Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 жовтня 2021, 02:52
4853
9

Вистояли в меншості. Верес мінімально обіграв Чорноморець в Одесі

Команда Юрія Вірта в шостий раз у сезоні зіграла «на нуль»

| Оновлено 19 жовтня 2021, 02:52
4853
9
Вистояли в меншості. Верес мінімально обіграв Чорноморець в Одесі
УПЛ

В одеському матчі зустрічалися п'ятнадцята та дев'ята команди чемпіонату. Щоправда, перед початком поєдинку букмекери давали на перемогу кожної команди практично рівні коефіцієнти. Тому в матчі можна було очікувати всього - і гольової феєрії (цього чекалося від одесько-київської молоді), і цілковитої засухи (чого гріха таїти, «Верес» сам винен, що викликає такі асоціації після матчу попереднього туру з «Олександрією»).

Здалося, що більш ймовірний перший варіант. Одеська команда забрала м'яч під свій контроль, але дорожила ним, не загострюючи особливо гру. Найнебезпечнішим моментом з натяжкою можна вважати удар Ісаєнка головою після подачі зліва від Авагімяна - дуже неточно.

А «Верес» тим часом забив. Все просто - контратака, Геннадій Пасіч вирізав на лінію воротарського майданчика, Кадірі проспав ривок другого Пасіча, Євгена, котрий відкрив рахунок в матчі точним ударом.

Через кілька хвилин Кадірі знову опинився в центрі уваги. Центральний захисник «Чорноморця» якось дивно напівприсів в центрі поля і на його витягнуту ногу ненавмисно наступив Кучеров. Так, було боляче, так, очевидна жовта картка. Але арбітр вирішив інакше, показавши пряму червону. Досить суперечливий момент.

Підопічні Вірта і так, здалося, збиралися сісти в захист, а вилучення тільки прискорило цей процес. Команда перебудувалася на захисну формацію 4-4-1 і почала відбиватися. А «Чорноморець» пішов вперед. Могли забивати Біловар та Путря, але перший не зумів влучити у ворота після штрафного у виконанні Цитаїшвілі, а другий навішував, м'яч зрізався і полетів у площину, проте Когут не спав.

«Верес» огризався після стандартів (Гончаренко спершу пробив в стінку метрів з 17), а потім Панасенко навісив точно на голову Гончаренкові, котрий пробив вище.

Проте ці моменти були нічим на фоні одеських. Ісаєнко прорвався крізь двох, вийшов сам на сам, але не зумів влучити в ближній кут. Небезпечно здалеку били Цитаїшвілі, Кадірі та Смирний - Когут все брав! На перерву команди пішли за рахунку 0:1.

Після перерви Юрій Мороз зняв з поля Кадірі і випустив Дубка. Заміна дозволила забезпечити на деякий час спокій біля власних воріт, проте і біля чужих нічого не вдавалося зробити. Нескінченні навіси і простріли легко читав Когут.

Так тривало до 64 хвилини. Здавалося, що ось вона, прекрасна можливість зрівняти рахунок. Полюлях збив Авагімяна на куті власного штрафного, арбітр справедливо вказав на одинадцятиметрову позначку. Пішов бити Ілля Путря і зробив це дуже невдало - Богдан Когут легко не те що відбив, а зафіксував м'яч в лівому від себе куті воріт!

Окрилений «Верес» навіть забив після кутового - Мірошник міг записати своє прізвище в протокол. Щоправда, Сергійчук перед тим блокував вихід кіпера, тому рахунок на табло не змінився.

Далі гра залишилася такою ж - навал від одеситів, відбивання від рівненської команди. Могли забивати по черзі Геннадій Пасіч і Цитаїшвілі, але воротарі були на висоті. І ще один обмін моментами відбувся - по черзі не забили Кузик та Сергійчук. Когут навіть отримав жовту картку через затягування часу, проте це було недаремно - «Верес» вистояв і набрав три очки. Молодці, що тут скажеш.

В наступному турі обидві команди гратимуть вдома - «Чорноморець» прийматиме «Львів», «Верес» - «Маріуполь».

Українська Прем'єр-ліга. 11-й тур.

«Чорноморець» – «Верес» - 0:1

Є. Пасіч, 17

На 66-й хвилині Ілля Путря («Чорноморець») не забив пенальті (воротар).

  Смирний, 33, Путря, 36, Вачіберадзе, 87 – Панасенко, 39, Когут, 90+2

 Кучеров, 19 (грубий фол).

«Чорноморець»: Кучерук – Вантух, Біловар, Кадірі (Дубко, 46), Путря – Авагімян (Кузик, 74), Михайленко, Смирний, Цітаішвілі – Ісаєнко (Вачіберадзе, 82), Ванат (Бугай, 74).

«Верес»: Когут – Нємчанінов, Гончаренко, Мірошник, Солдат – Полюлях (Махнєв, 88), Кучеров – Г. Пасіч (Дахновський, 88), Панасенко (Петько, 71), Є. Пасіч (Тимофієнко, 82) – М. Шестаков (Сергійчук, 71).

Арбітр: Денис Шурман (Київська обл.).

Стадіон: «Чорноморець» (Одеса).

Удари (у площину): 15 (8) – 4 (2)
Кутові: 7 – 3
Оффсайди: 2 – 2.

ЧОРНОМОРЕЦЬ-ВЕРЕС.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 9°C

Події матчу

20’
Михайло Шестаков (Верес) отримує червону картку.
17’
ГОЛ ! М'яч забив Євген Пасіч (Верес).
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 2
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

Український воротар Баєра розповів, в чому феномен команди Хабі Алонсо
Футбол | 25 квітня 2024, 10:36 0
Український воротар Баєра розповів, в чому феномен команди Хабі Алонсо

Олександр Петренко вважає дисципліну головною запорукою успіху

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trollface
Черноморец медленно плывет назад по течению в первую лигу.
fifadinamo
Мужикі в УПЛ не перевелись
fifadinamo
Дуже шкода Агробізнес, після минулого "чемпіонату першої ліги по витягуванню металіста 25 " не хочуть грати, опустили руки. Для наглядності сили "опустили" Металіст до рівня дна першої ліги і мабуть перейдуть грати в другу лігу
Дуже і дуже шкода, це команда рівня Вереса
DK1961
Походу оба дубля лидеров чемпа разыграют предпоследнее место. Пока так, хотя все ещё может измениться
Nomad
Стечение обстоятельств, фарт и воля к победе. Но это совсем не редкое явление в футболе. Взять вон вторую лигу. Там Энергия играла 70 мин. в большинстве против ГФКМ, но пропустила в конце и проиграла 0:1.
Artyom_I
Я смотрю Черноморец идёт по пути своего старшего брата - Динамо. Удаление у соперника и пенальти, но тем не менее им это не помогло
bolela11111
".. Показалось, что более вероятен первый вариант. Одесская команда забрала мяч под свой контроль, но .."
Так даже правильнее будет - одесскаякоманда. Черноморец лучше не упоминать.
zhyr
Дивився трохи другий тайм. Погано Верес грав.. Можна списати все на вилучення, але ж грали досвідченні гравці проти юніорів. І от сама більша проблема, з якою легкісттю ці "діти" відбирали м"ячі в "дядьків". Когут в Вереса - пів команди. Мабуть і в сильніших командах міг би грати
Megogo_gawno
Молодцы Верес! Динаморцу место пердиве, так же как и Арендуполю