадровому рішенні не було.

Стилістично Кейруш не став щось змінювати. Нині Іран практикує схему 4-1-4-1, хоча раніше під час роботи з цією командою віддавав перевагу більш традиційним 4-5-1 або 4-3-3. Кадровий вибір у португальського тренера не настільки великий, щоб винаходити велосипед, тому Іран намагається діяти максимально прагматично й просто. Наприклад, у нещодавньому спарингу проти Нікарагуа (1:0) іранці порівну із опонентом володіли м'ячем, й навіть рідше за суперника пробивали по воротах (10 ударів проти 11), а на ЧС-2022 «Перським леопардам» доведеться зіграти з куди більш потужними опонентами, аніж збірна Нікарагуа.

Лідер команди

Getty Images/Global Images Ukraine. Сердар Азмун

Зірок першої величини у нинішній збірній Ірану, відверто кажучи, практично немає. Виділити можна лише 30-річного форварда «Порту» Мехді Таремі та його 27-річного колегу по амплуа Сердара Азмуна, який представляє «Баєр».

Саме Азмуна можна називати лідером цієї збірної Ірану. У стані «Перських леопардів» футболіст, який у січні нинішнього року змінив чемпіонат країни 404 на німецьку Бундеслігу, має дуже гідну результативність. У 65 матчах Азмун відзначився 41 забитим м'ячем, хоча у фінальних стадіях чемпіонатів світу забивати йому поки не вдавалося (у 2018-му в трьох матчах Сердар не відзначився жодною результативною дією).

Далеко не факт, що Азмуну вдасться проявити усі свої найкращі якості й на турнірі у Катарі. Все через пошкодження, яке Сердар отримав буквально за місяць до старту ЧС-2022. Іранський форвард пошкодив м'яз ікри на правій нозі під час поєдинку групової стадії Ліги чемпіонів проти «Порту», що вивело його із ладу на 6-7 тижнів. Невідомо, в якому фізичному стані Азмун повернеться на поле, а тому не виключено, що, як мінімум, на старті турніру віддуватися в атаці за себе і за того хлопця доведеться виключно Таремі.

Заявка

Воротарі: Аліреза Беїранванд («Персеполіс»), Амір Абедзаде («Понферрадіна»), Хоссейн Хоссейні («Естеглал»), Паям Ніазманд («Сепахан»).
Захисники: Маджид Хоссейні («Трабзонспор»), Хоссейн Канаані («Аль-Ахлі»), Шоджа Халілзаде («Аль-Ахлі»), Мортеза Пурліганджи («Аль-Арабі»), Садег Мохаррамі («Локомотива» Загреб), Мілад Мохаммаді («Гент»), Ехсан Хаджсафі (АЕК), Рамін Резаеян («Персеполіс»), Аболфазл Джалалі («Естеглал»).
Півзахисники: Саїд Еззатоллахі («Вайле»), Алі Карімі («Кайсеріспор»), Ахмад Нуроллахі («Шабаб Аль-Ахі»), Рузбе Чешмі («Естегляль»), Вахід Амірі («Персеполіс»), Саман Годдос («Брентфорд»), Аліреза Джаханбахш («Феєнорд»), Алі Голізаде («Шарлеруа»), Мехді Торабі («Персеполіс»).
Нападники: Сердар Азмун («Баєр»), Мехді Таремі («Порту»), Карім Ансаріфард (АЕК).

Орієнтовний склад

Розклад матчів

21 листопада
Англія – Іран (15:00 за київським часом, «Міжнародний стадіон Халіфа»)

25 листопада
Уельс – Іран (12:00 за київським часом, стадіон «Ахмед бін Алі»)

29 листопада
Іран – США (21:00 за київським часом, стадіон «Ель-Тумама»)

Прогноз на груповий етап: четверте місце

США

Традиційний футбол так і не став у США настільки культовим видом спорту, як баскетбол, хокей чи американський футбол. Втім, в останні десятиліття ця гра набирає популярності, що змушує інвесторів щедро вкладати кошти у створення та розвиток клубів, покращення інфраструктури, запрошення відомих футболістів та тренерів. Все це призводить до зростання популярності занять футболом серед підростаючого покоління, а водночас – й до появи нових талантів.

