Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 листопада 2021, 16:36
1990
1

Львів – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Львівський транзит перед візитом до Вічного міста

| Оновлено 20 листопада 2021, 16:36
1990
1
Львів – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У чудовому настрої підходять до далекого виїзду луганчани. Переможна хода чемпіонатом разом із «воскресінням» у Лізі Конференцій дозволяють говорити про те, що «Зоря» нині на піку форми. Не так все погано і у «Львова», який у трьох останніх матчах УПЛ зазнав лише однієї поразки.

Зоря

Осіння частина сезону в Прем'єр-лізі у «Зорі» справді вражає: шість перемог у семи матчах, причому чотири з них – з великим рахунком! Так було й у минулому турі, коли луганський колектив розбив «Верес» (3:0): три голи, і всі – у другому таймі, забив Шахаб. Тандем іранських футболістів команди цього сезону показує класну результативність: Шахаб тепер, як і Аллах'яр, входить до десятки найкращих бомбардирів УПЛ!

Двотижневу паузу в чемпіонаті «Зоря» заповнила тренувальним процесом, обійшовшись без спарингів. Хороші новини надійшли з «лазарету» луганського клубу: до команди приєдналися Владислав Кабаєв, Артем Громов та Єгор Назарина, які залікували травми. Додав позитиву і День народження Віктора Скрипника, який наставник «Зорі» відзначив у п'ятницю.

Львів

Колектив Олега Дулуба свій останній матч чемпіонату програв «Десні» (0:2), обидва м'ячі також пропустивши у другому таймі. Далекі удари суперників змусили капітулювати Олександра Ільющенкова – між іншим, найкращого гравця «Львова» у жовтні. Не дорахувавшись очок, львів'яни залишилися без двох виконавців: Олександр Романчук та Олексій Зозуля пропустять суботню зустріч через дискваліфікації.

Контрольним матчем із «Минаєм» заповнив паузу «Львів», зігравши із сусідами по таблиці внічию – 2:2. Голами у львів'ян відзначилися Ернест та Олексій Довгий, також окремо відзначимо дебют 18-річного півзахисника Романа Михайліва, який вийшов у стартовому складі.

Коментар

Незважаючи на майбутній історичний візит до Риму, не менш серйозно у «Зорі» готувалися й до виїзду до Львова, про що в інтерв'ю клубній прес-службі розповів Єгор Назарина: «Про «Рому» поговоримо вже після «Львова». Потрібно здобути позитивний результат у чемпіонаті України, а вже потім – у Лізі Конференцій. Налаштовуємося максимально та хочемо взяти очки у всіх матчах!».

Статистика зустрічей

Дев'ять зустрічей встигли провести суперники: «Львів» у них жодного разу не виграв та забив лише один гол. Найгірше у львів'ян склалися два матчі минулого сезону – 0:5 у Львові та 0:4 у Запоріжжі. З іншого боку, чотири нульові нічиї в протистоянні із «Зорею» – не найгірший послужний список.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Ільющенков, Бусько, Лека, Крушинський, Якимець, Брікнер, Довгий, Політило, Шина, Ернест, Нич.

«Зоря»: Мацапура, Фаворов, Імереков, Цвек, Жуніньо, Хомченовський, Булеца, Луньов, Гладкий, Аллах'яр, Шахаб.

Прогноз на протистояння

Традиція «Зорі» грати проти «Львів» без пропущених голів – це добре, але всі серії рано чи пізно завершуються. Спрогнозуємо, що львівська команда все ж таки заб’є у ворота луганчан, але перемога буде за «Зорею», яка на всіх парах несеться до битви в Римі.

20 листопада, субота

«Львів» – «Зоря»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 14:00
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЛЬВІВ – ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Грозный
Заря обожает Львов. Это очередные +3