Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 14 лютого 2022, 07:56
2710
1

МИХАЛИК: «Гравцями Динамо після перемоги над Депортіво можна пишатися»

Спеціаліст – про вихід киян до 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА

| Оновлено 14 лютого 2022, 07:56
2710
1
МИХАЛИК: «Гравцями Динамо після перемоги над Депортіво можна пишатися»
ФК Динамо Київ

Екс-гравець національної збірної України та «Динамо» Тарас Михалик прокоментував перемогу киян над іспанським «Депортіво» (2:2, пен. 3:2) у плей-оф Юнацької ліги УЄФА.

«Здавалося, все було проти динамівців. Суперництво проходило в гостях за потужної підтримки 12-го гравця, з різних причин була відсутня група провідних виконавців, були проблеми з ігровою практикою.

Але хлопці вистояли, ними вже можна пишатися. Сподіваюся, що вони на цьому не зупиняться, адже у разі виходу до чвертьфіналу випередять своїх попередників із «Динамо», які у 2016-2017 та 2018-2019 роках також пробивалися до 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА.

І, віддаючи належне динамівцям за виявлений характер та вишкіл, непокоїть, де більшість із них гратиме вже восени. Адже чемпіонат України (U-21) скасовано, а до основної команди будуть запрошені лише кілька найдостойніших. І йдеться не лише про динамівських юніорів, у такому ж становищі перебувають і резервісти інших клубів. Ось чому, на мою думку, потрібно виправити помилкове рішення та повернути чемпіонат серед 21-річних. Інакше можна опинитися в ролі скупого, який платить двічі», - сказав Михалик.

Нагадаємо, що жеребкування плей-оф Юнацької ліги УЄФА відбудеться 14 лютого. Цього ж дня визначиться турнірна сітка від 1/8 фіналу до вирішальної стадії.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Сепаратист виліз.