Станом на зараз збірна США взяла участь у 10 з 21 чемпіонатів світу, що відбулися. Найвищим досягненням «янкі» номінально вважається третє місце на ЧС-1930, проте той турнір був першим і багато в чому експериментальним, та й доля матчу саме за «бронзу» на ньому оповита практично легендами. З того часу найбільш далеко по турнірній сітці американці проходили у 2002 році, коли дісталися чвертьфіналу. А так їхньою «улюбленою» стадією на турнірі є або груповий турнір, або 1/8 фіналу.

Варто також зазначити, що збірна США не змогла кваліфікуватися на ЧС-2018, що сталося вперше з 1986 року, проте з відбором на турнір у Катарі в «янкі» проблем уже не виникло. Також американці будуть представлені й на ЧС-2026, оскільки їхня команда разом із Канадою та Мексикою виступить там у статусі господарів першості.

Головний тренер

Getty Images/Global Images Ukraine. Грегг Берхалтер

З 2018 року збірну США очолює місцевий фахівець Грегг Берхалтер. Під час кар'єри футболіста він виступав на позиції центрального захисника, і пограв у Європі за нідерландські «Зволле», «Спарту» та «Камбюр», англійський «Крістал Пелас», а також німецькі «Енергі» та «Мюнхен 1860». У 2011 році Грегг завершив кар'єру, обравши тренерський шлях. Однак у Європі йому поки що вдалося попрацювати півтора року зі шведським «Хаммарбю», після чого він повернувся в США, де протягом п'яти років очолював «Коламбус Крю».

За майже чотири роки на чолі збірної США Берхалтер встиг виграти із командою два змагання – прем'єрний розіграш Ліги націй КОНКАКАФ, що відбувся у сезоні-2019/20, а також Золотий кубок КОНКАКАФ у 2021 році. Тому до Катару збірна США їде у статусі найсильнішої команди Північної та Центральної Америки, а також Карибського басейну.

Базовою схемою для Берхалтера у збірній США є 4-3-3. Її деякі аналітики називають авантюрною, оскільки «янкі» апріорі не вважатимуться фаворитами в матчах фінальної стадії чемпіонату світу, особливо на стадії плей-оф, якщо туди проб'ються, але з будь-яким опонентом все одно спробують, перш за все, грати в атакувальний футбол, а не закриватися, терпляче вичікуючи нечисленні можливості попереду. Флангові захисники американців часто підключаються до атак, а сама команда намагається дорожити м'ячем, але не заради статистичного контролю, а з метою максимально ефективно діяти на завершальних стадіях атаки.

Для Берхалтера ЧС-2022 стане найвищою точкою у тренерській кар'єрі. Раніше на такому рівні тренер можливості керувати командою не мав, та й взагалі його можна частково називати «ізоляціоністом», адже до 49 років Грегг майже весь свій досвід на цій ниві набув суто в США. Тому турнір у Катарі стане своєрідною вітриною не лише для низки футболістів «янкі», а й для їхнього головного тренера…

Лідер команди

Getty Images/Global Images Ukraine. Крістіан Пулішич

Нинішня збірна США, ймовірно, має найсильніший склад за всю свою історію. На ЧС-2022 їде команда, що складається з цілого ряду дуже якісних виконавців, які мають багатий досвід виступів у топових командах та турнірах європейського континенту. Це добре підготовлені фізично і тактично гравці, з яких Берхалтер має «зліпити» щось особливе, завдяки чому «янкі» можуть претендувати як мінімум на повторення успіху своїх попередників, який стався у Японії та Південній Кореї двадцять років тому.

На тлі Тімоті Веа, Сержіньо Деста, Вестона Маккенні, Джоша Сарджента та Джованні Рейни все ж таки виділяється фігура 24-річного правого вінгера «Челсі» Крістіана Пулішича. Саме його можна називати лідером нинішніх «янкі». До свого віку хавбек має за плечима 52 поєдинки та 21 забитий м'яч у складі національної команди. Незважаючи на те, що цього сезону у лавах «Челсі» Пулішич є лише футболістом ротації, його значущість для збірної США залишається колосальною.

