Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 листопада 2021, 01:04
3217
1

Олександрія – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Не в оптимальних кондиціях

| Оновлено 30 листопада 2021, 01:04
3217
1
Олександрія – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

Дуже пристойно провела середину осені «Зоря», але на вирішальний відрізок луганчан, все ж таки, не вистачило – єврокубкової весни команда не матиме. «Олександрія» ж, навпаки, чудово стартувала в сезоні, протягом осені явно втративши свої найкращі якості.

Зоря

Звичайно, від візиту колективу Віктора Скрипника до Риму всі українські любителі футболу чекали сенсації, проте дива не сталося – рівень гри суперника виявився значно вищим. Логічно, що й пред'являти якісь претензії своїм підопічним після 0:4 від «Роми» керманич луганчан не став: «Нам дуже складно грати проти мотивованої команди. «Ромі» потрібна була перемога, вони провели ідеальний матч. Є зустрічі, коли фаворити не перемагають, але цього не сталося. Переміг клас, найсильніша команда. Ми припустилися помилок, але не можу звинувачувати свою команду».

Набагато більше питань могло бути після поразки у Львові (1:2) тижневої давнини, коли обірвалася переможна хода «Зорі» в УПЛ. Хоча той поєдинок команда проводила крізь призму підготовки до важливої зустрічі Ліги Конференцій, тому тренерський штаб експериментував зі складом. На другий тайм, як пам'ятаємо, притрималися Жуніньо та Владислав Кабаєв, з лави спостерігав за грою Віталій Вернидуб, який відновився після травми. Позитивним моментом у львівському поєдинку став дебютний у сезоні гол Максима Луньова, який нечасто з'являється у складі – півзахисник відзначився класним дальнім ударом з передачі Аллах'яра. Негативний – попередження Кабаєву, через яке йому тепер доведеться пропустити виїзд.

Олександрія

Усього одну перемогу в шести останніх матчах Прем'єр-ліги здобула команда, і більш промовистої статистики в такій ситуації навряд чи знайдеш. У минулому турі «Олександрія» взагалі встановила власний антирекорд чемпіонату, вперше пропустивши більше двох м'ячів за гру. Знову ж таки, про найсильніший склад тиждень тому у колективу Юрія Гури також не йшлося: до лазарету потрапив Еміль Мустафаєв, давно лікуються Кирило Ковалець і Сергій Гринь, а Каспарс Дубра отримав відпочинок після ігор за свою національну збірну.

Наставник «Олександрії» поразку від дніпрян коментував також без зайвих закидів: «Моменти були. У другому таймі були й удари по воротах, але не реалізували. Зрозуміло, що важко щось зробити після 1:3, але я вважаю, що хлопці молодці». Із луганчанами через дискваліфікацію точно не допоможе Сергій Рибалка – до речі, який дуже непогано відіграв проти «Дніпра-1».

Статистика зустрічей

Зі змінним успіхом проходять протистояння суперників. Наприклад, минулого сезону «Зоря» здобула дві перемоги, а позаминулого – «Олександрія» виграла три матчі з чотирьох, ще один звівши внічию. Відповідно, і загальний приблизний паритет у балансі зустрічей анітрохи не дивує: 8 перемог «Олександрії» та 7 «Зорі» у 21 грі чемпіонату. Минулого літа в Запоріжжі сильнішою виявилася команда Юрія Гури - 1:0, а гол тоді забив Іван Калюжний, якому асистував Ковалець, який вже згадувався.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Білик, Цуріков, Дубра, Мельник, Бабогло, Мірошниченко, Калюжний, Третьяков, Кирюханцев, Дришлюк, Устименко.

«Зоря»: Мацапура, Фаворов, Вернидуб, Імереков, Жуніньо, Цвек, Булеца, Хомченовський, Громов, Аллах'яр, Шахаб.

Прогноз на протистояння

Традиційно напруженим та в'язким очікується поєдинок в Олександрії. Господарі перебувають явно не у найкращій формі, а у гостей точно буде емоційний спад після фіаско у єврокубках. Найімовірніше, переможця в матчі не буде визначено.

29 листопада, понеділок

«Олександрія» – «Зоря»
Олександрія. КСК «Ніка». 19:30
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
ОЛЕКСАНДРІЯ – ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Артем Циганенко
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
- * -
Скорей всего ничью распишут.