Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1214
0

Володимир ШАРАН: «Хочеться підсилення з лавки, але я прогадав із замінами»

Головний тренер «Минаю» – про поразку «Львову»

Володимир ШАРАН: «Хочеться підсилення з лавки, але я прогадав із замінами»
ФК Минай. Володимир Шаран

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран прокоментував поразку у матчі з «Львовом» (0:1) у перенесеному матчі 1-го туру української Прем'єр-ліги.

– Я налаштовував себе, що буде важкий матч. Важкий і важливий. Розумів, що нічия буде для нас нормальним результатом. Не скажу, що команда на тижні тренувалася погано, але є причини, через які у мене були сумніви, що зможемо перемогти.

Хоча гра складалася так, що суперник лишився вдесятьох, тому… Сказав у перерві хлопцям, що треба не пропустити, а гольові моменти будуть. Якби реалізували ті два-три епізоди, що створили, тоді все було б нормально.

Дуже прикро так програвати, але «Львів» був більш зарядженим на перемогу, тому здобув її. Я так хлопцям і сказав у роздягальні.

– «Минай» вдруге пропустив у компенсований час у поточному сезоні. Не вистачає концентрації?
– Я б не сказав, що не вистачає концентрації… Заміни не підсилили гру. Хочеться підсилення, але жоден з п’яти гравців, яких я випустив, не увійшов у гру, зламалася наша лінія. Я випустив Селезньова, Колесника, також – Рогозинського, він повинен був віддавати гострі і ключові передачі, як це вміє робити. А в підсумку не було передач на нападників. І Паламар, якого я випустив, зіграв нижче свого рівня. Хочеться підсилення з лавки, але якщо його немає, значить тренер прогадав з замінами. Тому це моя відповідальність.

– Кулієв прибув з «молодіжки» на цей матч. Він повертається до команди Руслана Ротаня?
– Так, Кулієв повертається, буде готуватися до Словаччини. Перед цим матчем у когось з хлопців були вихідні, а хтось добирався з інших місць… Календар такий – перенесений матч. Ми боролися, але склалося так, як склалося. Прикро, але будемо готуватися і боротися далі.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.