Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
864
0

Євген ЛЕВЧЕНКО: «Я б Петракова не списував з рахунків»

Фахівець вважає, що головний тренер збірної все ще може допомогти команді

Євген ЛЕВЧЕНКО: «Я б Петракова не списував з рахунків»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Петраков

Ексхавбек «Гронінгена» та збірної України Євген Левченко оцінив перспективи Олександра Петракова залишитися на чолі збірної України.

«Я б Петракова наразі не списував з рахунків. Він дуже сильно виріс як фахівець, зробив великі кроки щодо розвитку, це видно у всіх його діях. Йому потрібно надавати шанс, і нехай продовжує тренувати. Він зовсім не заважає гравцям розвиватися. Молоді хлопці, яких Петраков підтягнув у останніх іграх – той самий Ігнатенко, Мудрик – це круто. І думаю, що УАФ надасть Олександру Васильовичу шанс хоча б на рік, щоб він зміг доробити свою справу.

Єдиний момент, який є підставою для зміни тренера – це коли гравці не ростуть і немає результату. На останнє ми зараз дивимося в меншому ступені, адже куди більш важливим зараз є кроки в плані розвитку. Петраков підтягує до команди молодь, ті гравці, що в нього є – вони при ньому й заграли.

Ну і, думаю, що в певний момент настане шанс Сергія Реброва, в якого закінчиться контракт з «Аль-Айном», але зараз я про це не став би говорити», – сказав Левченко.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.