Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 жовтня 2021, 19:40
1132
0

Зоря - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Не без проблем, але з видимим прогресом

| Оновлено 24 жовтня 2021, 19:40
1132
0
Зоря - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

З різними настроями підходять до поєдинку суперники, які проводять не найкращі свої сезони. З іншого боку, команди об'єднує бажання щось змінювати, і спроби поліпшення ситуацій в колективах дійсно спостерігаються.

Колос

Невдало з'їздив до Дніпра в минулому турі колектив Сергія Кузнєцова. Пропустивши два голи ще в першому таймі, після перерви «Колос» не зміг перебудувати гру, навіть активно використовуючи заміни - підсумкові 0:2. «Ми програли не в тактичних моментах, ми програли в боротьбі і бажанні перемоги. Вже давно у нас щось не так в колективі, ми намагаємося це виправити», - прокоментував поразку виконуючий обов'язки головного тренера.

Додає складнощів і календар, адже недільний матч у «Колоса» - другий поспіль виїзний в чемпіонаті, а на наступному тижні у команди запланований кубковий візит до амбіційного першолігового «Металіста». На щастя, обходиться без великої кількості травм і дискваліфікацій, так що можна варіювати кадрами. До того ж, напередодні з'явилася інформація, що до тренувань повертається голкіпер Євген Волинець. Також є надія на швидке повернення Миколи Золотова та Тараса Саківа.

Зоря

На контрасті вийшов минулий тиждень у луганчан. Після візиту до «Шахтаря», який декласував команду (1:6), «Зоря» успішно погостила в Болгарії, нарешті здобувши свою першу в сезоні єврокубкову перемогу (1:0). При цьому, гол Аллах'яра в ворота ЦСКА претендує на звання кращого в усьому третьому турі Ліги Конференцій. І удар в дальній кут дійсно шикарний - пора б відзначитися і в УПЛ, де іранець «мовчить» вже більше місяця.

А ось, де точно буде зберігатися буквальне мовчання в неділю - це трибуни «Славутич-Арени». У зв'язку з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19 у Запорізькій області клуб прийняв рішення провести матч без уболівальників. Підтримка домашньої арени - важливий фактор, тим більше, незрозуміло, в якому складі постане «Зоря». Віталій Вернідуб, Єгор Назарина, Владислав Кочергін та Владислав Кабаєв не грали з ЦСКА - хто з основних виконавців опиниться в строю з «Колосом»?

Статистика зустрічей

Шість разів зустрічалися суперники, і в чотирьох поєдинках перемога була за луганчанами. «Колос» вигравав у «Зорі» лише одного разу, але зате було це якраз в останньому протистоянні. У березні команди грали в Ковалівці, і тоді долю поєдинку вирішив влучний удар Володимира Лисенка, який завершив флангову атаку.

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Мацапура, Хомченовський, Снурніцин, Імереков, Фаворов, Цвек, Булеца, Громов, Аллах'яр, Шахаб, Гладкий.

«Колос»: Маханьков, Ром, Павловець, Новак, Чорноморець, Чурко, Мілько, Богданов, Ільїн, Костишин, Лисенко.

Прогноз на протистояння

Незважаючи на кадровий дефіцит, Віктор Скрипник з гідністю вийшов із ситуації в єврокубковому матчі. Саме досвід головного тренера і кваліфікація виконавців стануть ключовими у майбутньому поєдинку, тому нашою ставкою буде перемога «Зорі».

24 жовтня, неділя

«Зоря» – «Колос»
Запорожье. Стадион «Славутич-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ЗОРЯ – КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Артем Циганенко
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Барселона – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 16 квітня 2024, 06:01 0
Барселона – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує топовий поєдинок у головному клубному єврокубку

Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро-1 втратив шанс наблизитися до Кривбасу
Футбол | 16 квітня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро-1 втратив шанс наблизитися до Кривбасу

До топ-3 входять: донецький Шахтар, київське Динамо та криворізький Кривбас

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.