Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 жовтня 2021, 17:02
6686
31

Львів – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Черговий візит до Львова

| Оновлено 16 жовтня 2021, 17:02
6686
31
Львів – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

Один з аутсайдерів сезону і команда з поки що найгіршим показником результативності приймає чинного чемпіона, лідера таблиці і кращий колектив як за забитими, так і за пропущеними голами. Непросто шукати «родзинки» в такому протистоянні, але без цікавих фактів, звичайно, ми не обійдемося.

Динамо

Цікаво, що якщо «Львів» майже місяць не грав на своєму домашньому стадіоні, то значна частина футболістів «Динамо» за цей час встигла провести тут навіть не один матч! Два тури тому у киян був переможний виїзд до «Руху» (2:0), коли голами відзначилися Віктор Циганков і Денис Гармаш, а у вівторок п'ять виконавців «Динамо» в складі збірної України протистояли тут команді Боснії і Герцеговини (1:1). Крім Циганкова, на поле виходили Ілля Забарний, Олександр Тимчик, Микола Шапаренко та Сергій Сидорчук.

Ну і якраз Віктор Циганков зумів відзначитися гольовою передачею на екс-динамівця Андрія Ярмоленка. До речі, судячи з коментарів з розташування «Динамо», газон у Львові далеко не найкращий, що може зіграти на руку господарям, які явно більше часу будуть націлені на руйнування атакуючих потуг киян.

Якщо повернутися трохи раніше паузи на матчі збірних, згадаємо, що саме в минулому турі «Динамо» перервало переможну ходу по УПЛ, втративши очки в поєдинку з «Шахтарем» (0:0). При цьому, серія без пропущених голів у Прем'єр-лізі у киян триває вже два місяці - останнім «розпечатував» ворота чемпіона «Інгулець». Додати монолітності і без того міцній обороні «Динамо» найближчим часом може Віталій Миколенко, який відновився після травми.

Львів

Уже більше місяця очолює «Львів» Олег Дулуб, і за цей час команда нарешті здобула довгоочікувану перемогу. З приходом білоруського фахівця львівські вболівальники чекають не тільки поліпшення якості гри і позиції в таблиці, але і, перш за все, побільше забитих голів. Поєдинок з «Минаєм» (2:1) став єдиним в сезоні, коли «Львів» спорудив більше одного м'яча, а вже в минулому турі команда знов не забивала - 0:1 з «Дніпром-1».

Незважаючи на явні проблеми з атакою, напередодні візиту «Динамо» львів'яни дозаявили нового захисника - поповнив клуб румун Міхай-Даніел Лека, який минулий сезон відіграв за «Арджеш». До речі, в паузі для збірних «Львів» провів спаринг з «Вересом», вигравши 2:0 - дублем тут відзначився Ернест.

Коментар

Майбутній візит до «Львова» прокоментував асистент головного тренера «Динамо» Еміль Карас: «Природно, нас чекає складна гра з організованою командою, яка буде налаштована відібрати у нас очки. Це нормальне явище, кожен суперник налаштовується і грає по-своєму. Так, буде складно розкривати оборону цієї команди, але ми повинні бути готові до будь-якого сценарію, будь-якого суперника».

Статистика зустрічей

Три роки тому «Львів» завдяки голу Лукаса Тейлора, який нині грає за «ПАОК», мінімально обіграв «Динамо» в столиці, і та сенсаційна перемога є єдиним успіхом клубу в історії протистояння з киянами. У ще семи матчах кияни виграли із загальним рахунком 18:3!

Орієнтовні склади:

«Львів»: Ільющенков, Зозуля, Бусько, Крушинський, Якимець, Чір'як, Брікнер, Політило, Шина, Грисьо, Нич.

«Динамо»: Бущан, Караваєв, Забарний, Сирота, Кендзьора, Сидорчук, Шапаренко, Де Пена, Циганков, Буяльський, Вітіньо.

Прогноз на протистояння

Малоймовірно, що майбутній матч подарує якусь сенсацію. Так, «Динамо» тримає в голові виїзд до Барселони, але «як-небудь» у Львові також грати ніхто не буде - спрогнозуємо впевнену перемогу киян.