Невипадково перед чемпіонатом світу у Катарі Берхалтер дуже лестиво висловився про Пулішича, наголосивши, що саме на цього гравця покладає особливі надії: «Крістіан неймовірно працює із м'ячем. Він один із найкреативніших гравців у світі. Маючи у складі Пулішича, ми можемо розраховувати на його енергію, його тиск, його лідерство. Думаю, що він може провести визначний чемпіонат світу».

Заявка

Воротарі: Ітан Хорват («Лутон Таун»), Шон Джонсон («Нью-Йорк Сіті»), Метт Тернер («Арсенал»).
Захисники: Кемерон Картер-Вікерс («Селтік»), Сержиньо Дест («Мілан»), Аарон Лонг («Нью-Йорк Ред»), Шак Мур («Нешвілл»), Тім Рім («Фулгем»), Антоні Робінсон («Фулгем»), Джо Скаллі («Боруссія» Менгенгладбах), ДеАндре Єдлін («Інтер Маямі»), Вокер Циммерман («Нешвілл»).
Півзахисники: Бренден Ааронсон («Лідс Юнайтед»), Келлін Акоста («Лос-Анджелес»), Тайлер Адамс («Лідс Юнайтед»), Лука де ла Торре («Сельта»), Вестон Маккенні («Ювентус»), Юнус Муса («Валенсія»), Крістіан Ролдан («Сіетл Саундерс»).
Нападники: Хесус Феррейра («Даллас»), Джордан Морріс («Сіетл Саундерс»), Крістіан Пулішич («Челсі»), Джио Рейна («Боруссія Дортмунд»), Джош Сарджент («Норвіч Сіті»), Тім Веа («Лілль»), Хаджи Райт («Антальяспор»).

Орієнтовний склад

Розклад матчів

21 листопада
США – Уельс (21:00 за київським часом, стадіон «Ахмед бін Алі»)

25 листопада
Англія – США (21:00 за київським часом, стадіон «Ель-Байт»)

29 листопада
Іран – США (21:00 за київським часом, стадіон «Ель-Тумама»)

Прогноз на груповий етап: друге місце

Уельс

Збірна Уельсу лише вдруге в історії зіграє на чемпіонатах світу. Вперше валлійці потрапили на мундіаль у 1958 році, причому одразу ж вийшли до плей-оф, де на стадії чвертьфіналу мінімально поступилися (0:1) майбутньому чемпіону Бразилії. Про те, як Уельс виборював путівку на турнір у Катарі, українським уболівальникам навряд чи варто нагадувати, адже саме «синьо-жовтих» у фіналі плей-оф європейської кваліфікації валлійці й обіграли із рахунком 1:0 завдяки автоголу Андрія Ярмоленка…

Примітно, що з того часу збірна Уельсу провела п'ять матчів у рамках Ліги націй, і в жодному з них не відчула радість перемоги (1 нічия та 4 поразки). З цієї причини валлійці вилетіли з дивізіону А Ліги націй, але навряд чи це виявилося для них більшим розчаруванням, ніж потенційний черговий невихід на чемпіонат світу в момент, коли в лавах команди виступає такий сильний гравець, як Гарет Бейл.

Головний тренер

Getty Images/Global Images Ukraine. Роберт Пейдж

Наставником збірної Уельсу є 48-річний Роберт Пейдж. Із серпня 2019 року фахівець працював асистентом головного тренера валлійців Райана Гіггза, а після того, як у легенди «Манчестер Юнайтед» почалися проблеми із законом, Пейджу довірили виконувати обов'язки головного тренера національної збірної. У такому статусі Роберт залишався півтора року, перш ніж його остаточно затвердили повноцінним головним тренером команди, а Гіггз юридично оформив свій відхід у зв'язку із необхідністю захищатися в рамках кримінальної справи.

Більш детально про Пейджа, ситуацію навколо Гіггза, а також тактику, яку валлійці вважають за краще використовувати у своїх матчах, Sport.ua розповідав кілька місяців тому, коли представляв збірну Уельсу як суперника національної команди України. З того часу в цих аспектах нічого істотно не змінилося, окрім того, що Пейдж отримав повноцінний контракт.

