Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 06 вересня 2022, 13:05
224
0

Денис ЛУКАШОВ: «Налаштовуємося здобути третю перемогу»

Капітан збірної України – про майбутній матч команди на Євробаскеті-2022

| Оновлено 06 вересня 2022, 13:05
224
0
Денис ЛУКАШОВ: «Налаштовуємося здобути третю перемогу»
fiba.basketball / автор невідомий

Денис Лукашов розповів про переможну гру «синьо-жовтих» з естонською дружиною (74:73) і зізнався, що українська команда має більш ніж рішучий настрій на майбутню зустріч із командою-господаркою континентального форуму – збірною Італії.

«Настрій у нас бойовий. Так, була важка гра проти збірної Естонії. Але ми очікували цього. У них багато молодих баскетболістів, які грають дуже швидко і в нападі, і в захисті. Було трошки важко підібрати план на гру. Але ми не здалися, і вирвали цю перемогу.

Налаштовуємося на бій зі збірною Італії. Буде дуже важко, адже суперники грають удома. У них шалена підтримка. На кожен матч приходять близько 10 тисяч глядачів. Але ми вже грали з ними, бачили, що можемо їх перемагати, якщо не робити помилки в захисті насамперед. Ми налаштовуємося здобути третю перемогу.

Усе залежатиме від того, як ми почнемо цей матч. Якщо ми будемо в грі, буде виконуватися наш план на гру та буде добра взаємодія, ці 10 тисяч глядачів не будуть проблемою. Адже ми всі дорослі, ми всі грали в таких умовах. Це важко, але іноді це навіть краще, коли ти засмучуєш вболівальників своїми влучними кидками або будь-якими вдалими діями. Передусім ми повинні фокусуватися лише на своїй грі і своїх взаємодіях», - розповів Лукашов.

Гра Україна – Італія відбудеться у понеділок, 5 вересня, початок – о 22:00 за Києвом. Наразі українська збірна разом із командою Греції лідирує у таблиці групи С. Обидві дружини виграли по два матчі з двох.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.