Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 10 лютого 2022, 10:47
27848
95

Йдемо в 1/8 фіналу! Динамо U-19 пройшло однолітків з Депортіво

В серії пенальті кияни били краще

| Оновлено 10 лютого 2022, 10:47
27848
95
Йдемо в 1/8 фіналу! Динамо U-19 пройшло однолітків з Депортіво
twitter.com/UEFAYouthLeague

Шлях команд до цього матчу виявився різним. «Динамо» довелося в груповому етапі змагатися за вихід з «Барселоною», «Баварією» та «Бенфікою». А «Депортіво», який йшов по Шляху чемпіонів, пройшов польську «Погонь» та ізраїльський «Маккабі». Причому у виїзних матчах розгромно програвав, а надолужував своє на домашньому стадіоні «Ріасор». 

До слова, головна команда з Ла-Коруньї зараз переживає не найкращі часи і про єврокубки може тільки мріяти. Не дивно, що на матч юнацької Ліги УЄФА зібралося приблизно 20 тисяч вболівальників, які гаряче підтримували свою команду.

В колективу Ігоря Костюка проблем було багато. З різних причин не змогли взяти участь в матчі Нещерет, Бражко, Боль і Назар Волошин. Навіть другий воротар Тугай погано себе почував перед грою, тому вийшов проти іспанців номінально третій - Ігнатенко.

Динамо Київ

Іспанці агресивно побігли забивати з перших же хвилин. Очевидно, вони знали, що Танчак на правому фланзі захисту грає не на своїй позиції, тому зосередили свої зусилля на цій ділянці поля. І це дало плоди - після розіграшу кутового наші захисники пасивно дали прострелити на дальню штангу, де ніхто не перешкодив Нахері відправити м'яч в пустий кут.

Щоправда, відразу вдалося відігратися, причому в схожому стилі. Після подачі з кутового Дячук пробив в праву штангу, м'яч після метушні опинився біля лівої, де на нього чекав самотній Царенко - 1:1.

А далі почалася типова юнацька гра з акцентом на фізику, індивідуальні дії і... випрошування пенальті після кожного падіння. Щоправда, арбітр рішуче показав, що буде фіксувати тільки стопроцентні фоли, і давав грати, щоразу показуючи характерний жест - мовляв, не ний і піднімайся.

Твіттер Депортіво

Вперше він дістав жовту картку з кишені на 22 хвилині - Рубен Лопес небезпечно зіграв проти Царенка. Здавалося б, рядовий епізод.

Вже за кілька хвилин вболівальники «Динамо» були шоковані - Ігнатенко отримав м'яч від свого захисника і в простій ситуації дозволив тому ж Лопесу підбігти і в підкаті забити другий гол своє команди. Нокдаун.

Ернандес міг робити гру майже безнадійною, але примудрився з лінії воротарського майданчика пробити вище воріт. А далі на сцену знову вийшов Рубен Лопес - за фол проти Яцика він отримав другу жовту картку і достроково пішов відпочивати. Стало трохи легше, але всі надії були на перерву. Тому дальні удари Яцика і Діалло не сприйнялися як щось серйозне.

Твіттер Депортіво

Очевидно, Ігор Костюк дав цінні вказівки на другу половину, тому що якість гри значно покращилася, в тому числі і завдяки кількісній перевазі. Проте щось солідне створити не вдавалося, як, в принципі, й іспанцям. Щоправда, вони перегравали динамівців в індивідуальній майстерності.

Оживила гру єдина заміна киян - ель-Хамліші вдало влився в перебіг подій на полі і почав, роздаючи паси та пробиваючи по воротах, ставати помітною фігурою. Але не він став героєм - Олександр Яцик підібрав м'яч на правому фланзі, при пасивнсті іспанців підійшов ближче до воріт і обвідним ударом поклав точно в праву дев'ятку. Шедевр і 2:2.

«Депортіво» почали відверто тягнути час в надії на пенальті, які, в разі нічиєї, мали б початися відразу після закінчення основного часу. А «Динамо» могло б вирвати перемогу, але Попов з кількох метрів вкрай невдало пробив - прямо в воротаря. Серії одинадцятиметрових уникнути не вдалося.

Очоа з Поповим обмінялися точними ударами, Гуерра і Діалло - неточними. Тоді Гомес і ель-Хамліші знову синхронно забили, Ігнатенко потягнув другий удар в серії, Вівчаренко забив третій гол, а Родрігес зарядив у поперечину. 2:3 - 1/8 від «Динамо» нікуди не поділася.

Тепер суперником київського клубу в наступному раунді стане хтось з переможців груп - «ПСЖ», «Ліверпуль», «Спортінг», «Реал», «МЮ», «Зальцбург» або «Ювентус».

