Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2021, 16:37
4512
12

Минай – Маріуполь - 0:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 14-го туру Української Прем'єр-ліги

| Оновлено 06 листопада 2021, 16:37
4512
12
Минай – Маріуполь - 0:2. Текстова трансляція матчу

У суботу, 6 листопада, відбудеться матч 14 туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Минай» прийме «Маріуполь». Зустріч проходитиме в Ужгороді на стадіоні «Авангард». Стартовий свисток пролунає о 14:00.

Обидва колективи цього сезону зірок з неба не хапають, а ведуть боротьбу за збереження прописки в елітному дивізіоні країни. «Минай» наразі знаходиться на 14-му місці турнірної таблиці чемпіонату і має у своєму активі 8 балів. У попередніх трьох матчах ужгородський клуб зіграв унічию з «Десною» (0:0) та «Рухом» (2:2), а у 13 турі підопічні Ігоря Леонова розгромно програли «Дніпру-1» (0:4). Зазначимо, що «лиси» програли лише 1 матч із п'яти зіграних домашніх у нинішньому сезоні, але й перемогли лише одного разу, обігравши ще у 2-му турі з рахунком 1:0 «Олександрію».

У «Маріуполя» справи ще гірші. Азовці є найгіршою командою Української Прем'єр-ліги у першому колі, маючи у своєму активі лише 4 очки. У попередніх матчах чемпіонату підопічні Остапа Маркевича програли «Металісту 1925» (1:2) та «Вересу» (0:2), а в минулому турі у завзятій боротьбі поступилися київському «Динамо» (2:3), заробивши у підсумку 6-матчеву серію поразок Зазначимо, що азовська команда виграла лише 1 матч із останніх десяти виїзних. Це була перемога над «Колосом» із рахунком 1:0 ще у 7-му турі першості.

Sport.ua провів текстову трансляцію матчу «Минай» – «Маріуполь». Стенограма матчу за цим посиланням.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

5 найдовших серій без поразок в історії топ-4 футбольних ліг Європи
Футбол | 29 березня 2024, 14:41 0
5 найдовших серій без поразок в історії топ-4 футбольних ліг Європи

З'ясовуємо, чи варто чекати найближчим часом переписування рекордів від Баєра…

Стало відомо, скільки заробили Світоліна, Калініна, Ястремська в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 17:11 0
Стало відомо, скільки заробили Світоліна, Калініна, Ястремська в Маямі

Далі за всіх з українок пройшла Ангеліна, яка зупинилася на стадії 1/8 фіналу

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
S&L
Хотілось би ще добавити, не намагаюсь когось образити, але при всій повазі до Євгена Селезньова: Жень, шукай терміново до зими новий клуб, бог з ним з тим рекордом - тобі не потрібно нікому нічого доводити, але грати в цій команді - це себе не поважати.
Ёкарный Бабай
Такой матч перспективный для рекордов, а Тсар пропускает.
ua
ого, Минай ещё то дно оказывается
aleks19826
Йоата, два гамна іграє і то на ноль🤣
Vadum Hrynchuk
Состав омолодился, причем у обох...
Умник
Сикан ????
Мужики ше празднуем?
S&L
Цікаво, хоча б хтось розраховував на інший результат від Миная? Це такі ігри для букмекерських контор, можливо для не зрячих, для третіх осіб, що тасують колоду в нижній частині турнірної таблиці, але аж ніяк не для, кхм, хоча б вболівальників що прийшли на стадіон. Втім, навіть якщо Минай програє всі ігри і вилетить, всі ми розуміємо, що станеться далі - не дивним* чином, без особливих намагань, за збігом обставин, цілої низки рішень, за обопільною згодою сторін, миттєво, витираючи ноги об спортивний принцип повернуться назад, до Еліти Української Прем'єр Ліги. Втім, ні в якому разі це не применшує заслуги в цій перемозі Остапа Маркевича та команди Маріуполь, чесно кажучи було приємно побачити, як на стадіоні, Мирон Богданович Маркевич, батько Остапа Маркевича, приїхав на гру, і уважно спостерігає за діями команди його сина, команди Маріуполь. Дуже душевно, як в пісні: " родина родина - від батька й до сина, від матері й доньки добро передам.
Муґунот Уух
хотел было крикнуть:“...запускайте Берлагу!”
(с)а Берлаги нет даже в запасе
Мики Маноло
Блевануть можно от этих “трио маркевичи””
Мики Маноло
Мда. Минай проиграл. Такой днищеобразной команде. Причем это слаженная команда как дрочиуполь должна играть только у себя во дворе. А Селезнёв всегда хорош.
S&L
Ну що тут можна сказати? Як би не Вацко в якості коментатора, мабудь матч можна навіть не транслювати. Дивлячись на футбол від Миная поки схоже на те що з вірогідністю в 95%, всі гроші світу на те що Минай сьогодні не переможе Маріуполь, хоч би розгромно не програв.
VadyaMetal
А че Кормилец не в заявке? Перебор карточек или решение тренера, кто знает? Или сегодня может не его "День рекордов", взял отгул за свой счет...