Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 30 листопада 2021, 22:33
3716
14

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Два тижні роботи з Дженоа – це взагалі нічого»

Наставник оцінив початок своєї роботи у чемпіонаті Італії

| Оновлено 30 листопада 2021, 22:33
3716
14
Андрій ШЕВЧЕНКО: «Два тижні роботи з Дженоа – це взагалі нічого»
Lapresse

Наставник Андрій Шевченко розповів про те, як пройшли його перші тижні у «Дженоа», а також поділився враженнями від першого матчу з «Ромою».

Про схему 3-5-2: «Звичайно, це свідоме рішення. Дуже важка ситуація з травмованими, більше 8 гравців, які можуть бути в основі, їх не було. Це ускладнило завдання і виходили на цю систему гри з урахуванням складу».

Про перші тижні роботи: «Два тижні роботи – це взагалі нічого у клубному футболі. Крім того, кілька гравців повернулися зі збірних. Я залишився задоволеним ставленням команди до гри. Задоволений напрацюваннями, які ми зробили за кілька днів. Перед нами багато роботи, потрібно серйозно покращувати гру. Важка турнірна ситуація, але ми йдемо на ризик, адже у команди є потенціал. Для міста це важливий клуб, у нас багато уболівальників».

Про те, як прийняли фани: «Уболівальники «Дженоа» славляться підтримкою навіть у складні періоди, а останні роки були складними для «Дженоа».

Реакція після матчу з «Ромою»: «Я сказав те, що мав сказати. Ми маємо складний календар, важливі матчі попереду. Є не дуже добрі новини з приводу травмованих і багатьох поки що не буде. Доведеться вирішувати завдання у битвах із топ-командами».

Про проект «Дженоа»: «Зараз ми концентруємось на матчах, але клуб планує трансферну політику. Подивимося, що буде далі. Ми маємо бути конкурентними вже зараз. Я розумію, що стоїть завдання не вилетіти. Вже казав, що це як перемога у Лізі чемпіонів. Потрібно набратися терпіння. Терпіння і час - найкращі помічники».

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey111
Шева, ты молодец, не сдавайся МЫ все в тебя верим
Віталій Ткачук
В Петракова було менше часу після того як цей геній втік зі збірної, але він не скиглив, а дав результат. А клуб Шевченка, за два тижні "напрацювань" спромігся завдати лише один удар по воротах кризової Роми, проти 19-ти. Зараз треба давати результат з Удінезе на виїзді, бо далі Мілан і Ювентус. Якщо програє ще ці матчі, то його, м'яко кажучи, не зрозуміють.
nivava
avtv5555
adidas777
Чё завелись то? Какие деньги? За какие такие заслуги в Дженоа вы хвалите Шеву?
Вот если вылетит команда из серии А, что тогда скажут владельцы Дженоа? Потом опять напишете, что Шевченко дали мало времени на подготовку...
Покажет результат, вот тогда и будем петь дифирамбы, а пока рано...
А про Реброва - это сарказм конечно.
nivava
Андрюша, не позорь Украину
Возьми Реброва в помощники....
PerezdeCuellar
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex Suz
5 лет со сборной тоже невысокий результат в итоге
Петр Смирнов
Навчались отмазки, уйди в отставку, твой уровень кримтеплица, фирук