Матч за вихід до 1/8 фіналу юнацької Ліги УЄФА 2021/2022.

«Депортиво» U-19 (Ла-Корунья, Іспанія) – «Динамо» U-19 (Київ, Україна) – 2:2 (пен. 2:3).

Нахера, 4, Р. Лопес, 26  - Царенко, 6, Яцик, 75.

Серія пенальті: 1:0 – Очоа, 1:1 – Попов, 1:1 – Гуерра (воротар), 1:1 – Діалло (воротар), 2:1 – Гомес, 2:2 – ель-Хамліші, 2:2 – Барсіа (воротар), 2:3 – Вівчаренко, 2:3 – Родрігес (перекладина).

 Р. Лопес, 22, 36, Родрігес, 78, Суарес, 87 - Яцик, 40, Дячук, 41, Попов, 78.

 Р. Лопес, 36 (друге попередження).

«Депортиво» U-19: Суарес - Діас (Тейхо, 85), Родрігес, Баркла, Фігуероа - Нортега, Нахера (Мендес, 46), Лопес - Ернандес (Очоа, 76), Н. Лопес (Гуерра, 46), Мелья (Гомес, 90).

Запас: Ріос, Гомес, Тріго.

«Динамо» U-19: Ігнатенко – Танчак, Філатов, Дячук, Вівчаренко – Царенко, Яцик, Скрипник (ель-Хамліші, 64) – Близниченко, Попов, Діалло.

Запас: Тугай, Єрьоменко, Горбач, Кремчанін, Опанасенко, Уваров.

Арбітр: Антоніу Нобре (Португалія).

Стадіон: «Ріасор» (Ла-Корунья, Іспанія).

ДЕПОРТИВО U-19 - ДИНАМО U-19. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Депортіво U-19 – Динамо U-19. Відео голів та огляд матчу

Оцініть матеріал
(91)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 95
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex86 1
Ну что сказать, молодежь таки есть у нас и неплохая. Теперь бы до основы добрались только. Всех с победой! ДК № 1!
___FunnyCat
Хороший результат , учитывая что нету Боля , Бражко , Волошина , Нещерета …
Какую же красоту Яцык положил , но как же нам сложно было позиционно реализовывать большинство , когда соперник закрыт и его нельзя разрывать на скорости .
—-
Тем не менее всех с победой, едем дальше !
euro2012_za_2012euro
Молодцы!!!
Игнатенко Красава!
sahka1981
Спасибо Игнатенко, не за привоз конечно (в итоге из грязи в князи!), а за уверенную игру в серии пенальти! Я о нем впервые услышал, парень вроде ни одной минуты даже в чемпионате не сыграл, и сразу на выезд с более 20 000 зрителей, попал в мясорубку, молодец!!!
Умник
Браво пацаны.
Это и есть усиление на основу
Умник
Если вкладывать в школу будут результаты.
Главное давать тренерам возможность учиться
sahka1981
С победой! Без половины основы, на выезде против чемпиона Испании, более 20 000 болел. Молодцы!!!
Олег Прок
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ivan Vismutenko
Спасибо Р. Лопесу за карточки, но надо было решать тогда в основное время.
Зато все поняли, что пенальти это тоже игра.
Класс было смотреть на испанской трансляции.
Паненка! О хахаха... И тут же Эль красавчик по ушам забил. Это их резко остудило. А потом Вивчаренко успокоил в уголок. Оттуда и рахитские удары депоров.
Браво!
fedd1979
Більшого хотілося від Діалло, ну й запороли декілька чудових моментів наприкінці. Звичайно, більшість гри 11х10, однак на виїзді, з чемпіоном Іспанії, при глядачах. Норм! Ну й нарешті по пенальті не програли, а виграли
Олег Прок
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
UPL
Без 4-5 гравців основи, хоч і по пенальті, але виграти у чемпіона Іспанії багато чого варте! Не хочу забігати на перед, але з такою грою як була з Барсою і Бенфікою, то чому б і не помріяти?))
Burevestnik
Молодці, з перемогою !!!
Олег Прок
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DK1961
Молодцы! Всех с победой и желаю побеждать и дальше!
VK-Sport
Красавчики! Переполняет радость от того, что Динамо продолжает гнуть свою линию и готовит действительно конкурентоспособных молодых футболистов! Некоторых уже сейчас можно переводить в основную команду, которая и так состоит на 80% из воспитанников! БРАВО!
Burevestnik
ну как всегда...
Началось с поздравлений, но кое-кто вылез на ветку
и началось дерьмометание...
ZportUA
Молодцы Чемпионы!! Без половины основного состава обыграть чемпионов Испании - это дорогого стоит!!Динамо Киев - вперёд!!!
adidas777
Красавцы пацаны!!!
В следующем раунде, уверен мы прибавим в игровом плане!