Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 вересня 2022, 17:52
13735
14

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Цей момент треба пережити»

Головний тренер «Динамо» Київ прокоментував поразку у матчі проти луганської «Зорі»

| Оновлено 03 вересня 2022, 17:52
13735
14
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Цей момент треба пережити»
Мірча Луческу. ФК Динамо Київ

Головний тренер «Динамо» Київ Мірча Луческу прокоментував поразку у матчі 3-го туру УПЛ проти луганської «Зорі»:

— Сьогодні футболіст «Динамо» Бражко, який виступає в оренді в «Зорі», забив вирішальний м’яч. Раніше орендовані футболісти не грали проти «Динамо». Що змінилося?

— Я не знав, що Бражко гратиме. Але незалежно від цього, важливо, щоб він грав, підвищував свою майстерність. Можу лише привітати його.

Працюючи в «Шахтарі», я теж дозволяв деяким орендованим футболістам грати проти свого клубу. Але цього разу рішення приймав не я.

Я не займаюся орендованими гравцями, я займаюся своєю командою. Наші помилки в обороні турбують. Це стало ключовим моментом сьогодні: ми були на ходу в другому таймі, готові були забити другий гол за рахунку 2:1, але знову допустили помилку.

Турбує і гра команди в цілому. Багато нервів і суєти було в діях наших футболістів. Це дозволило супернику організуватися, виходити в гарні контратаки, за допомогою яких «Зоря» і забивала сьогодні.

Бажання у хлопців було велике. Але це бажання, навпаки, заважало їм — вони метушилися, поспішали. А швидко пропущений м’яч вніс додаткову нервозність. Не вдавалося правильно зробити останній пас — багато в чому саме через ці емоції та нервовість.

Перед матчем я сказав хлопцям, що ми зараз проходимо через важкий момент. Окрім негативних результатів, травми отримали Циганков та Попов, а сьогодні вночі в лікарню забрали Вівчаренка. Ці моменти позначаються на загальному стані команди.

До початку сезону ми провели 21 контрольний матч, 18 з яких виграли, а 3 зіграли внічию. Ми були впевнені у своїх силах. Що сталося зараз, важко пояснити. Цей момент треба пережити.

Ми витримуємо навантаження, добре рухаємося. Скоріш за все, проблеми в плані психології: футболісти довго не були з рідними, було багато роз’їздів, що вимотують. Одним словом, є чимало факторів, які сковують футболістів і створюють нервову атмосферу.

Прес-конференція Мірчі Луческу. Динамоманія

Зараз треба перемикатися на наступний матч, готуватися до поєдинку з «Фенербахче» в першому турі групового етапу Ліги Європи. У чемпіонаті України у нас ще буде можливість надолужити втрачене, а в Лізі Європи треба чіплятися за кожне очко.

З жалем маю знову сказати, що в матчах чемпіонату багато пауз, часто на полі виходять лікарі. Фрагментарний хід гри нервує футболістів, збиває ритм, не дозволяє команді показати свою гру. Судді постійно розповідають кожному футболісту, що треба робити, пояснюють причину зупинки гри і так далі. Цим користуються команди, які ведуть у рахунку.

Вітаю «Зорю» та його тренера з перемогою. Наш суперник досяг такого результату, перш за все, за рахунок великого бажання здобути перемогу. «Зоря» грала розкуто, ми дозволяли їй багато вільностей, давали багато зон. Через нервозність допускали багато помилок — як індивідуальних, так і тактичних.

Можна обговорювати наш склад на сьогоднішній матч, але враховуючи майбутні переїзди і насичений графік матчів, я змушений проводити ротацію. Нікого не звинувачую з тих, хто грав у першому таймі, але потрібно було щось змінювати, тому в перерві я і провів відразу три заміни.

Оцініть матеріал
(118)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 03:01 0
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 23
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Istm
На наступному тижні гра з Фенербахче. Команда напіврозвалена.
alekos59
Кто же занимается селекцией в Киеве ??? Постоянные проколы, в Киеве человек не играет, ушёл и начинает играть.  Или взять тех же купленных иностранцев,  постоянные проколы. Назовите этих героев невидимого фронта ???
Gargantua
Сидорчук опять ярко продемонстрировал свое убожество
Весняна Сова
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Вік.
Да відпустіть вже діда на пенсію,містер вже всьо,ну ресурси людини не нескінченні...,і Сидорчука з Гармашем треба продать в Динамо Мінськ,це їх рівень,як цього керівництво команди не бачить..,це і дитині видно.
Gargantua
наложились видимо и эмоциональное опустошение после вылета от Бенфики, и ситуативное невезение. Сегодня там рикошет, там поскользнулся. У Зари три удара по воротам - три гола. Ну и конечно кадровая несбалансированость. Люди ушли а кто на усиление?  Кабаев это ни о чем.
Alex86 1
Увы, но надо было уйти на красивой ноте когда сделал требл, как раз и шахту поимел и на пенсию.
Не знаю виноват ли румын, но закончил бы уже с отмазками, да и вопрос сможет ли другой тренер выжать из этого состава что-то, Лобановского уже нет
roman75zpr
"...но я ни в чём никогда не виноват..."