Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 листопада 2021, 12:43
8821
23

Третя перемога в історії. Львів наприкінці гри зумів забити Колосу

Невдачі ковалівської команди продовжуються

| Оновлено 01 листопада 2021, 12:43
8821
23
Третя перемога в історії. Львів наприкінці гри зумів забити Колосу
УПЛ

Перед початком гри ковалівська команда була на одинадцятому місці в турнірній таблиці, а їхні сьогоднішні суперники - на чотирнадцятому. Відстань між командами становила всього чотири очки, тому було логічно, що господарі спробують відірватися якомога далі від низу турнірної таблиці, а гості - їх наздогнати.

Такі розклади, як виявилося, були тільки на папері. Здавалося, що обидві команди цілком влаштує нічия. Зокрема, Олег Дулуб залишив на лавці запасних своїх бразильців Альваро та Шину, віддавши перевагу футболістам, що вміють краще оборонятися. 

В такій важкій грі на перший план виходяит стандарти. Вже на 5 хвилині Павловець непогано підрізав м'яч після навісу Саківа з штрафного, але зовсім трохи не влучив у дальній кут. Забігаючи на перед, відзначимо нервозність обох голкіперів, коли м'яч опинявся у зоні їх відповідальності - зразу ставало небезпечно.

Перша половина тайму виявилася за «Колосом». Саків постійно подавав штрафні, Ільїн втікав по своєму фланзі. Зокрема, одного разу вдалося створити досить небезпечний момент - Ільющенков був вже обіграний, вінгер ковалівців був з м'ячем на лицьовій ліній, а ворота були порожні. Проте ні вдарити сміливості не вистачило, ні точний пас партнеру віддати не вийшло.

До кінця тайму можна згадати, крім прострілів, навісів та кутових, хіба що два моменти біля воріт «Колоса» - спершу (знову ж таки після нервозності захисту) Романчук не зумів нормально пробити з лінії воротарського майданчика, а на сороковій хвилині Довгий вискочив фактично на побачення з Волинцем і впав. При бажанні можна було б домалювати пенальті, але, до честі Олексія, він відразу ж встав і почав доводити захиснику, що той на ньому фолив. Арбітр остудив запал капітана «левів» жовтою карткою, момент був вичерпаний.

З неофіційних джерел доводилося чути, що колись наставники львів'ян колись змушували Назарія Нича бити по пустих воротах на тренуваннях для впевненості. Мабуть, непогано було б повторити такі вправи, адже іншого пояснення, крім невпевненості в першому епізоді зразу після перерви, немає. Нгамба грубо обрізався перед своїм штрафним, м'яч відскочив до форварда ПФК «Львів», який перебував на гордій самоті перед Волинцем. Але замість удару Назарій вирішив віддати направо під удар Довгому. Може, і нормальне рішення, але сила пасу явно не була такою - м'яч вилетів за межі поля. Нецензурні характеристики нападаючого  від тренерів і партнерів було чути ще довго.

А далі гра знову зійшла на звичні рейки - закидання, навіси, боротьба. Жодних моментів, крім навісів і згаданих нервів воротарів, не було. Так тривало аж до 83 хвилини - знову ж таки після навісу Ернест головою пробив, Волинець відбив перед собою і Романчук добив. Воротар «колосків» винним у голі призначив чомусь Ренана, хоча повтори явної провини бразильця не показали, і дуже емоційно повторив йому, мабуть, те, що на початку тайму чув на свою адресу Нич.

«Колос», здалося, здався. Сім хвилин до кінця основного часу, чотири компенсованих - і жодних загроз воротам гостей.

Таким чином, львів'яни скоротили відстань між собою і «Колосом» до одного пункту. Ця перемога стала для підопічних Дулуба тільки третьою в історії протистоянь з Ковалівкою - досі в дев'яти матчах сім разів вигравав «Колос», нічиїх не було. А Сергій Кузнєцов, мабуть, точно втратив шанси бути призначеним головним тренером.

Руслан Костишин, дивлячись з трибун на гру, іронічно посміхався...

Українська Прем'єр-ліга. 13 тур.

«Колос» - «Львів» - 0:1.

 Романчук, 83.

 Нгамба, 20 - Романчук, 17, Довгий, 40, Крушинський, 71, Політило, 73.

«Колос»:  Волинець - Ром, Павловець, Петров, Саків - Нгамба, Мілько - Ільїн (Костишин, 80), Нурієв (Ренан, 57), Чурко (Дієго, 80) - Сітчінава (Лисенко, 57).

«Львів»:  Ільющенков -  Романчук (Чір'як, 88), Лека, Брікнер - Бусько (Семенів, 68), Політило, Довгий, Якимець - Ременяк (Альваро, 61), Нич (Крушинський, 68), Ернест.

Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса).

Стадіон: «Колос» (Ковалівка).

КОЛОС - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

83’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Романчук (Львів).
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Funny_____Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
belerilf1
желаю колосу вылететь в заслуженный пердив, недокоманда
Dmytro Dmytro
УЄФА заборонив ПФК "Львів" брати участь в єврокубкових змаганнях до сезону 2021/22. Рішення Спортивного арбітражного суду в Лозанні (CAS) було прийняте ще в 2020 році, але про це стало відомо тільки зараз.
У лютому 2020 року CAS відхилив апеляцію "Львова", яку клуб подав на рішення УЄФА, який заборонив львівському клубу брати участь в єврокубкових змаганнях до сезону 2021/22. Підставою для цього стало те, що ПФК "Львів" отримав місце в українській Прем’єр-лізі в 2018 році, отримавши його від "Вереса" в обхід спортивного принципу (прим. - підвищення/пониження в класі).
У 2018 році відбувся “обмін”, коли ПФК "Львів" змінив назву на "Верес" (Рівне), а "Верес" став ПФК "Львів". Тоді рівняни віддали своє місце в УПЛ львів'янам.
kum_Poltava_
«Колос»: Волинець - Ром, Павловець, Петров, Саків - Нгамба, Мілько - Ільїн (Костишин, 80), Нурієв (Ренан, 57), Чурко (Диего, 80) - Ситчинава (Лысенко, 57).
«Львов»: Ильющенков - Романчук (Чирьяк, 88), Лека, Брикнер - Бусько (Семенив, 68), Политыло, Довгий, Якимец - Ременяк (Альваро, 61), Ныч (Крушинский, 68), Эрнест.
-----------------------
sport.ua, що це за азірівщина?
Burevestnik
був футбольний клуб "Колос".
А зараз (як кажуть французи) вженема.
Dmytro Dmytro
Там УЄФА покарав кусок г@вн@!!! Через махінації з вересом....але чомусь верес не покарав.
BekXan
Новый рельный тренер уже сейчас нужен плюс уберите Костышына с клуба вообще. это пойдёт на пользу и клубу и команде.Спасайте клуб пока не поздно !
PerezdeCuellar
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
_+_
Здесь бродит запад, гидов теребя,
На «Метрополь» колхозники глядят,
Как неохота уезжать мне от тебя,
Охотный ряд, Охотный ряд!
--------
Верните Милько, Чурко, Нуриева и Ситчинаву в свои прежние клубы!
PFCLviv
Реалізація хромає, як завжди... Мали вигравати цю гру мінімум з 3 чи 5 м'ячами.
Підсилюватись треба 100 %.
PFCLviv
Молодці!
Зимою потрібне реальальне, термінове підсилення на всі позиції!
Тільки Львів, тільки львів'яни!