Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 вересня 2022, 14:33
1141
0

Минай – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Внутрішнє регіональне протистояння у контексті міжнародних баталій

| Оновлено 25 вересня 2022, 14:33
1141
0
Минай – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Минай

У неділю, 25 вересня, у селі Минай на стадіоні «Минай» відбудеться матч першого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють закарпатський «Минай» та «Львів». Стартовий свисток рефері прозвучить о 13.00 за київським часом.

Минай


Закарпатський «Минай» цього міжсезоння опинився в неоднозначному фінансовому становищі, виходити з якого точно не допомагав початок повномасштабних бойових дій у країні. Важко було уявити, із чим довелося зіткнутися Володимиру Шарану, коли він ризикнув очолити проблемний клуб, проте стартові матчі показали, що досвідчений наставник розумів, із чого саме треба починати роботу. «Минай» трохи запізнився зі стартом підготовки до сезону, тому запросив перенесення першого туру і почав грати на кілька днів пізніше за решту групи команд.

Організатори турніру пішли назустріч закарпатському колективу, тому саме цими вихідними, коли новинні заголовки рясніють інформацією про матчі національних збірних, команда Шарана нарешті зіграє зустріч у рамках першого туру. Не вдалося вчасно розпочати кампанію – отримайте поразку від «Олександрії» у другому турі (1:2) у матчі, який для головного тренера «Минаю» був дуже принциповим. Проте футболістів Шарана це не зупинило, і вже через тиждень вони відібрали очки у поточного лідера, ковалівського «Колоса» (1:1), а потім узагалі обіграли петровський «Інгулець» (2:1). Ключова особливість – закарпатці забивають і пропускають у кожній грі, тому вони точно не дадуть занудьгувати.

Львів


На відміну від майбутнього суперника, «Львів» на старті нового сезону не вражає. Колектив Олега Дулуба обмінявся люб'язностями з криворізьким «Кривбасом» (0:0), що забезпечило єдине очко для цих команд на момент закінчення четвертого туру, тоді як протистояння проти луганської «Зорі» (2:3) та київського «Динамо» (0:1) були програні. У всіх трьох випадках перформанс у виконанні «золотих левів» був зовсім різним, що лише наголошує на невизначеності всередині команди.

Атакуючий футбол, що ґрунтується на іноземних легіонерах, залишився вже в далекому минулому, проте проблеми української лінії оборони у «Львова» нікуди не зникли. Інтерв'ю головного тренера завжди були і залишаються досить глибокими, проте команда досі не може повною мірою перейнятися його ідеєю. Можливо, львів'янам сильно завадила відсутність першого матчу сезону у встановлений термін, проте проти кризового «Динамо» команда взагалі нічого не показала у плані атаки, тому матч проти рівного під силу суперника для Дулуба ризикує стати визначальним.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Минаю» та «Львова» раніше перетиналися 9 разів у рамках УПЛ, Кубка України та Першої ліги. Спостерігається перевага кількості перемог з боку гостей – п'ять успішних ігор для Львова, 2 нічиїх, 2 перемоги Миная. Востаннє суперники грали в офіційному матчі минулої осені – матч у Минаї завершився з рахунком 1:2. За господарів голом відзначився Антон Байдал, а у гостей із пенальти забивали Володимир Якимець та Шина.

Феміда


Головним арбітром майбутньої гри стане полтавець Андрій Коваленко, який на своєму рахунку має вже 25 матчів у рамках «елітного» дивізіону. Боковими рефері стануть Віктор Нижник та Володимир Журбіда, а резервним арбітром відпрацює Олександр Каленов. Коваленко має досвід проведення матчів за участю «Львова» – 2 зустрічі (1 нічия, 1 поразка), а ось з «Минаєм» він ще не перетинався.

Орієнтовні склади


«Минай»: Кемкін – Трубочкін, Нємчанінов, Горін, Гончар – Вітенчук – Кулієв, Твердохліб, Хахльов, Воробчак – Вишневський.

«Львів»: Іллющенков – Вовкун, Муравський, Акімов – Бусько, Шишка, Бойко, Мильченко, Грисьо – Бугай, Нич.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що господарі будуть ближчими до перемоги за малорезультативного футболу. Нашою ставкою буде позиція – «Минай» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.95 за лінією Parimatch.

25 вересня, неділя

«Минай» – «Львів»
Минай. «Минай». 13:00
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прямая ТБ-трансляция – платформа Setanta Spots
МИНАЙ – ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:0
Parimatch
  • 2.25
  • 3.20
  • 3.40
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.27
  • 3.20
  • 3.40
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 0
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.