Лідер команди

Getty Images/Global Images Ukraine. Гарет Бейл

Незважаючи на те, що в нинішній збірній Уельсу є низка перспективних молодих виконавців на кшталт Неко Вільямса чи Бреннана Джонсона, чия оціночна трансферна вартість перевищує 20 мільйонів євро, беззаперечною зіркою № 1 команди та її лідером залишається 33-річний Гарет Бейл.

Влітку цього року в кар'єрі Бейла настали довгоочікувані зміни – він залишив «Реал» і вирішив податись за океан, де підписав однорічну угоду з «Лос-Анджелесом». В МЛС валлієць напевно розраховував отримувати якнайбільше ігрової практики, щоб у всеозброєнні підійти до фінальної частини чемпіонату світу у Катарі, проте життя внесло корективи в плани Гарета, і той, нехай і виходив на поле практично в кожному поєдинку, виявився лише гравцем ротації.

Щоправда, навіть такий статус не завадив Бейлу зіграти ключову роль в історичному та тріумфальному для «Лос-Анджелеса» завершенні сезону, коли клуб, історія якого налічує лише вісім років, уперше став чемпіоном МЛС. Детальніше про все це Sport.ua вже досить детально розповідав у рамках окремого матеріалу…

Заявка

Воротарі: Вейн Хеннессі («Ноттінгем Форест»), Денні Ворд («Лестер»), Адам Девіс («Шефілд Юнайтед»).
Захисники: Бен Девіс («Тоттенхем»), Бенджамін Кабанго («Суонсі»), Том Лок'єр («Лутон Таун»), Джо Родон («Ренн»), Кріс Мефам («Борнмут»), Ітан Ампаду («Спеція»), Кріс Гантер («Вімблдон»), Неко Вільямс («Ноттінгем Форест»), Коннор Робертс («Бернлі»).
Півзахисники: Сорба Томас («Хаддерсфілд»), Джо Аллен («Суонсі»), Метт Сміт («МК Донс»), Ділан Левітт («Данді Юнайтед»), Гаррі Вілсон («Фулхем»), Джозефф Моррелл («Портсмут»), Джонатан Вільямс («Суїндон Таун»), Аарон Ремсі («Ніцца»), Рубін Колвілл («Кардіфф Сіті»), Гарет Бейл («Лос-Анджелес ФК»).
Нападники: Кіффер Мур («Борнмут»), Марк Харріс («Кардіфф Сіті»), Бреннан Джонсон («Ноттінгем Форест»), Деніел Джеймс («Фулхем»).

Орієнтовний склад

Розклад матчів

21 листопада
США – Уельс (21:00 за київським часом, стадіон «Ахмед бін Алі»)

25 листопада
Уельс – Іран (12:00 за київським часом, стадіон «Ахмед бін Алі»)

29 листопада
Уельс – Англія (21:00 за київським часом, стадіон «Ахмед бін Алі»)

Прогноз на груповий етап: третє місце

Заряджай на чемпіонат світу разом з Parimatch!

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Забарний очолив цікавий європейський рейтинг у категорії до 21 року
Футбол | 28 квітня 2024, 12:05 16
Забарний очолив цікавий європейський рейтинг у категорії до 21 року

Український захисник «Борнмута» не пропустив жодної хвилини в цьому сезоні АПЛ

Барса планує замінити легенду зіркою збірної України. Ціна питання – 30 млн
Футбол | 27 квітня 2024, 20:57 9
Барса планує замінити легенду зіркою збірної України. Ціна питання – 30 млн

Артем Довбик влітку може стати гравцем «Барселони»

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maks_krot
Ху.....лыги прихвостни  пуйла иран  последние место ноль очков .
Maks_krot
Англия и США ,первое и второе 
Александр Чернов
То есть с Ираном будут играть ? Какой позор .людей приговаривт к смертной казни .неужели действительно будут играть против Ирана ?
-PhoeniX-
Думаю, все же Уэльс финиширует последним ((