Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 жовтня 2022, 13:08
2516
5

Дніпро-1 – Зоря. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Чи зможуть луганці зупинити команду Олександра Кучера?

| Оновлено 09 жовтня 2022, 13:08
2516
5
Дніпро-1 – Зоря. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У неділю, 9 жовтня, в Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбудеться матч 6-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Дніпро-1» прийматиме луганську «Зорю». Стартовий свисток пролунає о 13:00.

Дніпро-1

Дніпряни, які замкнули топ-3 в достроково завершеному минулому розіграші УПЛ, у цьому сезоні поки що дуже радують своїх уболівальників. У Прем'єр-лізі команда Олександра Кучера здобула перемоги в перших чотирьох турах, причому у всіх поєдинках бразильському голкіперу Максу Валефу вдалося зберегти ворота дніпрян на замку. «Дніпро-1» є єдиним клубом, який ще не пропускав і не втрачав очки в УПЛ, проте відстає від донецького «Шахтаря» на 1 бал у турнірній таблиці, оскільки «гірники» провели на один поєдинок більше.

У єврокубках Валеф зарекомендував себе не так класно, як на внутрішній арені. Спочатку у плей-оф кваліфікації Ліги Європи підопічні Кучера поступилися кіпрському АЕКу з Ларнаки (1:2, 0:3), програвши обидва поєдинки в рамках протистояння. І чималу роль у тій невдачі відіграв саме вартовий воріт, який припустився дитячих помилок, що стали фатальними. Втім, дебютний єврокубковий вояж дніпрян на цьому не завершився, вони вилетіли до групи третього за рангом єврокубку – Ліги конференцій.

На екваторі груповому раунді «Дніпро-1» із 4 набраними балами займає другий рядок турнірної таблиці, відстаючи від нідерландського АЗ, який одноосібно лідирує, на 5 очок. У четвер підопічні Кучера не змогли обіграти «Вадуц» із Ліхтенштейну (2:2) в третьому турі. Шанси вийти в єврокубкову весну у дніпрян загалом непогані, але навіть одна помилка в зустрічах із прямими конкурентами може виявитися фатальною.

Зоря

Луганський колектив, який цього літа очолив нідерландський фахівець Патрік ван Леувен, провалив єврокубкову кваліфікацію. У третьому відбірковому раунді «Зоря» зустрічалася з румунською «Університатею» та поступилася за підсумками двох зустрічей. У першому матчі підопічні ван Леувена здобули мінімальну перемогу, однак у зустрічному поєдинку зазнали розгрому – 0:3.

Втім, це фіаско має позитивні сторони. «Зоря», на відміну від того ж «Дніпра-1», має можливість не розриватися на два фронти, а повністю сконцентруватися на національному чемпіонаті. У п'яти зіграних матчах «мужики» набрали 10 очок і поки що розташовуються на четвертому рядку в турнірній таблиці УПЛ.

Минулого тижня луганчани зненацька втратили очки в матчі з аутсайдером – новачком елітного дивізіону «Кривбасом» (2:2), головним тренером якого є екс-наставник «Зорі» Юрій Вернидуб. Перед тим команда ван Леувена мала поразку від львівського «Руха» (1:3), через що була перервана переможна серія, яка налічувала три поєдинки.

Прогноз

Після єврокубкового поєдинку в дніпрян зовсім мало часу на відновлення. До того ж, у четвер на них чекає черговий важливий поєдинок, тому взяти три очки у грі із «Зорею» їм буде непросто. Цілком можливо, що луганчанам вдасться не лише розпечатати ворота Макса Валефа в УПЛ, а й набрати залікові бали.

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Валеф – Адамюк, Сарапій, Сваток, Бузанелло, Бланко, Рубчинський, Піхальонок, Гуцуляк, Амаш, Довбик.

«Зоря»: Мацапура – Данченко, Імереков, Батагов, Сміян, Шахов, Бражко, Кірюханцев, Булеца, Крістіан, Русин.

Parimatch
  • 2.48
  • 3.65
  • 2.65
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.46
  • 3.70
  • 2.66
Зробити ставку Зробити ставку

9 жовтня, неділя

«Дніпро-1» – «Зоря»
Ужгород. Стадіон «Авангард». 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
ДНІПРО-1 — ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
alex13
Все горе-прогнозисты обо@рались!!!
Ivan Vismutenko
Главное что это можно будет посмотреть по телевизорам, один из которых поставлю на кухне.
Злий Глобинець
Дніпро-1 точно не "термінатори", та і втома після єврокубку дасться взнаки. А Зоря планомірно готувалася до цього матчу. Тому згоден з прогнозом сайту, скоріше нічия. Або навіть Зоря виграє.І така ймовірність не виключена.
inspekcha85
После мучительных  страданий с Вадуцем как-то даже  не интересно 
Виктор Алтухов
Результат может быть неожиданным, однако отдаю предпочтение Заре, у которой игра поставлена на порядок лучше, игра же Днепра с Вадуцем показала, что игровых схем у них очень мало, игра строится на быстром беге и персональном умении игроков. В Кучере я, пока, разочарогвался.