Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 вересня 2022, 12:25
3477
14

Зоря – Динамо. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Коли це було? Луганський клуб в турнірній таблиці на першому місці, а київський – на останньому

| Оновлено 04 вересня 2022, 12:25
3477
14
Зоря – Динамо. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо

Головною несподіванкою стартових турів нового чемпіонату країни, безумовно, є останнє місце однієї з найтитулованіших команд України київського «Динамо». Зрозуміло, що це не більше, як збіг обставин, і, до того ж, столичні футболісти мають ще одну гру в запасі. Але погодьтеся, побачити таке можна не часто.

Зоря

Після того, як Віктор Скрипник пішов, а на на тренерському містку з’явився нідерландський фахівець Патрік Ван Леувен, чесно кажучи, ніхто не уявляв, чого очікувати від «Зорі» цього сезону. Якщо ж додати до цього, що клуб у міжсезоння втратив кілька досвідчених гравців та ще й вилетів на ранній стадії кваліфікації до Ліги Європи, то картина виходила зовсім не райдужна.

Але, попри все, луганчани чудово стартували у сезоні 2022-2023 в українській Прем'єр-Лізі, здобувши дві перемоги. Спершу була переможена «Ворскла» з вже колишнім наставником 3:1, а у другому турі «Зоря» вирвала перемогу на останній хвилині у «Львова» 3:2.

До речі, в матчі з полтавською командою майже всю гру провів на полі форвард Владислав Кабаєв, який згодом перебрався саме до «Динамо». Але це ще не все. У тому ж поєдинку з «Ворсклою» два голи забив Денис Безбородько, який потім повернувся до «Колоса». Тож тепер виникає нове питання – хто гратиме в лінії нападу у «Зорі» і наскільки результативно?

З іншого боку, є для шанувальників луганського клубу й позитивна новина. За домовленістю з киянами у зворотному напрямку з «Динамо» до «Зорі» вирушив досить відомий у футбольних колах півзахисник Денис Антюх. А Роман Вантух, який належав динамівцям, тепер став повноцінним гравцем луганчан.

Динамо

Підопічні Мірчі Луческу досить рано розпочали підготовку до нового сезону, оскільки їм потрібно було пройти кілька раундів кваліфікації Ліги чемпіонів. І якщо з двома суперниками («Фенербахче» та «Штурмом») киянам вдалося досягти позитивного результату, причому у вирішальних матчах в додатковий час на чужих полях, то поєдинки з «Бенфікою» виявилися просто провальними.

Саме після гри у Лісабоні кияни мали зіграти свій перший матч нового чемпіонату України з «Дніпром-1». І, як усі вже знають, за рахунком він вийшов таким самим, як і в повторній зустрічі з португальцями. Важко сказати, а чи колись було в історії «Динамо», щоб кияни двічі поспіль програвали по 0:3?

Зрозуміло, що тепер на матч із «Зорею» мотивація у київських футболістів має просто зашкалювати. Адже третю поразку поспіль їхні вболівальники просто можуть не пробачити. А ще це може призвести до серйозних організаційних змін. Не випадково сам Мірча Луческу дав зрозуміти журналістам, що готовий піти з команди.

І ще. Цікаво буде подивитися на стартовий склад «Динамо» у поєдинку із «Зорею». Після таких невдач хтось із гравців основи цілком можливо може втратити довіру тренера і, навпаки, той, хто розпочинав ігри на лаві запасних, швидше за все, отримає свій шанс.

Статистика матчів

У чемпіонатах України суперники зіграли один з одним 35 матчів. «Динамо» перемагало у 21 із них, «Зоря» - у 4. Ще 10 разів команди завершували поєдинки внічию. Востаннє клуби зустрічалися 12 грудня минулого року, і той матч завершився внічию 1:1. Тоді гра проходила у Києві на НСК «Олімпійський». Тепер, незважаючи на те, що номінальними господарями поля будуть футболісти «Зорі», поєдинок відбудеться знову у Києві, але на стадіоні «Динамо».

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Мацапура, Вантух, Імереков, Батагов, Данченко, Булеца, Назаріна, Чурко, Мишньов, Крістіан, Русін

«Динамо»: Бущан, Тимчик, Забарний, Сирота, Вівчаренко, Сидорчук, Шапаренко, Караваєв, Циганков, Буяльський, Ванат

Прогноз на протистояння:

«Динамо», звичайно ж, прагнутиме перемоги. Як, втім, і «Зоря» намагатиметься не прогаяти своє лідерство в чемпіонаті. Тим не менш, ризикнемо припустити, що гра завершиться внічию 1:1.

3 вересня, субота

«Зоря» – «Динамо»
Київ. Стадіон «Динамо» ім.В.Лобановського. 13:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports», «2+2»
ЗОРЯ - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр - Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch
  • 7.10
  • 4.80
  • 1.42
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 7.00
  • 4.80
  • 1.43
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Злий Глобинець
Дуже хочеться, щоб по закінченні цього матчу турнірна таблиця УПЛ не зазнала жодних змін.
Sunrise
Вопрос к руководству Зари: команда сменила домашний стадион или это намёк на отсутствие амбициозных целей в этом сезоне (возможно клуб пытается экономить средства)? 
Фанькин кот
Фань, а ты денюжку у Шпрота занял и на Зорьку ставочку закинул? Или имеешь инфу, что Сурки уже забашляли Геллеру и купили победу этому слабому и  никакущему Динамо?
Oliynuk_sport
Прогноз 0:1