Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2021, 13:54
1098
1

Минай – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«За тридев'ять земель» за «шістьома» очками

| Оновлено 06 листопада 2021, 13:54
1098
1
Минай – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Минай

Із серією з шести поспіль поразок підходить «Маріуполь» до виїзду до Ужгорода, тоді як «Минай» у трьох останніх матчах програв лише раз. З іншого боку, єдину в сезоні перемогу закарпатці здобули у вже далекому першому турі чемпіонату, тож успішним стан справ у колективі Ігоря Леонова також навряд чи назвеш.

Маріуполь

Якщо до тренерського штабу господарів майбутнього поєдинку особливих претензій не виникає, то навколо Остапа Маркевича регулярно можна почути розмови про можливу відставку. Втім, напередодні виїзду наставник розповів про очікування з великим оптимізмом: «Хочемо взяти очки за рахунок наших сильних якостей: швидкості та маневреності. Звісно, не можу видавати всі секрети, але в команді є зміни на краще!».

З іншого боку, що за грою, що за результатами не можна сказати, що «Маріуполь» такий вже безнадійний. Колектив чудово бився з «Динамо» як у чемпіонаті, так і у Кубку, змусивши Мірчу Луческу вибухнути порцією критики на адресу своєї команди. Та й у решті поєдинків приазовці виглядають гідно, не так багато пропускаючи і найчастіше програючи з мінімальним рахунком. У матчі минулого туру ворота киян (2:3) вражали Дмитро Мишньов, який відзначився з пенальті за гру рукою Сергія Сидорчука, а також Владислав Клименко, який відгукнувся на передачу Микити Петермана, який активно відіграв в епізоді.

Минай

Закарпатська команда в минулому турі зазнала своєї найбільшої у сезоні поразки, поступившись «Дніпру-1» – 0:4. Явні претензії були до голкіпера Данила Кучера, якого після двох пропущених було замінено – вже в середині першого тайму. Хоча Ігор Леонов не став прямо звинувачувати воротаря: «Я не вирішив, що він винен. Знаєте, два удари по воротах, які можна було взяти. Особливо другий. Ніколи не міняв воротаря, особливо на такій хвилині. Але треба було щось кардинально змінювати, тому я так зробив».

Якщо «Маріуполь» приїде до Ужгорода після марш-кидку у півтори тисячі кілометрів, то сам «Минай» суботньою грою розпочне серію з чотирьох домашніх матчів. До речі, на своєму полі закарпатський колектив грає цілком пристойно: одна поразка та лише п'ять пропущених голів (п'ятий показник ліги!). Набагато сумніше все в нападі - всього вісім забитих! Євген Селезньов не надто виправдовує надії, та й у майбутньому матчі бомбардир не зіграє через дискваліфікацію, а серед інших виконавців виділяється лише «трійка», яка забила по два м'ячі: Олег Вишневський, Рустам Ахмедзаде та Антон Байдал.

Статистика зустрічей

Усього дві очні зустрічі провели команди, забивши за більш ніж три години протистояння лише один гол, та й той – із пенальті. У матчі першого кола минулого сезону «Маріуполь» виграв в Ужгороді завдяки успішній «точці» у виконанні Артема Бондаренка, а навесні суперники розійшлися «нулями» у Маріуполі.

Орієнтовні склади:

«Минай»: Пеньков, Векляк, Матич, Книш, Мякушко, Синьогуб, Ахмедзаде, Гончар, Кулієв, Петрусенко, Білоног.

«Маріуполь»: Турбаєвський, Драмбаєв, Мампассі, Меліченко, Стасюк, Чех, Мишньов, Очеретько, Удод, Топалов, Кащук.

Прогноз на протистояння

«Матч за шість очок», - так назвав майбутню зустріч Ігор Леонов (між іншим, екс-тренер приазовського клубу), а в таких поєдинках можна чекати будь-яких несподіванок. Незважаючи на далекий переїзд, адже «Маріуполь» виїхав на гру ще у вівторок (!), довіримося оптимізму Остапа Маркевича та спрогнозуємо нічию.

6 листопада, субота

«Минай» – «Маріуполь»
Ужгород. Стадіон «Авангард». 14:00
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МИНАЙ – МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 18
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба
Футбол | 26 квітня 2024, 23:52 10
Срна зізнався, чому Шахтар не призначить тренером Григорчука або Вернидуба

Даріо вважає, що в Україні складно знайти коуча під «шахтарський футбол»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
RomanEnakievo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил