Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 22 червня 2022, 12:53
58
0

Стратегії ставок на прохід у футболі

Стратегії беттинг можна використовувати для того, щоб ефективно ставити на прохід

| Оновлено 22 червня 2022, 12:53
58
0
Стратегії ставок на прохід у футболі

У футболі, як і іншому виді спорту, головною метою залишається перемога. Але перед тим, як зіграти у фіналі, треба ще туди пробитися. І не дивно, що все більшу популярність набувають парі на прохід, тобто на те, хто у зустрічах на виліт здобуде право, байдуже як, пройти в наступний раунд. Які ж стратегії беттинг можна використовувати для того, щоб ефективно ставити на прохід? Експерти навели кілька прикладів.

Можливо вигідною гра на фаворита при програші

Як правило, таку тактику застосовують, коли в 1-матчевому протистоянні (наприклад, у плей-офф Євро або чемпіонату світу) така команда, що вважалася фаворитом, пропустила першою і поки що програє. Звичайно ж, вже за 0-1 коефіцієнт на прохід починає зростати, і поступово, ближче до фінального свистку, досягає привабливого показника. У цей момент, якщо ця команда не має кадрових втрат, і, судячи з трансляції, вона показує хорошу гру, варто ризикнути і зробити ставку на прохід команди в наступний раунд. Можливо, перемоги в основний час і не буде, але, коли сильніший знає, що буде ще екстра-тайми, то він і не особливо намагається дотиснути аутсайдера, що відкрив рахунок. Але зрівняти, пробити оборону андурдога, як правило, виходить, тим більше, що той майже завжди в такий момент починає втискатися все глибше в штрафний.

З застереженнями, але цю модель гри можна застосовувати і до двоматчевих протистоянь. Вона ефективна, коли фаворит програв 1-й матч, і у відповідь не може виграти, особливо вдома. У такій ситуації зростають саме котирування на прохід у наступному раунді. Знову ж таки, якщо картина гри показує, що Ваш фаворит реально сильніший, що йому просто поки що не щастить, можна оформити парі на те, що він досягне задовільного результату.

Ставка наздоганом на те, якою буде перемога

Цю тактику рекомендують використовувати у ситуації, коли протистояння вже переходить у вирішальний овертайм. Якщо Ви дивилися поєдинок і зрозуміли, хто сильніший і, ймовірно, виграє, варто оформити ставку на те, що ця команда виграє в екстра-таймі. Якщо це парі минає, то гравець отримує профіт. Якщо зберігається нічия, то експерти радять збільшити ставку у 2-2,5 рази, та розмістити суму на перемогу колективу за пенальті. Тут, щоправда, варто пам'ятати, хто стоїть на воротах у противників. Вистачає тих голкіперів, що майстерно відбивають пенальті, як, наприклад, Доннарумма, а є ті, хто в них традиційно не вгадує – тут можна згадати Де Хеа. Звичайно, навіть якщо вони стоять у рамці у переможців, краще утриматися від ставок.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram
Футбол | 19 квітня 2024, 21:36 5
Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram

Після суперсерії пенальті в Андрія вже 2,6+ мільйона підписників

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.