Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 серпня 2022, 05:57
1368
0

Інгулець – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Перший матч в чемпіонаті для команд – в сьомому турі

| Оновлено 26 серпня 2022, 05:57
1368
0
Інгулець – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Сайт УПЛ

В четвер, 25 серпня, відбудеться поєдинок 7 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть петровський «Інгулець» та «Олександрія». Гра пройде в Петровому на полі стадіону «Інгулець», початок - о 13:00.

«Інгулець»

Нестандартний чемпіонат - нестандартний і його календар. Поточний розіграш Прем'єр-ліги колектив Лавриненка мав розпочинати проти київського «Динамо» в першому турі. Але через участь киян в кваліфікації Ліги чемпіонів гру перенесли на пізніший термін. Варто відзначити, що «Інгульцеві» не щастить в організації матчів з «Динамо» - минулого сезону мали урочисто відкривати стадіон грою з грандом, заради цього і перенесли гру першого кола, але не склалося. Так і цього сезону - замість відкрити сезон битвою з «Динамо», довелося б незаплановано відпочивати. Щоправда, клуб Поворознюка вирішив не бити байдиків, а знайшов схожого «відпочивальника» - «Олександрія» теж пропускала перший тур через єврозайнятість «Дніпра-1» - і вирішив грати матч 7 туру. Воно й правильно, хтозна, що буде пізніше, якщо можна грати зараз, то треба грати.

Ще перед стартом другої половини минулого сезону, який не відбувся, «Інгулець» серйозно обновився, а тепер - тим більше. Останній офіційний матч команди датовано 10 грудня, з того часу в команді з'явилося багато нових футболістів. Але президент з невичерпною енергією на місці, тренер з величезним кредитом довіри - теж, тому можна припустити, що відносна стабільність команди в поточному сезоні збережеться - зірок з неба вона не хапатиме, але й не доведе справу до битви за виживання.

Варто відзначити той факт, що у вісьмох проведених спарингів в передсезонній підготовці «козаки» жодного разу не поступилися - 5 перемог і 3 нічиї.

«Олександрія»

На початку другої половини минулого сезону, який так і не розпочався, «Олександрія» досить якісно посилилася і небезпідставно претендувала б на єврокубкові місця. Але наявність у нашої країни ненормального, м'яко кажучи, сусіда поламала плани багатьом. Тому свої амбіції колектив Юрія Гури спробує реалізувати в сезоні поточному. Як було сказано вище, чемпіонат мав розпочинатися для «поліграфів» матчем з «Дніпром-1», але маємо те, що маємо.

Нагадаємо кілька прізвищ футболістів які є в команді - Авагімян, Костишин, Калитвинцев, Цуріков, Скорко, Вікентій Волошин, Рибалка, Гринь, Мірошниченко... Як бачимо, грати є кому, і коли реалізовувати великі амбіції, як не зараз?

В міжсезоння команда, як і «Інгулець», грала досить багато, але ігрові результати виявилися середніми - по три перемоги, нічиї та поразки.

Статистика зустрічей

Між собою команди провели 4 офіційні гри - 3 в чемпіонаті та 1 в Кубку України. В активі «Інгульця» одна перемога, решту виграла «Олександрія», різниця м'ячів 5-9 на користь зрозуміло кого.

Орієнтовні склади

«Інгулець»: Кучер – Сидоренко, Ковальов, Поспєлов, Саків – Коробенко, Кучеренко – А. Блізніченко, Запорожець, Козак – Сітало.

«Олександрія»: Білик – Мірошниченко, Бондаренко, Бабогло, Цуріков – Дришлюк, Рибалка – Калитвинцев, Авагімян, Третьяков – Гринь.

Прогноз на протистояння

Ризикнемо спрогнозувати, що в матчі буде забито швидкий гол, після чого гра розкриється і ми побачимо багато гольових моментів. Але все ж більш іменитіші гості заб'ють більше і повезуть додому три очки.

25 серпня, четвер

«Інгулець» – «Олександрія»
Петрове. Стадіон «Інгулець». 13:00
ТБ-трансляція на платформі «Setanta Sports»
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
ІНГУЛЕЦЬ - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:3
Parimatch
  • 3.74
  • 3.24
  • 2.12
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 3.74
  • 3.24
  • 2.12
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.