Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 жовтня 2022, 12:27
335
1

Валерій БОНДАР: «Йовічевіч каже, що ми маємо битися, як хлопці на фронті»

Захисник «Шахтаря» – про головного тренера

| Оновлено 31 жовтня 2022, 12:27
335
1
Валерій БОНДАР: «Йовічевіч каже, що ми маємо битися, як хлопці на фронті»
ФК Шахтар Донецьк. Валерій Бондар

23-річний захисник донецького «Шахтаря» Валерій Бондар поділився думкою щодо роботи з Ігорем Йовічевічем.

«Йовічевіч – дуже позитивна людина. Навіть після поразок він завжди нам каже: «Якщо ми програємо, то маємо робити це з гарною грою та розуміти, що ми віддали 200%, але на цю мить суперник був сильнішим у чомусь. Сьогодні нас перемогли, ми маємо з високо піднятою головою потиснути руку супернику та продовжувати працювати».

У нього не відібрати цього позитиву. Своєю енергією він заряджає нас і на тренуваннях, і перед матчами. Він не лише хороша людина, а й хороший тренер, який зі своїм тренерським штабом робить чудову роботу.

Запам'яталася розмова перед другим матчем з «Реалом». Ми були у Польщі. У багатьох родичі та батьки перебувають в Україні. Важко було сприймати ту інформацію, яка надходила в ТГ-канали. Звісно, ​​всі переживали за своїх рідних, бо то був абсолютно ненормальний день (обстріл України 10 жовтня, - прим.). Жахливий день для всіх українців.

Звичайно, його промова тоді нас трохи підбадьорила. Поле – це те місце, де ми можемо на 90 хвилин відволіктися від того, що відбувається в Україні. Ти не можеш не думати про те, що відбувається у нашій країні. Це дуже важко. Тренер каже, що ми маємо грати за українців, за тих, хто зараз перебуває в Україні, за військових.

Нині наші хлопці йдуть у контрнаступ, десь обороняються. Вони роблять героїчні речі. Їм у сто разів важче, ніж нам. Ми виходимо на поле, займаємось улюбленою справою, і ми маємо просто радіти, що можемо це робити завдяки їм. Ми маємо битися так, як б'ються хлопці на фронті. Вони б'ються за кожен сантиметр на фронті, а ми маємо битися за кожен сантиметр на полі.

Нам треба виходити і робити свою справу на максимумі, викладатися на 100, на 200 відсотків – скільки ми маємо, і тоді все буде добре», - сказав Бондар.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Правильно говорит. Такие слова еще бы некоторым игрокам Динамо сказать не помешало, и главное чтобы они их поняли.