Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 жовтня 2021, 19:25
3923
4

Чорноморець – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Суперники, які перебувають у пошуках кращої гри

| Оновлено 18 жовтня 2021, 19:25
3923
4
Чорноморець – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Чорноморець

Вкрай нестабільно складається сезон для «Вереса»: після трьох поспіль перемог команда перейшла в безвиграшну серію, яка вже також триває три матчі. «Чорноморець» не виграє шість поєдинків, взявши в них три нічиї.

Верес

В паузі для збірних «Верес» зіграв спаринг зі «Львовом», визначною подією в якому стала поява Сергія Шестакова. Через травму гравець пропустив більше трьох місяців, хоча і в матчі з львів'янами Сергій не обійшовся без пошкодження: у одному з єдиноборств Шестаков отримав розсічення голови, так що клубному лікарю довелося накладати шви. Зіграли в поєдинку захисник Даніель Камі і опорний півзахисник Мануель Мартич, які знаходяться в команді на перегляді.

Дмитра Кльоца, у якого діагностували розрив хрестоподібної зв'язки, вже прооперовано - попереду відновлення. З кадрових новин відзначаємо, що після дискваліфікації повертається в стрій Валерій Кучеров. Дозаявив «Верес» Микиту Ісадченка, котрий грав у минулому сезоні за молодіжні склади «Динамо».

Чорноморець

Одесити, заповнюючи двотижневу паузу, «екзаменували» свою юнацьку команду, вигравши - 4:0. Голами відзначилися Ілля Путря та Євген Смирний, дубль оформив Владислав Ванат. До речі, Смирний був і автором м'яча в останньому матчі чемпіонату з «Колосом» (1:2) - причому, ворота своєї колишньої команди Євген вразив ефектним ударом п'ятою після розіграшу штрафного.

Пристрасті, пов'язані з неприйняттям частини вболівальників «Чорноморця» вектору розвитку клубу, як і раніше, не вщухають, але якраз на цьому матчі «морякам» в цьому плані буде трохи спокійніше. Справа в тому, що з понеділка Одеська область входить в «Червону зону» за рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19, так що прохід на стадіон матиме додаткові складності. Втім, якраз Євген Смирний після матчу з «Колосом» коментував ситуацію з уболівальниками без зайвих емоцій: «Спочатку це якось зачіпало. Але ми ж не можемо їм «в голову влізти». Ну, не люблять вони нас - хай не люблять. Ми ж не збираємося перед кимось прогинатися або ще щось».

Статистика зустрічей

Минулий сезон суперники провели у Першій лізі, обмінявшись «сухими» домашніми перемогами. «Верес» з рахунком 4:0 виграв у Львові, «Чорноморець» - 1:0 на рідній арені. Ще вісім зустрічей у команд були в елітному дивізіоні, і тут невелика перевага за одеситами: чотири перемоги при одній нічиїй і різниці м'ячів 10:9.

Коментар

Екс-одесит, а нині гравець «Вересу» Сергій Петько прокоментував майбутню зустріч: «Так, «Чорноморець» - не чужий для мене клуб, але особливої принциповості гра для мене не матиме. Минуле - це вже історія. Зараз «Чорноморець» - хороша молода команда, яка в останніх своїх поєдинках демонструвала якісну гру. Готуємося до непростого виїзду».

Орієнтовні склади:

«Чорноморець»: Кучерук, Кадірі, Дубко, Вантух, Путря, Михайленко, Ісаєнко, Смирний, Брагару, Цитаїшвілі, Ванат.

«Верес»: Когут, Солдат, Мірошник, Гончаренко, Немчанінов, Кучеров, Петько, Пасич Є., Пасич Г., Шестаков М., Гегедош.

Прогноз на протистояння

Фактор домашнього поля мав визначальне значення у зустрічах минулого сезону, тому є велика ймовірність того, що «Верес» знову втратить в Одесі очки. З іншого боку, клас гри і кваліфікація виконавців у гостей зараз краще, ніж у «моряків», тому спрогнозуємо нічию.

17 жовтня, понеділок

«Чорноморець» – «Верес»
Одеса. Стадіон «Чорноморець». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЧОРНОМОРЕЦЬ – ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа
Футбол | 10 травня 2024, 18:22 7
Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа

«Реал» зіграє з «Боруссією» 1 червня у фіналі головного єврокубка

Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував
Футбол | 10 травня 2024, 18:26 16
Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував

Особливо завзято публікувати псевдосенсації звично будуть румунські та турецькі ЗМІ…

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Funny____Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
CheMP
Черноморец - чемпион!
ingvar8888
Червоно-чорні, потрібно показати характер і виграти цей матч!
🟥⬛ ⚽⚽⚽ 🟥⬛
💙💛 ⚽⚽⚽ 💙💛
🇺🇦🇺🇦 ⚽⚽⚽ 🇺🇦🇺🇦
aleks19826
Верес засушливый на всю голову не забьет по любому да и некому там забивать. Все голы за первый круг Десне отправили по ходу. Одесса вообще деревянные малолетки, но динамовские. Так что может быть победа минимальная 1:0 Черноморца