Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 22 червня 2022, 11:09
83
0

Успішні стратегії ставок на бокс

Які стратегії вважаються підходящими для використання у середовищі боксу

| Оновлено 22 червня 2022, 11:09
83
0
Успішні стратегії ставок на бокс

Багато тих, хто робить ставки на бокс на регулярній основі. Звичайно ж, коли працюєш постійно в одній і тій же сфері, то бажано слідувати тій чи іншій стратегії. Як правило, ті, хто ставить на бокс, застосовує ту чи іншу математичну комбіновану модель з непоганими результатами в довгостроковій перспективі.

Гра проти фаворита

Досить популярна і не дуже хитра тактика, коли потрібно просто ставити на те, що перемога дістанеться аутсайдеру. При цьому можливі два формати в рамках єдиної моделі. Одні гравці обмежуються тим, що ставлять на одного конкретного спортсмена. Інші ж "заряджають" на всіх андердогів поспіль, не особливо турбуючи себе якоюсь аналітичною діяльністю. Перший варіант має такий недолік, як те, що він просто довгий, адже боксери виходять у ринг не дуже часто, і. обмежуючись 1-м спортсменом, прибуток доводиться чекати місяці і роки. А ось у 2-му форматі все проходить інтенсивніше, адже поєдинки різного рівня проводяться щотижня, і в більшості пар є аутсайдери та фаворити. Суть у тому, що на перемогу андердогу потрібно ставити, якщо коефіцієнт перевищує позначку 4,0 - і так робиться протягом кількох матчів. Якщо не вдалося виграти, продовжують вірити в свідомо слабких гравців, але піднімаючи номінал ставки. Головне в тому, щоб правильно розрахувати банк, і витримати гру до переможного. А щойно ставка зіграє, номінал знижується до початкового. У будь-якому разі, стратегія вважається такою, що має право на життя, адже аутсайдери в боксі нерідко перемагають, і вже перший такий випадок успіх перекриє всі мінуси та виведе вас у плюс.

Догін на тотал

Стратегія, що дуже схожа за змістом на попередню. Той потрібно брати досить середнє значення тотала проведених раундів, і стабільно використовувати таке парі - тільки строго на "більше"/"менше", або на конкретного боксера, або поспіль на всі поєдинки. Досвідчені гравці стверджують: постійно використовуючи те саме значення, все одно воно буде в результаті виграшним, просто потрібно дочекатися цього. При виборі середніх, найбільш популярний тотал, коефіцієнт буде зустрічатися на рівні 1,85-1,95. У разі невдач, а такі, звичайно, не виключені, потрібно бути фінансово готовим піднімати номінал ставки, причому навіть не вдвічі, а приблизно в 2,2 рази. Саме тому потрібно ретельно стежити за банком і починати з не більше ніж 3% загальної доступної суми.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі
Футбол | 18 квітня 2024, 13:54 2
Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі

Український воротар думає лише про «королівський клуб»

КЛОПП: «Аталанта на 100% заслужила пройти далі. Ми зосередимося на АПЛ»
Футбол | 19 квітня 2024, 01:41 2
КЛОПП: «Аталанта на 100% заслужила пройти далі. Ми зосередимося на АПЛ»

Головний тренер «Ліверпуля» підбив підсумки 1/4 фіналу ЛЄ для свого клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.