Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2021, 21:55
7143
11

Чорноморець – Рух – 4:3. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 14 туру Української Прем'єр-ліги

| Оновлено 06 листопада 2021, 21:55
7143
11
Чорноморець – Рух – 4:3. Текстова трансляція матчу
Вікіпедія

В суботу, 6 листопада, відбудеться поєдинок 14 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть одеський «Чорноморець»та львівський «Рух». Гра пройде у Львові на полі «Арени Львів», початок - о 19:30.

Цей матч мав відбутися в Одесі, але через гру 11 листопада на місцевому стадіоні національної збірної поєдинок першого кола перенесли до Львова (відповідно, у другому колі матч між цими суперниками пройде в Одесі). Молода одеська команда здобула в поточному сезоні тільки одну перемогу. Логічно, що після таких результатів «Чорноморець» перебуває на передостанньому місці турнірної таблиці (нижче - якраз єдина команда, яка поступилася одеситам, тобто «Маріуполь»). Щоправда, вже два матчі підопічні Мороза не програють - після нічиєї з «Львовом» була втримана і нульова нічия з Полтавою в попередньому турі. «Рух» перед початком туру займає десяте місце і є типовим середняком, якому виліт, мабуть, не загрожує, але який навіть близько не претендує на єврокубкові місця. В 13 турі львів'яни теж зіграли в нульову нічию - з «Олександрією».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Чорноморець» - «Рух». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PFCLviv
Рух слабенько... Чорноморець молодці!
CheMP
дааааа!!!!!!!!!
S&L
Хм.... Не позаздриш головному тренеру футбольного клубу Рух, Леоніду Кучуку, якщо в минулому турі привів нібито залізні аргументи в бік його команди, то вже після цього матчу з Чорноморцем - уповати можливо хіба що на травмованих та пані Фортуну. Втім ще можуть "вигризти" нічию і тоді постануть героями цього футбольного театру чи триллеру за участі обох команд))) Ну а ми собі можемо лише уявити іронічну посмішку Віктора Вацко. До речі честь і хвала президенту ФК Рух, Григорію Козловському, спокійно, виважено, навіть в якійсь мірі толерантно дав коментар-відповідь тому ж таки Віктору Вацко, чим, так домовити, захистив честь ФК Рух. Схоже що багато хто з нетерпінням очікує на недільну програму "Великий Футбол".
Yura Юрий
Черноморец -Рух, жух жух )))
CheMP
Черноморец, вперёд к чемпионству!
CheMP
суддейский беспредел! верните Мороза! команда без него не сможет играть! сатрапы!
Заря Востока
Во разыгрались. Жаль Динамо аж 20-го приедет.)
PFCLviv
Рух до перемоги !
gass09
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил