Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2021, 19:23
1234
0

Чорноморець – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Вдома як в гостях

| Оновлено 06 листопада 2021, 19:23
1234
0
Чорноморець – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Рух

У суботу, 6 листопада, в рамках 14-го туру Прем’єр-ліги «Чорноморець» у статусі господарів поля на «Арені Львів» зустрінеться з львівським «Рухом». Цю гру перенесли до Львова через те, що на одеському стадіоні 11 листопада відбудеться товариський матч збірної України зі збірною Болгарії. Поєдинок «моряків» та «рухівців» у другому колі відбудеться в Одесі. Через карантинні обмеження у Львові матч на «Арені Львів» пройде без вболівальників.

Чорноморець

До Львова «моряки» приїдуть, маючи невеселий клубний серіал. «Чорноморець» не перемагає в УПЛ з 21 серпня впродовж 9-ти ігор: п’ять нічиїх та чотири поразки, пропускаючи при цьому голи у кожному матчі. Разом з тим, молодим гравцям одеського клубу не відмовиш у самовіддачі та бажанні здобувати турнірні очки, адже «чорно-сині» перебувають у зоні вильоту до Першої ліги. І підтвердженням цього є виїзна нічия підопічних Юрія Мороза у минулому турі з «Ворсклою».

До нової зустрічі з «Рухом» одеський клуб підійшов із суттєвою кадровою втратою. Через перебір жовтих карток зустріч пропустить один з ключових гравців «Чорноморця» Євгеній Смирний.

Рух

Починаючи з 24 жовтня, «Рух» проведе вже четверту поспіль гру у Львові. У попередніх трьох, у тому числі і кубковій із «Зорею», підопічні Леоніда Кучука не зуміла перемогти. Разом з тим, в УПЛ рухівці не програють 3 гри поспіль: перемога та дві нічиї.

Щодо кадрових проблем львівського клубу, то пропустить гру вилучений в минулому турі Орест Кузик. Через захворювання не зможе вийти на поле і один із лідерів «Руху» Юрій Климчук. Натомість з основною групою працюють Богдан Бойчук та Павло Оріховський, які повернулися до тренувань після хвороби. Ювілейний, 250-й, матч в УПЛ може провести ветеран «Руху» Валерій Федорчук

Історія зустрічей

«Чорноморець» та «Рух» проведуть свою першу гру в УПЛ, а до цього суперники зустрічалися двічі у Першій лізі. Перша гра відбулася 8 вересня 2019 року у Львові і завершилася перемогою рухівців з рахунком 2:0. Тоді дубль оформив Юрій Климчук. Матч-відповідь в Одесі відбувся 11 липня минулого року і переможця не виявив – нічия 2:2. В господарів відзначилися Максим Брагару та Денис Янаков, у львівському клубі – Ернест Антві та Ярослав Мартинюк.

Феміда

Арбітром матчу призначено Дмитра Панчишина (Харків), який провів всього 6 ігор в УПЛ. Матч за участю як «Чорноморця», так і «Руху» стане для нього дебютним у чемпіонатах.

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Кучерук, Біловар, Дубко, Скорко, Д. Кузик, Вачіберадзе, Ісаєнко, Кравченко, Авагімян, Цитаїшвілі, Ванат.

«Рух»: Паньків, Білий, Мисик, Мартинюк, Сич, Карасюк, Федорчук, Альваренга, Кондраков, Таллес, Борячук.

Прогноз на матч

«Рух» налаштований перерввати затяжну безвиграшну серію матчів у Львові. З іншого боку, в попередніх двох турах обоє суперників завершували свої матчі внічию. Спрогнозуємо, що й у цьому поєдинку буде зафіксовано нічийний результат.

6 листопада, субота

«Чорноморець» – «Рух»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:30
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)
ЧОРНОМОРЕЦЬ – РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Соболєва зупинила сьому сіяну на турнірі ITF у Словаччині
Теніс | 07 травня 2024, 14:11 10
Соболєва зупинила сьому сіяну на турнірі ITF у Словаччині

Анастасія у двох сетах переграла Ірину Бару з Румунії

Скільки заробила Жирона з Довбиком і Циганковим за вихід до Ліги чемпіонів?
Футбол | 06 травня 2024, 23:14 2
Скільки заробила Жирона з Довбиком і Циганковим за вихід до Ліги чемпіонів?

Кожен клуб, який вийшов у головний єврокубковий турнір 2024/25, отримає £15.9 млн

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.