16 жовтня, субота

«Львів» – «Динамо»
Львів. «Арена-Львів». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ЛЬВІВ — ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua — 0:2
Артем Циганенко
Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Funny___Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nomad
Прогноз Sport.ua — 0:2 самый реалистичный. То есть, повторят игру против другого Львова - Винники.
Цыганков, пенальти.
Гармаш, что то ещё.
MoLe_Макс ⚒
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kovall
Заряддддити Гармаша))
PFCLviv
З Динамо буде важко...
Удачі, Львову!
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Calm
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
New Zealander
0:0 тут
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
--smart--Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
PFCLviv
U-19: Нічия рівноцінна перемозі!
15.10.2021
У п’ятницю, 15-го жовтня, на стадіоні «СКІФ» відбувся поєдинок між юнацькими складами ФК «Львів» та ФК «Динамо» (Київ). В рамках 11-го туру чемпіонату України U-19 сезону 2021/2022 «синьо-золоті леви» зіграли в бойову нічию 3:3.
“Львів” сьогодні на своєму полі був бойовий та непоступливий “Динамо”. Господарі збивали темп атак гостей, інколи граючи відверто грубо. На 34-й хвилині рахунок відкрили саме львів’яни. Після розіграшу кутового Павло Малецький відгукнувся на навіс з правого флангу та влучно пробив головою. Під завісу тайму “біло-сині” відігралися, забивши певною мірою курйозний м’яч. Артем Бенедюк закинув м’яч за комірець Савасу Бугаю від бокової лінії. І вже в перерві голкіпера “Львова” замінили – замість нього на поле вийшов Ілля Ольховий.
З перших же хвилин другого тайму Ольхового почав перевіряти Самба Діалло, намагаючись загострювати гру та бити у бік воріт. Проте активність Самби та його партнерів не призвела до зміни в рахунку. Натомість на 74-й хвилині “синьо-золоті леви” відзначились вдруге. Лівий захисник “Львова” закинув м’яч за спини трьом динамівським захисникам, і свіжий Денис Довбецький вискочив віч-на-віч з воротарем. На перший удар Моргун зреагував, проте Довбецький був першим і на добиванні, з другої спроби пробивши повз динамівського голкіпера – 2:1.
Динамівці і вдруге відігралися. На 82-й хвилині після розіграшу кутового господарі поля порушили правила на лінії штрафного майданчика проти Максима Дячука, і арбітр призначив пенальті у ворота львів’ян. 11-метровий чітко виконав Бражко, спокійно покотивши м’яч у порожній кут, у той час як Ольховий стрибнув у протилежний. Та рівно за хвилину львів’яни знову вийшли вперед, скориставшись грубою помилкою оборони киян. І знову забив Довбецький, забивши м’яч, схожий на свій перший – після вертикального пасу за спини захисникам він реалізував вихід на рандеву з Моргуном.
Кияни всіма силами кинулися на штурм воріт “Львова”. І на 90-й хвилині вони знову заробили пенальті. Капітан львів’ян Роман Михайлів сфолив проти Навіна Малиша, і “Динамо” заробило свій шанс на порятунок. 11-метровий знову впевнено реалізував Володимир Бражко.
Емоції накалилися до межі, обидва наставники, Ігор Костюк і Тарас Гвоздик, отримали по попередженню. Однак фінальний свисток зафіксував на табло бойову нічию – 3:3.
Чемпіонат України U-19
11 тур. 15 вересня. 13:00
м. Львів, стадіон “СКІФ”
Арбітр: Шевчук Андрій
Асистенти арбітра: Мімнонов Олег, Кіцкай Дмитро
Четвертий арбітр:Лапко Степан
Делегат матчу: Хіблін Ігор
«Львів» – «Динамо» – 3:3 (1:1)
Голи: Малецький (34), Довбецький (74, 83) – Бенедюк (42), Бражко (82, пенальті, 90+1, пенальті)
Попередження: Михайлів (27), Комарець (68), Мудрий (90) – Боль (30), Діалло (67), Бражко (78), Н.Волошин (90+2)
«Львів»: Бугай (Ольховий, 46), Малецький, Комарець, Давидов, Чабан, Мудрий, Михайлів (к), Панчишин (Задорожний, 78), Яців (Довбецький, 55), Ювхимець (Кухта, 78), Климак (Петровський, 62)
Головний тренер – Тарас Гвоздик
«Динамо»: Моргун, Бенедюк, Дячук, Боль, Танчак (Малиш, 53), Бражко, Яцик (к), Блізніченко (Н.Волошин, 53), Діалло, Царенко (Шулянський, 76), Горбач.
Головний тренер – Ігор Костюк
Інформаційна служба ДЮШ ФК “Львів”